BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Merci Danasor!
Eu va las, ma duc la intalneala cu pretenele mele! s avedem un film ceva

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza

ce vremuri!
vreau si eu.dar parca mi-ar nush cum sa o las pe matza singura cu tati sau cu buni si eu ma duc sa ma distrez

31.12.2009 de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Merci Danasor!
Eu va las, ma duc la intalneala cu pretenele mele! s avedem un film ceva

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza

Distractie placuta! Frumos
Mama ce dor imi e si mie de prietenele mele...

39+ Lorena

AMR 4 zile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

iuditza....cred ca te-am botezat..scuze...eu am ramas cu 15 kg...s-au dus 4...asa de la sine....mananc mai putin, cand apuc, na..mai dietetic..dar nu e de ajuns, sunt sigura, trebuie si miscare..abia astept sa fac trasee mai lungi...sa se mai duca ..fundul..

al meu doarme afara...nici nu stiu daca a vz si el..ce frumos e orasul...hehe...doarme tot timpul...pana il bag in casa...

iesire cu fetele???? ce e aia????doamne ce vremuri....

lorex...tin minte ca ne contram cu cezariana...avand in vedere ca nevrand ceza n-am fost informata mai deloc....m-am dus acolo ca gaina la taiat....fara sa-mi fac jde ganduri...doar ca mi-era frica sa ma culc dupa...in rest io n-am simit nik,...nici macar injectia in coloana totul a fost f ok...fara dureri de cap fara nik..deci..daca e sa te iei dupa mine...no problem..

se face ora de baie..mi se agita gangania...

va pup..nu stiu dca mai intru..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Puiul meu adoarme ziua cu muzica sau cu hota Noaptea doarme destul de bine daca sunt atenta si il iau in brate de cand caraie prima oara si ii dau sa pape. Totul pe intuneric. Am o lanterna-breloc si pe aia o folosesc sa vad unde il asez in patut.

Nu folositi lampa de veghe? Eu am una cu lumina de intensitate reglabila si o fac mica-mica dar merge toata noaptea. Eu dorm cu fetitzele in camera pe un fotoliu extensibil si ma trezesc frecvent si la oftaturile lor si sar din pat sa le verific... fara lumina aia cred c-as face la vanatai la cat de inghesuiala este in dormitor ...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Bravo rlc_sandor & bb Andrei Casian!

Bravo claudetz & bb Sara Ioana!

Felicitari mamicilor! Sa aveti parte de copii sanatosi si papaciosi! Si laptic din belshug!

amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Azi cat statea treaz in pat am incercat sa ma joc cu el cat am putut si cat si cum am stiut si i-am mai facut si niste poze aa si l-am scos si in geam la soare si ae curat ca inca nu ies cu el singura ca mie frica sa car si bebe si alte cosuri si accesorii ca mai am un pic si fac luna de la cezariana.

poze cu bebe Yannis cel treaz: http://family.webshots.com/album/576660140ZgaNYd?start=24

de Yannis

Ce simpatic e...si ce pletos ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Vad ca a preluat Larisel schimbul trei.

Eu va spun noapte buna!

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Voi cand ii imbracati pentru afara, le bagati manutele in manecele hainelor groase? daca fac asa raman cu mainile intinse , si mi se pare cam incomod pentru ei...

Pai eu peste hainele cu care stau bb-linele in casa le pun cate o salopeta plushata si apoi cosmonautul + caciulitza groasa. Le bag manutzele si de aia nu le place deloc, dar altfel mi se pare si mai incomod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna seara mamici si burtici!

felicitari tuturor!

am mai intrat pe la voi acum ceva vreme..dar e greu cu bebe mic..acum are 11 lunite..iti ocupa mult mult timp..si in fiecare secunda iti dai seama cat de mult il iubesti, si ca ai face orice pt binele lui!

bebe tudor merge deja de la 10 luni si are 7 dintisori zimtati..face nenumarate lucruri si f important este ca papa bine!

am intrat sa va zic lucruri frumoase ce or urma in viata voastra odata cu aparitia bebelusului..dar cred ca deja stiti multe din voi..oricum astept orice intrebare..aici sau pe pm..va raspund cu drag..desi sunt tanara..a capatat si eu experienta in domeniul mamicilor!

si pt ca reau sa va fie ine..va recomand un fotograf f bun..sotul meu..are nevoie de reclama..si eu doar asa il pot ajuta!
daca vreti detalii de pe teren..el a fost si la cateva botezuri/nunti ale fetelor din odiseea de martie aprilie 2009..ne gasiti la scutecele acum:)

si viata nemaipomenita va dorim!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

cum pun glicerina pe limba?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Il faci sa deschida guritza si picuri cateva picaturi pe limbutza. Eu asha fac, dar am auzit si varianta sa inmoi o compresa sterila in glicerina, apoi infasori compresa pe degetul tau mic si cureti guritza.

Folosesti glicerina simpla? Eu foloseam boraxata si am auzit la voi ca nu e buna. L-am trimis pe sotz sa-mi ia glicerina cu nistadin si mi-a venit cu glicerina boraxata cu nistadin . Exista pana la urma simpla?

Mergi la inceput