BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Buna fetele,

felicitari Claudetz si Floricel , bun venit bebei frumosi si somnorosi!!! caci tare somnorosi sunt la inceput dar dupa aia....

In legatura cu dormitul eu nu prea am ce comenta.... cam pana in clasa a VIII-a am dormit cu mama, si era scandal mare in casa in caz ca nu..., deci daca boala asta se transmite genetic trebuie sa ma astept la asa ceva si de la mica mea . Eu chiar ma gandeam sa nu cumpar patut, ca sa nu-l tin pe post de mobila unde sa arunc toate boarfele, dar am primit de la cumnatu' unul cadou, unul pliant de la primiipasi, daca sta vreo 20' in el pe zi e mult...
S-o las sa planga nu pot defel, ca se invineteste toata si ma sperii, ati patit si voi ceva in sensul asta? am vb cu dr. si mi-a spus ca majoritatea fac asa daca plang tare de la hipoxie.

Lorex referitor la cezariana sau anestezie fiecare organism reactioneaza in felul lui; eu una sunt de parere ca e bine sa ti se zica ca e nasol tare si sa fie exact invers, e o chestie cu asteptarile...

Ayanna ai o scumpete de fata, sa-ti traiasca! asteptam si poze de la botez.

Alexuzzza felicitari pentru curajul vostru de a pleca in Grecia, du printul la soare

Voi cand ii imbracati pentru afara, le bagati manutele in manecele hainelor groase? daca fac asa raman cu mainile intinse , si mi se pare cam incomod pentru ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Lorex, merci de capitolul nou si de monologul din cel trecut! Prietenii stiu de ce!

Cu anestezia si eu zic sa stai linistita, cred ca ai vazut la stiri despre tanti aia care a murit. Fa-ti toate testele inainte sa mergi acolo si ai scapat de o grija. Ea avea niste probleme.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iudita16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Iudita, mai scrie niste mesaje sa nu te mai modereze!

mercic de sfat, nu stiam de chestia asta
o sa incerc, sper sa ma lase si printesel mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

FELICITARI CLAUDEZ! REFACERE RAPIDA!!!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

nicvi al meu nu doarme ziua..am un leagan de la primii pasii...vad ca daca este satul si schimbat sta 30-45 min acolo...i0-am mai legar niste zdrongaieli....il leagana acolo si apuc si io sa mananc.

am fost cu el afara 1 ora in marsupiu...ma cam rupe desi il prefer maomentan in locul carutului.

cum pun glicerina pe limba?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna fetele,

Voi cand ii imbracati pentru afara, le bagati manutele in manecele hainelor groase? daca fac asa raman cu mainile intinse , si mi se pare cam incomod pentru ei...

Eu da. Pentru ca centura carutului ar prinde decat maneca si n-ar fi safe pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iudita16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

nicvi al meu nu doarme ziua..am un leagan de la primii pasii...vad ca daca este satul si schimbat sta 30-45 min acolo...i0-am mai legar niste zdrongaieli....il leagana acolo si apuc si io sa mananc.

am fost cu el afara 1 ora in marsupiu...ma cam rupe desi il prefer maomentan in locul carutului.

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

nu am scris f mult dar urmaresc in fiecare zi odiseea

deceunela, am vazut ca lupti cu kg in plus, cum reusesti? si eu am ramas cu 10 si nu stiu ce masuri sa iau in privinta asta deoarece alaptez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mai, ce v-ati mobilizat

CRISTIES, fff fain Dumbo et co. si noi am vrea o bulgarie in iunie-iulie, undeva unde sa merg cu masina maxim 4-5 ore... dar si o germanie mai prin august daca prima merge bine. noi am fost cu Ana la chestii care aveau si de copii, in Bulgaria, dar de copii mai mari (mini-disco, club, loc de joaca,etc)

LOREX, esti emotionata de marele eveniment si teama de necunoscut isi face de cap. asculta interioru' ala cu "totul o sa fie bine". io am facut si rahie si rahi-peridurala si generala. tot generala e mai nasoala...

OANI, musai sa fie mai bine. trece pan' se marita, apoi vai de cine o ia, ca de e somnoros....o sa-i treaca (oops, sper ca nu citeste mamidepuiti)

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Eu infasor un deget intr-o compresa sterila, pun glicerina pe compresa si ii dau in gura circular pe limba si pe cerul gurii. Merge bine cand plange si deschide gura larg.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Multumesc fetelor pt incurajarile din cap asta: Alexutzza (fain gagiul tau ), Xela, Danasor, Cristies (nu am vazut nik la tv, mai bine nu-mi spuneai , nici nu vreau sa stiu), Cris.D!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput