BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Lorex, eu cu copilul dupa mine all over am alt pitic pe creier.

Am auzit atatea cazuri cand au papat chiar lapte de la mami cu biberonul si apoi au inceput sa faca nazuri la san... Nu vreau sa intru din odiseea sarcinii in odiseea pompei de muls sub nicio forma.
Pentru ca dupa urmeaza odiseea laptelui praf... (si sunt si foarte egoista... vreau sa-l tin in brate cand papa ca e asa de fericit...)

Gargaritzul are momente cand e foarte interesat de orice decat de san si atunci mulg putin si-i dau pe buze. Stii cum il savureaza? Zici ca n-a mai papat ever. Si cand ia sanul cateva secunde nu trage... asteapta sa-i pice...

D-aia ma gandesc ca daca e nevoie sa ramana cineva cu el poate sa-i dea cu lingurita o masa-doua, dar o saptamana nu cred ca are nimeni atata rabdare...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Ei Cristies, cat e asa d emis e normal sa il iei peste tot mai ales daca ii dai san si mai ales cu saptamana, cum spuneai.
Eu ma refeream la copii mai maricei care ar putea fi lasati in grija altcuiva cand mergi la o petrecere si apoi copilul tre sa stie ca sunt "destinatii" ca sa zic asa, in care nu au ce cauta minorii, petreceri la care se vb tot felul de chestii intre adulti si ei nu trb sa participe!
Parerea mea..eu asa am de gand sa fac.

Am vazut la cateva nunti copiii care intr-un final adorm pe scaune, in galagie si fum de tigara...vai de ei, parinti inconstienti! mai bine nu mai vii la nunta daca nu ai cu cine s-l lasi..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

FELICITARI CLAUDETZ!!!

FELICITARI RLC_SANADOR!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Multumesc fetelor pt incurajarile din cap asta: Alexutzza (fain gagiul tau ), Xela, Danasor, Cristies (nu am vazut nik la tv, mai bine nu-mi spuneai , nici nu vreau sa stiu), Cris.D!

_

stai linistita, ce s-a intamplat a fost la Elena Doamna unde am fost eu , nu la Cuza unde ai sa nasti tu; oricum eu numai cuvinte de lauda am pentru personalul de acolo; mi s-au parut foarte profesionisti si dedicati, chiar nu m-am asteptat ( chestia cu asteptarile ), la ce povesti auzisem ... ca trebuie sa-ti cumperi amabilitatea..., au fost dragute si asistentele si nu doar cu mine, in general cu toata lumea cat am vazut eu; un pic mai cu nasul pe sus erau asistentele de la copii... dar a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Oani, ce m-ai distrat cu cititul pe furis...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

nicvi al meu nu doarme ziua..am un leagan de la primii pasii...vad ca daca este satul si schimbat sta 30-45 min acolo...i0-am mai legar niste zdrongaieli....il leagana acolo si apuc si io sa mananc.

am fost cu el afara 1 ora in marsupiu...ma cam rupe desi il prefer maomentan in locul carutului.

cum pun glicerina pe limba?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Cica cel mai usor e sa pui pe areola si sa-i dai...

Mergi la inceput

Merci Danasor!
Eu va las, ma duc la intalneala cu pretenele mele! s avedem un film ceva

_

Mergi la inceput

Citat:

Merci Danasor!

_

Distractie placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Merci Danasor!

_

Eheeeeee!! trai nenica! vremuri apuse! desi sotu sta de capu meu sa ies cu fetele la cafea ca sta el cu copilu dar eu inca nu simt sa imi las plodu de bunavoie aks ok, asa ca trebuie ca e musai ca un act ca una alta da , dar de bunavoie si nesilita de nimeni sa plec la o cafea...inca nu simt nevoia, prefer cu bb!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Merci Danasor!

_

Eheeeeee!! trai nenica! vremuri apuse! desi sotu sta de capu meu sa ies cu fetele la cafea ca sta el cu copilu dar eu inca nu simt sa imi las plodu de bunavoie aks ok, asa ca trebuie ca e musai ca un act ca una alta da , dar de bunavoie si nesilita de nimeni sa plec la o cafea...inca nu simt nevoia, prefer cu bb!

de Yannis

Me too!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Salutare! Eu iar am ramas in urma cu cititul, inca nu reusesc sa-mi fac programul dupa bebe

Am intrat sa va spun ca noi suntem bine, avem scaun de 2-3 ori pe zi, pipilica facem la greu , papam bine laptic de la mami dar din biberon (pana se refac tzitzile lui mami), am facut si baita si ne place tare mult ...

Am pus la semnatura cateva pozici cu bebe si povestea nasterii... Sper sa recuperez si eu din urma cat mai repede...
Acum fug ca s-a trezit pustiu` si trebuie sa papam

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput