Hidrosalpinx 8
Raspunsuri - Pagina 8
iana_mari spune:
PASTE FERICIT!!!!!!!!!!!
LAURA imi pare rau sa te gasesc la acest topic,dar pot sa-ti dau niste sfaturi ca fosta posesoare de hidro si actualmente mamica.
E parerea mea nu vreau sa isc polemici,iar tu faci cum crezi ca e mai bine.
Este obligatoriu scoaterea trompelor si curatarea aderentelor,cauta un medic cu multa rabdare(nu-l recomand pe Tutunaru,el in prima faza pune clipsuri,e mai usor
).Eu am trei laparo ,primele doua au durat 45-60 min.,dar ultima 2h si 45 de min.pt. ca d-rita mi-a curatat cu multa rabdare toate aderentele.Toate au fost facute cu medici diferiti.MARINESCU,TUTUNARU SI CODREANU(de care am fost f. multumita)Eu cred ca se poate face si laparo.
CRISTAL,TAMY sI CELELALTE FETE

iana
Mami de Mario Constantin si Sophia Elena
mami_vreau spune:
iana poop dulce si pe tine si pe piticoti... parca mai ieri ne intalnisem la giulesti... chiar atunci iti scoteai trompele... si uite ca acum ai piticii mari deja! sa-ti traiasca si sa fiti toti sanatosi! si trebuie sa facem cumva sa inveti sa pui poze ca vrem sa ii vedem si noi... nu-i mai tine ascunsi!

eu chiar vreau sa mai cer pareri... chiar as prefera laparo... dar parca as vrea sa scap de giulesti!!! de fapt nu neaparat de giulesti... e impropriu spus... as vrea sa scap de spital... as prefera o clinica particulara!!! unde sa merg??? 
e bine ca am timp luna asta de cerut pareri ca mi-a spus kovacs sa stau linistita luna asta si abia de luna viitoare sa fac rmn si alte investigatii!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
alina06st spune:
Buna fetele! Si Hristos a Inviat!
Revin pe la voi cu o intrebare: hidrosalpinxul se vede la HSG? Eu am facut o laparo la Bucuresti in iulie anul trecut si desi mi-au zis clar "o trompa nepermeabila si una greu permeabila", n-au pomenit nimic de hidro. Acum medicul meu de aici mi-a propus sa facem o HSG in aprilie sa vada si el cum stau cu trompele. N-am fost pe faxa atunci sa-l intreb de hidro daca se vede la HSG. Asa ca va intreb pe voi ca poate stiti mai multe.
Multam.
pogonici1977 spune:
HSG e cel care da pronosticul e sau nu e hidro
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
mami_vreau spune:
am venit la raport...
mi-am facut programare la anca gherasie ca sa cer parerea ei! multumesc cristal! 
la rmn nu m-am programat inca pentru ca il fac in mai si cica sa sun la sfarsitul lunii asteia...
cam asta am facut pana acum dar mai caut si alti medici pentru a vedea parerea lor...
oricum mi-a mai intrat in cap o idee (datorita experiente unei alte prietene de pe forum)... as vrea sa caut un medic care sa imi faca laparo si daca nu reuseste sa scoata trompele asa sa transforme operatia in clasica... ce ziceti? merge?
Laura
pogonici1977 spune:
operatia depinde si de medic mami vreauu
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
cristal1995 spune:
mami_vreau:
sigur ca se poate. Mie dr Gherasie mi-a cerut acordul inainte de operatie (unu-sa-mi scoata trompele si doi-daca nu merge laparoscopic sa-mi faca operatie clasica). Pup mult si sper sa fie cu noroc. Astept impresii.
Pogonici: eu astept luna asta sa vorbesc cu Kovacs sa stabilim datele pentru iunie. Tu in ce stadiu esti?
iana: pupici multi, iubita
Blancheeeeeeeeeeeee: pe unde umbli? Ne pregatesti vreo surpriza? ![]()
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
mami_vreau spune:
cristal, pe 19.04 am programarea si bineinteles ca o sa va impartasesc impresiile... 
am o intrebare un pic idioata, asa, mai de incepatori ca mine...
dupa clipsare mai poate intra lichidul in uter? ma intereseaza de ce este mai bine sa scot trompele decat sa le clipsez... eu clar vreau sa le scot dar strang argumente pentru medici! ![]()
Laura
mara72 spune:

toate hidrosalpingoasele si sa auzim numai de vesti bune
mami vreau asa e, trebuie sa ceri mai multe pareri iar daca diagnosticul e hidro si eu zic sa scoti trompele fara nici un regret. Asa, cel putin ai eliminat o cauza
Stiu ca Tamarillys a inceput stimularea si se injecteaza cu spor. Sa ai productie buna tamy si neaparat sa te intorci graviduta 
cristal iti tin pumnii pentru reusita, vara asta sa fie pentru tine o vara frumoasa si plina de surprize placute 
pogonici mult succes 
pogonici1977 spune:
ehe..la mine mai e mult pana ajung la FIv
mai intai la sf lunii ma mut in alt apartamnet mai mare..ca de vom mari familia pana la sf anului.....deci caratul mobilei..etc si toate celelalte dureaya si apoi ma programez la operatie sa scot trompeleeeeeee
deci inca nu am nouttai