BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (132)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
rox_y spune:
si noi am iesit azi afara..dupa nedormit acasa in patut am reusit afara...plimbandu-ne o ora..ca apoi a inceput sirena.cand am ajuns acasa a revenit la vechiile ei obiceiuri..adica de nedormit
31.12.2009 de
Diana
Poze
Bebe Diana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti cum a fost azi la plimbare? alex a dormit 2 ore afara si de o ora jumate doarme in casa ... e rupt... parca ar fi fost la sapa... ![]() cornelia,mami de ![]() ![]() www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Ne-am smecherit la plimbare. Cand nu ne-a mai batut soarele am inceput sa tipam... L-am intors invers si a tacut. Nu doarme nici afara si nici dupa ce venim. Azi a avut o scuza, erau asa de multe mamici cu carucioare ca am zis ca se uita dupa gagici sau dupa concurenta. Dar si cand suntem doar noi (adica e frig) tot asa nu doarme. Cred ca o sa fie ca mine. Doarme doar cand e neaparat necesar...
![](alcool.gif)
Cristina,
![](mamica.gif)
Povestea zilei de 6.01.2010
rox_y spune:
De ce tuseste in timp ce doarme?oare se inneaca cu ceva?
De fiecare data cand o face in secunda urmatoare sar din pat (chiar daca sunt cheauna) si sunt langa patut. dupa ce tuseste de 2 ori isi continua somnul.Frig in camera nu e..sunt 21-22 de grade in fiecare zi
31.12.2009 de
Diana
Poze
Bebe Diana
cristies spune:
citat din mesajul lui rox_y De ce tuseste in timp ce doarme?oare se inneaca cu ceva? De fiecare data cand o face in secunda urmatoare sar din pat (chiar daca sunt cheauna) si sunt langa patut. dupa ce tuseste de 2 ori isi continua somnul.Frig in camera nu e..sunt 21-22 de grade in fiecare zi 31.12.2009 ![]() ![]() Poze Bebe Diana |
Tuseste sau stranuta? Prin stranut isi curata caile respiratorii. De tuse nu stiu nimic...
Cristina,
![](mamica.gif)
rox_y spune:
Fetele care mai stiti....daca il apuca pe bebe plansul (de foame sau de kk)pe afara...ce faceti?cum ii calmati?
31.12.2009 de
Diana
Poze
Bebe Diana
cristies spune:
Alexutzzza, o sa-si dea cu ea in cap, fii sigura de asta. Dar asta e modul lor de a aprecia chestii. Gargaritzul isi da si cu mana lui in cap cand se agita dupa ceva si apoi plange... Si se mai trage si de par... de a trebuit sa revin la caciulite...
Cred ca e in perioada in care se descopera...
Cristina, de gargaritz Alexis.
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Cristina, ![]() Povestea zilei de 6.01.2010 |
Tuseste...
De stranut stiam si eu ca nu e nici o problema
31.12.2009
![](mamica.gif)
![](bebe.gif)
Poze
Bebe Diana
iudita16 spune:
citat din mesajul lui rox_y Fetele care mai stiti....daca il apuca pe bebe plansul (de foame sau de kk)pe afara...ce faceti?cum ii calmati? 31.12.2009 ![]() ![]() Poze Bebe Diana |
buna rox_y,
stii ca noi am nascut in aceeasi zi ?! si tot fetita /
cand mi se intampla sa planga pe strada, o iau in brate sa o calmez dupa care o pun la loc in carut , mai ma folosesc si de suzeta
cristies spune:
Voila: http://stirileprotv.ro/stiri/social/castigi-mai-mult-copilul-tau-primeste-alocatie-mai-mica.html
cristies spune:
Iudita, mai scrie niste mesaje sa nu te mai modereze!