Hidrosalpinx 8
Raspunsuri - Pagina 9
cristal1995 spune:
mara:
mami: la mine mai "scapa" lichid pe langa clipsuri, asta am vazut echografic urmarind dimensiunile hidrosalpinxului cateva luni la rand....Oricum, si daca nu ar scpa, ai o infectie in corp si am observat ca imi tot crestea nr limfocitelor (la analize). Organismul se lupta sa doboare infectia si nu reusea. Deci, alt argument...![]()
Tamy: sa fie cu noroc 
Pupici
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
alina06st spune:
Multumesc pogonici pt raspuns. Sunt mai linistita, ma gandeam sa nu fac HSG aproape degeaba, ca eu oricum stiu ca am o trompa nepermeabila si una greu permeabila (ma astept ca la 8 luni de la laparascopie sa fie si asta nepermeabila). Stiu ca hsg e o chestie destul de dureroasa, dar cel putin sa scap si de obsesia asta cu hidrosalpinx-ul. Aflu clar daca am sau nu.
Cristal, am vazut ca ai scris ca ai monitorizat dimensiunea hidro la acografie. Poti sa imi spui, te rog, e vorba de eco din aceea intravaginala, sau eco normal? Multam 
tamaryllis spune:
Alina, trompa poate fi infundata nu numai cu hidrosalpinx. Daca era hidro, iti scria pe biletul de externare cand ai facut laparo. Asta e parerea mea!
Claudia, ce mai faci?
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
pogonici1977 spune:
abia astept sa ma operez sa scot tromepeleee..in luna mai sigurr
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
alina06st spune:
Tamy, ai dreptate. La mine banuiesc ca e infundata din cauza endometriozei. Probabil lipita. De fapt hsg fac ca sa vada daca cealalta mai e permeabila. La laparo era "greu permeabila". Si cum tot ma apuc de fiv, am zis ca e bine sa elimin orice suspiciune. Sau ma rog, obsesie a mea. 
cristal1995 spune:
Alina: echo vaginala. Dar trebuie sa stii ca nu se vede intotdeauna la echo (de nici un fel). Eu am avut hidrosalpinx bilateral voluminos, mai stiu ca unele fete aveau hidro, dar nu l-au descoperit decat la laparo.
Pupici
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
ancadragoman spune:
Am venit si eu sa ma vait la voi ,sunt terminata mai fetelor.
Sora mea a fost diagnosticata cu endometrioza si azi cand a facut eco sa vada ovulatia s-au vazut trompele pline cu lichid iar singura solutie este sa i le scoata si FIV 
Este terminata si mi se rupe sufletul ca nu o pot ajuta cu nimic 
.
Hidrosalpinx asta inseamna?
O pot incuraja cumva?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
pogonici1977 spune:
ancadrogoman...sfatul meu til pot da in calittae de oacienta cu recidiva hidrosalpinx...
ptr a elimina orice suspiciune a fi sau a nu fi..e ca sora ta sa se programeze si sa fac un HSG..ii va da sigur un diagnostic DACA ARE SAU NU HIDRO..
daca are hidro..sincer iti spun..ELIMINARE TROMPELE CU HIDRO...si nu curatare...caci eu asa am facut acum 2 ani..leam curatat si nu mi lea scos..si uite ac acum ma prograez iar la op sa mi le scoata..DECI RECIDIVEAZA acest hidro....singura solutie este scoaterea trompelor afectate..NU EXISTA TRATAMENT PTR HIDRO...
am studiat ff mult despre ac diagnostic..si nu sa inventat solutiii
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
ancadragoman spune:
Mersi mult pentru raspuns,a hotarat sa mai ceara minim o parere si mai mult ca sigur ca face si HSg.Succes si mersi mult
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
pogonici1977 spune:
anca ...sa ne tii la curent cu sora ta..eventual poate posteaza si ea aici pe forummm