Hai Oana! Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

OANA, nastere usoara !!!
hai BEBE ERIC !!! mama si tata sunt nerabdatori sa te cunoasca !!!

Ioana, 36+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Am fost la o tura de cumparaturi. Am luat si pt bebeluna ceva.

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Honey ce este chestia aia cumparata pentru bebeluna? Cumva pentru baita??

DayanaraBun venit acasa..Ma bucur ca Silvana a mai avut putintica rabdare, ca doar sant alti iepurasi anuntati inaintea ei!
Oricum, la 42 de saptamani categoric nu mai ajungi...e clar ca va fi grabita!

Vladi greu trebuie sa iti fie sa vezi atata indolenta si ignoranta... Nu e de mirare ca te apuca toti nervii...Dar macar sa se gandeasca si el la Florian, care va fi afectat de stresul mamicii lui.
Sa stii ca eu cu ocazia acestei sarcini mi-am propus sa schimb niste reguli ale casei: sa impartim atributiile de comun acord, si apoi sa nu mai pun un deget la ceea ce nu intra in atributiile mele..Asta e partea grea , camereu cedez si decat sa vad lucrurile nefacute la timp, mai bine le fac eu...Dar gata!! Mai bine imi musc buzele si limba, ca altfel voi acumula doar frustrari si nervi. Poate ar fi o idee si in cazul tau..nu stiu!

Anca

cu Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oana totusi o sa-si vada bebelusul azi, doctora a zis ca asteapta contractii mai mari ca sa se evite pierderile masive de sange, deci operatia va avea loc azi, dar un pic mai tarziu

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oana, chiar daca schimbam capitolul, tie ti s-a declansat totul in capitolul 100

Daca asa merge treaba, si ne putem alege capitolele, eu vreau sa nasc in capitolul cu nr. 105, ca sa fie tot nr. rotundDoamne ajuta!!

Anca

cu Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Fetelor ce putin mai aveti pana va tineti bebelusii in brate , Doamne , pentru mine trece asa greu timpul si numai prostii am in cap.

31+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

camilecu o sa vezi ca trece repede, nici nu stiu cum am ajuns de la sapt 32 la sapt 39. eu si oana aveam date consecutive, sa vedem ce imi pregateste si mie flacaul. am deja bagajul la usa, s-au strans atatea chestii pentru spital, parca ma mut.

39+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Haaaaiideeeee Oannnaaaaaa!!!! Bebeloi Erick sa fii cuminte, sa iei scor 10 si sa papi mult de la mami de la titi!

O fi intrat oare in ceza? ma mir ca o lasa sa ajunga la contractii mari. stiu ca dr prefera uter care nu se contracta tare .. dar na!

Roxana bine ai venit! te pup si ma bucur de nu mai pot a a venit Aroa asa devreme! oricum plamanii sunt maturati dupa injectiile alea nu? Nu te apuca pe tine 42 de sapt fara griji:))))))

Vladi, trateaza-l cu fundul :) nu il baga in seama si nu il mai implica la lucrurile care ii plac. trimite pe altcineva o vreme cu Vladimir in parc. Asta e varianta mean..
Varianta logica ar fi sa stai de vorba cu el si daca nu coopereaza sa ii tai degetul mare de la sosete, sa ii faci toate camasile rozi chilotzii din cauza unei sosete rosii (ups) scapate din greseala (ups) in masina de spalat! Hai ca sunt rea, dar iti surad ideile nu???

De abia mai atsept cateva mamici cuc are sa discut tema noptilor nedormite. Praf si pulbere m-a facut poneiul azi noapte. Azi dimi a stat 2 ore bogdan cu ea sa pot dormi , dupa care mama inca 2 sa dormim amandoi. A infasat-o azi dimi si doarme ca lemnul de atunci. sa vedeti voi numa ce imi face asta la noapte.... ioiiii

stau prin jur sa aud vesti de la Oana!

Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

HAI OANA!! HAI BEBE ERIC!!
NASTERE USOARA
SI RECUPERARE RAPIDA

Yei, am reusit si eu pe final de capitol sa las agitatele pentru Oana!
Ce ma bucur pentru ea

cu bebica de 35+ AMR 4 saptamani si un pic
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna fetele,

HAI OANA, HAI BEBE ERIC!

Se pare ca va fi cum a vrut ea, suuper!!!!

DAYANARA, multumim de complimente! Sper si eu sa devina blonda si sa-i ramana ochii albastri, asa am fost si eu cand am fost mica, asa ca vreau multe?...mi-au ramas doar culoarea ochilor, parul s-a facut saten, cand nu e vopsitTesi ai grija de tine, sa mai stea bebelina Silvana la caldurica!

REBIANA,multumesc de raspuns, asa il pastrez si eu, dar citisem undeva ca Vigantolul trebuie pastrat la rece in frigider, ca altfel poti sa-l arunci si am zis sa mai intreb in jur.

Noi crestem incet dar sigur, ieri aveam 2820 g, avem si colici, dar nu plangem, ne scancim doar din cand in cand si ne strangem ghemotoc,sa vedem cum functioneaza Infacolul!

GABY,sorry, incearca sa dormi cand e si Joy mai linistita,azi noapte si eu am cam pazit-o si acum sunt zombi!mare la amandoua

Fetele noi bine ati venit, sarcini usoare si la termen va doresc!
Ma duc sa mananc ceva ca dupa aceea urmeaza ora de
Va pup pe toate sa aveti o zi buna,

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Anca e pt culcat bebe pe o parte, sa nu se rasuceasca.
Uite www.price .ro/specificatii_chicco_perna_pentru_nou-nascuti_25870.htm" target="_blank">http://www.price .ro/specificatii_chicco_perna_pentru_nou-nascuti_25870.htm (am pus spatiu intre price si pct)

sper sa ne anunte Oana inainte sa intre in operatie ??

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput