BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Fetelor, bebeii vostri regurgiteaza laptic in somn? La buburuza mea ii mai curge laptic din gura in timp ce doarme si n-as vrea sa ma impacientez daca nu e cazul.

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)
poze

si a mea mai regurgiteaza in somn,dar nu mult...nu trb sa-ti faci griji ..bebica mea intoarce caputul si nu se poate ineca

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Poftiti la un capitol nou !!!!

SA FIE PLIN DOAR CU VESTI BUNE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

xela eu ii dau suzeta lui alex
am observat ca are momente cand isi doreste doar sa suga,chiar daca e satul...suzeta ne rezolva din "probleme"

am mai remarcat ceva...... cand e suparat pe mine ca nu il tin "destul"[adica tot timpul] in brate si il pun in patut cu suzeta in gura,incepe sa "vorbeasca" si se aude ca "aia-aia-aia",de parca ar zice ceva "de dulce"...

cat e de mic si ma boscorodeshte! ...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Al meu se si incrunta pe langa boscorodeli...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

si asta,plus ca isi inchide si ochisorii,un fel de "lasa-ma-n pace,nici nu vreau sa te mai vad"...... si apoi adoarme[de nervi]

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fac eu capitol?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Be my guest!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui amo2004

Am o veste mare, mare!

A venit pe lume minunea David de lalitica2000 in jurul orei 3, ora Germaniei!

Nasterea a fost naturala, fara epidurala, doar cu un calmant pe la dilatatie de 8! Citez mamica curajoasa: "a fost rapid si destul de usor". Bebe e un dulce, a papat deja san de la mami, iar acum e pregatit pentru transferul la clinica de cardiologie pt. copii.
Nu stim inca detalii privind masuratorile.

Va tin la curent pe masura ce am vesti.

Matusica fericita (sora Laurei)

felicitariii!!!!!! sa dea Dumnezeu sa fie totul bine in continuare ms de vesti

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

bre',am stat ieri cu copilu' o ora la san. apoi, de gura soacra-mii, i- mai dat tati 30 ml, ca vezi doamne, nu ii ajunge copilului, si il tin flamand. eu l-am vazut ca era full, si plangea de la colici. da ea nuuu, nuuu... nu ii ajunge copilului...mama rea, nu da papa la copil, din astea...
mai las 50 ml in biberon, linistesc copilul, il las in scoica dormind, si plec si eu ca omu' nitel la shopping. intr-o ora jumate, ma suna, disperati ca sa vin, ca e scandal mare si nu ajunge laptele. ajung, in fuga, ii dadusera si restul de lapte, era full pana in gat bietul, si tot plangea, de colici, evident. il iau, il pun pe pieptul meu, ii vb linistit, se calmeaza, si adoarme. si nu a mai plans, domle', de ieri la 7 cand am ajuns acasa.
concluzia soacrei... eu nu mai stau cu copilul daca nu imi lasati mancare sa se sature! ce Doamne iarta-ma, e porc copilul meu, mananca fara limita? ARE COLICI! plange, nu e sac fara fund!
sunt eu isterica, sau e cu capu femeia???

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

am observat ca bunicile in general au o problema: tin sa-si indoape nepotii cu mancare.
...tz' tz' tz'...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

FELICITARI LALATICA!!!!!!
BUN VENIT BB DAVID!!!!!!

Fetelor sincer va citesc si imi pare rau de unele din voi din cauza soacrelor.Pe mine cu bebe in afara de sotu meu cand va fi acasa nu va avea cine sa ma ajute dar cred ca va fi mai bine asa decat cu stres pe cap.Eu nu am soacra ,nu am avut ocazia sa o cunosc dar poate ca cine stie....Eu am problemute cu cumnatii si imi este de ajuns nici nu au ce cauta prea curand la bebelina mea.L-am avertizat pe sot.Daca da DD si ne ajuta si gaseste lucrare si pleaca cu atat mai bine, ca atunci cand el nu e acasa nu indraznesc sa vina.

35+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306

Mergi la inceput

Cristies, vezi ca noul capitol duce tot la cap asta, ai incurcat linkurile!

_

Mergi la inceput