Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Pe mine ma intriga mereu,ca nu se face sluja de inmormantare noi nascutilor care mor fara sa apuce sa fie botezati.Cica sunt considerati pagani...de parca ei nu tot de la Dumnezeu sunt trimisi
Mi se pare o nedreptate

poze
Cristina cu Seby 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Oopss..am uitat sa va zic:BUNA DIMINEATA..si un week-end relaxant in continuare!!!

poze
Cristina cu Seby 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata si din partea mea.

tatyana: o sa vezi ca te ajuta DD si o sa fie totul bine. Spune-ne daca ai nevoie de ceva cat esti in spital in Buc poate te putem ajuta

We obisnuit si la noi: curatenie, gatit, aprovizionarea pe sapt viitoare. De fiecare data cand merg la cumparaturi constat ca s-au mai scumpit un pic toate cele.
Nici eu nu sunt prea bisericoasa. M-am enervat in trecut destul de rau pe practicile unora dintre preoti.

Pupici si o zi faina

Bia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

dragele mele
am cerut ajutorul unei prietene pentru rugaciuni ajutatoare bebelului
o sa le pun pe contul comun...daca este cineva interesat
o zi buna tuturor,

27+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Mary, nu ma dau dar bine nu imi e.....

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+

Bine v-am gasit si eu frumoaselor!

Arturicii
, bine ca nu aplici...si imi pare rau pentru mancarimi...:(

Eu nu raportez stari prea bune... ieri am cam abuzat cu statul in picioare, bucataritul mai toata ziua, spalat vase dupa gateli...in fine, burtica mea si=a cerut drepturile: am simtit ceva intepaturi nefericite.. care nu au dus la contractii dar nu au fost nici placute, recunosc.
Se intimpla ca mama mea sa nu se simta prea bine (o doare spatele rau de tot in mod periodic si pentru a se simti mai bine are nevoie de proceduri, la care este programata incepind cu marti ce vine, timp de 18 zile ) si a trebuit sa o ajute cineva: eu si tata am "concurat" pe "nazbitii": eu am facut mai putine ca el, care a reusit sa se "friga" cu aburul emanat de oala sub presiune, unde fierbeau niste paste pentru o budinca cu brinza dulce; in felul acesta l-am pierdut si pe el de musteriu, rapus de "friptura": am ramas singura pina tirziu, cind m=a rapus somnul!
Imi pare rau ca nu am vesti mai bune, va pup si va doresc in continuare sa aveti o duminica linistita! 2 saptamini pliiine ma asteapta si pe mine dar apoi voi recupera intens totul!
Sa aveti grija mare de voi!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Mamicutze dragutze cu minuni in burticutze,

trec pe la voi sa va urez sarcina usoara si o primavara minunata!!

si desigur, copilashi sanatosi!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata tuturor!

Se zvoneste ca vine primavara la voi!

Mary, multa sanatate tuturor celor dragi

Noi ne pregatim de un sanius.

O seara faina tuturor

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Pe mine ma bate gandul zilele astea sa incerc scutece textile in locul pampersilor - am gasit situl asta http://www.greenbaby.ro/rohtml/scutecero.html si ma tot uit la pufoseniile din poze .. a folosit cineva generatia asta noua de scutece reutilizabile? Nu de alta, dar cu cele vechi (finet &co ) stiu ca se chinuiau mamele noastre cu spalatul / fiertul/ calcatul pana li se inroseau degetele

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Si eu raportez exact ca si tine Mary - toata ziua de ieri bucatarit ciorba, cartofi copti la cuptor, champignoane umplute cu branza 2 tavi mari, musafiri, spalat o gramada de vase, iar aseara niste dureri inghinale crunte, dureri de spate, burta tare...

din pacate ma resimt si azi...

se pare ca tot asa o tin cand gatesc
deja e un efort prea mare gatitul pt. mine

asteptam ziua de marti sa mergem la eco sa ne linistim ca totul e bine

Ruxi 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara,
Ce liniste pe aici. Am pus niste pozici fresh pe contul comun cu burtica.
O seara frumoasa,

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 24+

Mergi la inceput