Hai Oana! Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 19
camilecu spune:

Hai Oana!

Hai bebe Erik!

31+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
freedelia spune:
Fetelor, sa nu schimbati capitolul pana nu naste Oana!!!
38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 8 zile maxim!!!
POZE
castelanaC spune:
waw, intru si uite ce gasesc, Oana ce se pregateste sa devina mamica!!!!!!!
Hai Oana[/b]!

Hai bebe Erik[/b]!

uau, m-au luat fiorii, mai devreme ma suna o prietena de aici care este insarcinata in acelasi nr de saptamani ca mine, are contractii si ma intreba daca am nr dr, ce emotii ma apucasera...
Dayanara bun venit acasa si repaos total!
fetelor... incep iepurasii sa iasa, 
va pup si merg sa citesc
castelana fericita
33+ 
dayanara spune:
castelana ah nu, repas total nu, nici macar medicul nu a spus asa ceva, daca e sa ma apuce contractiile ma apuca indiferent cum stau, recomadarile sunt clare, sa nu fac efort sa nu ridic, dar ma pot plimba etc
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara castelana ah nu, repas total nu, nici macar medicul nu a spus asa ceva, daca e sa ma apuce contractiile ma apuca indiferent cum stau, recomadarile sunt clare, sa nu fac efort sa nu ridic, dar ma pot plimba etc ![]() roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
dayanara, draga mea fa ce ti-a zis dr evidebt!
am zis si eu asa cu totalul, ai grija de tine si nu te obosi!
Doamne Ajuta sa ajungi cat mai aproape de termen!!!!!!!
castelana fericita
33+
honeybaby spune:
Mesaj de la Oana : [size=3]Deocamdata s-au rarit contractiile, Sper totusi sa nasc azi. Vedem ce decide doctora ca e de garda. Pup toate fetele[/size=3]
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
freedelia , Jane Carolyn suna nemaipomenit! vazusem de ieri , dar acum mi.am adus aminte, tu spre care tinzi mai mult!
bluekido, daca doctorul a spus ca e ok si se alimenteaza bine, nu.s probleme, la mine a iesit la eco 2 kg, daca se considera ca sunt probleme nu.mi oprea nasterea dimpotriva o scotea cat mai repede
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
cristinicuta, bine ai venit!
intreba cineva de ce are denisa 2 greutati estimate, eu cred ca doctorul a calculat dupa ambele formule , care sunt utilizate. Hadlock y Lagos parca, stiu ca cea mai folosita e Hadlock unde se masoara DBP PA si femur
mihaela , acum e bine, orice saptamana in plus conteaza, dar eu o tin pe a mea cu 42 de saptamani:))) bine ca nici nu vreau sa nasc la 34 -35
tu ce problema ai avut, ca am recuperat in fuga si am vazut ca ai patit la fel in prima sarcina
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nafi spune:
Hei..vad ca nu se sta degeaba pe-aici!
Scot si eu 

ptr Oana!

am intrat destul de tarziu ptr ca am avut o seara si jumatate de noapte de cosmar. O criza de sciatica cum nu am mai avut vreodata! imi venea sa plang de durere. oricum ma asezam, in pat, pe scaun, pe canapea, in picioare...durerea era teribila! 

Cand nu am mai rezistat am sunat la medic si mi-a zis ca tot ce pot lua e paracetamol (am avut eferalgan la indemana). asa ca am luat unul si am pus o sticla cu apa calda la spate...si dupa vreo ora durerea a inceput sa cedeze.
Acum ma simt fara energie si lesinata ca o leguma.asa ca ma duc sa mai vegetez un pic...
Pupicei si o zi frumoasa fetelor!

33 +
Riccardo