Hai Oana! Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 18
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nibi_niki Am uitat sa va spun ca m-a cantarit doctorul azi....m-am ingrasat 4 kg in 2 saptamani .Am ajuns la +20kg in sarcina. 36+ ![]() http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ |
Niki, sa fiti voi sanatoase, ca restul se rezolva dupa
. Si eu am atins deja +23 kg, dar sunt resemnata!Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
vladimirescu spune:
WHAT ??? Nu pot sa cred, chiar la capitolul 100 naste Oana, cea care ne-a pastorit toata odiseea, ne-a facut capitole si monaje si ne-a oganizat!
HAIDE MAMI OANA !!! Sa vii repede acasa cu Eric sanatos si papacios! Si sa faci zilnic parada modei cu trusoul agonisit cu atita grija luni de zile!!!
Domane ajuta, Oana!
35+ cu
Tudor Florian
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
kossir spune:
Hai Oana, Hai bebe Erik!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doamne ajuta sa treaca repede sa-ti tii minunea in brate. refacere usoara

http://community.webshots.com/user/kosscar
babyangel spune:
| citat din mesajul lui marsy_baby Buna mamici si gravidute!Cate o pt fiecare.Vroiam sa va intreb: mie Dr a zis k imi provoaca nasterea luni,k deja grasunica mea are 3,5kg si a zis k e in parametrii normali,dar oare nu e ceva grav k vrea sa-mi provoace?ea nu o sa fie din pacate in localitate knd am termenu(adik peste 1 saptamana)...Doamne ajuta sa trecem cu bine! ![]() 38+ Daria Marcela |
Marsy pai tu ai tacut atata vreme si ne anunti direct ca vei naste luni??? Pai nu se poate sa nu scoatem agitatele si pentru tine

la nasterea provocata, durerile sunt mai mari, pt ca se forteaza declansarea travaliului rapid. dar daca faci epidurala, chiar nu conteaza. Deci, curaj..si Doamne ajuta!

Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
ami_84 spune:
Hai Oana!
Hai bebe Erik!
Curaj Oana! Sa treci cu bine peste nastere si te asteptam cu drag!!!!!
Irina AMR 2
freedelia spune:
Ei hai, ma duc sa dorm si io o ora la pranz si cand ma intorc naste Oana!!!! 
Hai Oana!!!

Erina -- eu nu intru pe gmail, sunt foarte atehnica si nu m-am bagat pe niciunul din conturile comune, sa nu incurc ceva. Trimite-mi si mie pe PM daca poti plese :)
Azi am mers la biserica sa ma impartasesc, de acum sunt chiar gata pentru bebe!!! Poate se milostiveste si bebele meu sa vina...
Erau la biserica doua mamici din Kazahstan cu copii foarte bolnavi, ceva cerebral, erau aproape legume, tinuti in brate, nu scoteau decat niste sunete asa ca un schelalait. Erau veniti aici pentru o operatie, ceva care se face in China cu mare succes (nu stiu daca si in alte tari, dar in Europa de Est nu se face sigur si cred ca nici prin alte parti in Europa ca am auzit de multi copii din Romania care incearca obtina loc pentru aceasta operatie. M-a afectat foarte tare sa ii vad pe acei copilasi si pe mamicile lor... of, mai fetelor, numai copii sanatosi sa avem ca in rest se rezolva toate...
Va pup si stau prin zona sa vad ce vesti vin de la Oana.
38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 8 zile maxim!!!
POZE
ami_84 spune:
| citat din mesajul lui oanka80 Sa fie un capitol plin de vesti bune si bebei la termen!!! Ce mi-ar placea sa nasc in capitolul asta. Pupici, va citesc diseara. Oana 39+ Eric Nicholas AMR cat va vrea bebe 7 zile pana la termen Multumim Doamne ca am ajuns pana aici. Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi! Bebe mic oana a avut gura aurita la inceput de capitol...si i s-a implinit dorinta ![]() Oana 38+ - Maria-Emilia AMR 9 zile ![]() poze *mamica unui fluturas* |
Intradevar. I se indeplineste ceea ce si-a dorit!
Oanka curaj ca acusi scoatem si pt Mariuca ta agitatele!
M-a bucurat f mult vestea asta...

Irina AMR 2
dayanara spune:

Hai oana!

Hai bebe Eric!

sa ai parte de.o nastere usoara , Oana si sa fi.ti amandoi perfecti si sa va recuperati repede
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
of vladi , adevarul e ca hormoni ca hormoni dar ai si tu dreptate cu ale tale, poate totusi dupa ce vine bebe se liniste.te si sotul
denisa am vazut pernuta! chiar ma gandeam ca e din aia in care pui bebe si nu se poate rasturna, asa stai linistita ca nu se intoarce sa se sufoce si eu o sa iau asa ceva , sa vedem
sa le stapaneasca Maya sanatoasa
niki si eu 19 kg puse si sunt si mult mai mica decat tine, lasa ca suntem la final , nu mai e mult, o sa dai jos la nastere o gramada de kg
ramy am vazut.o pe Briana e superba! sa vezi ce par blond o sa faca si des
ella eu fara salam nu nasc, vorba lui Vio :)) asa ca data viitoare nu se mai pune problema , cand ajung la spital sigur va fi pt nastere
erina foarte frumoase hainutele, am luat si eu din CA de algodon bio, exact ala caruia i.am rupt eticheta si s.a rupt cu tot cu material era unul bio, dar sunt ieftine , am dat aici aproape 2 euro pe un body
s.a rupt ca am taiat eu aiurea, pt ca materialul e bun
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
briza_marii spune:
Vaaaaaiii exact cum si-a dorit ea: la capitolul 100 si azi ca e dr de garda!!!

Asa m-am emotionat..am toata pielea ca de gaina pe mine!!
Hai OANA
hai bebeEric

Doamne ajuta sa treaca cat mai repede si sa fie sanatosi amandoi
32+
Eric Mihai

.Am ajuns la +20kg in sarcina.
si a zis k e in parametrii normali,dar oare nu e ceva grav k vrea sa-mi provoace?ea nu o sa fie din pacate in localitate