BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Plateea, merci de bunatati. . Despre soacra... poate ai mai citit pe aici de a mea... macar a ta te ajuta. Ca sa-ti dau exemplu de una si mai grava... eu il limpezesc cu apa cu tarate, care necesita o manevra inainte de baita, adica sa fierbi apa cu taratele si s-o strecori. S-a oferit sa faca ea asta, a fiert, a strecurat si a adus lichidul asa. NERACIT! Noroc ca prima data cu apa aia ii dau cu mana mea pe fata ca altfel il opaream.

Mitumac, sughitul nu deranjeaza copilul. Nu-i mai da lamaie ca ii poate dauna stomacului. Are legatura cu aerul pe care nu-l da afara. Si Alexis mai sughite. Si uneori se si sperie de ce zgomote face.
Eu ii scot aerul punandu-l cu burtica pe umar si apasand usor pe spate. Daca ma plimb prin camera ii iese fara sa mai apas. Daca ii face taica-su e si mai fericit.

Lorex, ms.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

cristies eu ti-as recomanda sa o lasi doar spectator..nu as implica-o in nimic pe langa gargaritz...as avea emotii prea mari la reactiile ei...

ea=spectator
tu sa ai multa rabdare si indiferenta pt spectatorul nesuferit

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

A doua zi asa am facut, dar na! prostia mea a fost ca m-am gandit ca vrea sa se involveze. Am de gand sa nu mai stau la ei daca mai mergem acasa. Sper sa nu mai fie urgente, ca la mama altfel se pune problema - altfel in sensul de a-mi spune sa plec in oras ca se ocupa ea de baita lui bebe. Glumesc acum, dar mama ne-a ajutat enorm cand am venit acasa cu bebe fara instructiuni, chiar daca mai putin de o saptamana, mi-a dat incredere . De exemplu trebuie sa mergem la un botez peste doua saptamani si sotul se tot roaga s-o chem sa aibe grija de Alexis, si ca daca n-o sun eu o suna el... deci pe mama, nu pe soacra-mea.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

xela eu ii dau suzeta lui alex
am observat ca are momente cand isi doreste doar sa suga,chiar daca e satul...suzeta ne rezolva din "probleme"

am mai remarcat ceva...... cand e suparat pe mine ca nu il tin "destul"[adica tot timpul] in brate si il pun in patut cu suzeta in gura,incepe sa "vorbeasca" si se aude ca "aia-aia-aia",de parca ar zice ceva "de dulce"...

cat e de mic si ma boscorodeshte! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

plus ca are o alta problema...
eu stau cu bbTo la san cate o ora, 1. ca mi-e drag si nu stiu cat o sa se mai poata, 2. hranesc copilul si nu il las sa i se faca foame prea tare, 3. ii alina considerabil colicile, si doarme linistit, fara sa urle in somn.
ea vine, si... vaaaaai, iara papati??? nt, nt, nt...

aaa, plus ca daca bb e in scoica, langa mine, ea se aseaza pe pat, si trage scoica langa ea. ca, ce? sa stea acolo...

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Inprimul rand, Leeloo21 Merci mult pentru sfaturile si explicatiile legate de cezariana si vergeturi, la mine s-a retras burtica si aratam aproape la fel ca inainte inca de la 15 zile dupa operatie acum mai ramane sa se retraga si oaseleca sunt totusi un pic mai lata in solduri si mai am ceva piele prin juru buricului, un buric cu multa piele in jur, nu mai e asa ferm dar na....presupun ca treb sa mai astept, abia fac maine 4 sapt de la ceza....mai e si operatia inca un pic mai umflata, nu total resorbita, nu total dezamortita...Treaba cu op estetica nu e rea deloc!!!! Baftaaaa!!! Eu nu stiu daca sa port centura din aia sau nu...ajuta la ceva? Braul ala??? Unele fete imi zic ca muuusai sa imi iau ca raman cu burta...sa imi iau sa ma strang..etc... nu stu ce sa zic...
Si multumim mult de complimentele ptr bebe YANNIS

larisel Imi pare rau ca sunt asa suparatoare, eu am inteles ca dau rezultate bunicele si tot felu de impachetari si masaje mai ales daca faci acum cat sunt proaspete...timp si bani sa ai!!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

cris.m eu ii dau infacolo inainte de fiecare masa.asa scrie si pe prospect. ajuta bulele mici de gaze, pe care el nu le poate scoate , sa se uneasca de cele mari .si asa le scoate mai usor. alexutzzza zicea ca ii da tot asa...eu noaptea nu ii mai dau...btw...a luat si sotul meu...e bun...are gust de portocola si ragaia de numa dupa

din 02.02.10 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

f tare!!!!!

de Yannis

Mergi la inceput

cris d dup ce a regurgitat mult urla d foame ca il stiu cand nu ii e foame nu mananca nimic cand ii e foame mananca tot: prosoape, cearseafuri, maini , degete etc...si i-am facut o masura de formula de incercare cand nu ii e foame nu papa atunci insa a ras-o si i-am mai facut 2 le-aras si in final a adormit

Auzi mie mi se pare super ce povestesti tu acolo??? sala??? seriosss??? cum asa??ce faci? si Ema unde sta?? cine o supravegheaza??? La ce sala ??? au facilitati de bebei???

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

am observat ca are momente cand isi doreste doar sa suga,chiar daca e satul...suzeta ne rezolva din "probleme"

am mai remarcat ceva...... cand e suparat pe mine ca nu il tin "destul"[adica tot timpul] in brate si il pun in patut cu suzeta in gura,incepe sa "vorbeasca" si se aude ca "aia-aia-aia",de parca ar zice ceva "de dulce"...

Al meu se si incrunta pe langa boscorodeli...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

Nu stiu ce sa fac. Eu nu i-as da pe principiul ca nici Andreea nu a avut. Plus ca mai e putin si isi va gasi degetul ... Ma gandesc si la mine ca sa stau acum sa sterilizez suzete, sa ma trezesc noaptea sa i-o dau cand o pierde prin patut ... E complicat, nu stiu ... cu

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Fac eu capitol?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Cris.mario, merci.

Si eu a trebuit sa schimb linkul. Nu-ti mai gasesti povestea pentru ca au venit altele mai recent. Daca dai cautare in 7 zile o vei gasi si la Nasterea unei stele.

_

ms frumos...o sa o caut

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput