Strumfi de iul-aug 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

lansez si eu intrebarea zilei: ce parere aveti despre uleiul de peste pentru copii????

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata si la noi,

eu am un dosar in fata, ravasit rau, mi-e lene sa ma apuc sa-l pun cap la cap...

Fianna, la multi ani, sa fii sanatoasa, norocoasa si mereu iubita de cei din jur .

Mychy, super bancul .
sanatate multa, mucii trec cu servetele .
despre uleiul de peste nu stiu mai nimic, parca sa zic ca citisem ca nu oricare ar fi bun, dar nu mai stiu de ce. deh, memoria ma lasa, cred ca ar fi bun un ulei de peste acu' .

claucia, frumos mai povestesti despre voi, mie imi lasi impresia ca ai asa fete cuminti incat mor de invidie , ca eu ma bucur de perioade de liniste si intelegere numai ocazional. te invidiez la modul cel mai benefic posibil si nu pot decat sa sper ca intr-o viata viitoare poate o sa am si eu parte de copii cuminti .
despre uniformizarea din scoli, pai asta nu era numai pe vremea lui ceausescu, ci se intampla si acum la noi, dar e aproape normal atata vreme cat educatorii si profesorii au fost formati doar intr-un sens, ma indoiesc ca sunt prea multi care sa dispuna de imaginatie, intuitie, dorinta si motivatie de a schimba ceva si de a vedea dincolo de programa scolara sau salariul de mizerie pe care il primesc...

apropo de paduchi, de unde or veni? ca banuiesc ca nu se fac asa, din neant, si nici nu prea imi vine sa cred ca mai e lumea chiar asa certata cu apa si sapunul (sau cel putin nu prea avem noi contacte cu ei). ce framantari am si eu...

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 24+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

apropo de paduchi, de unde or veni? ca banuiesc ca nu se fac asa, din neant, si nici nu prea imi vine sa cred ca mai e lumea chiar asa certata cu apa si sapunul (sau cel putin nu prea avem noi contacte cu ei). ce framantari am si eu...

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 24+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Paduchilor le place curatenia, nicidecum capetele murdare, asta e un mit, asa ca de multe ori iti tii copilul ca o floare de curat si ia paduchi mai abitir ca ala murdarel.

Si ei vin din...circuit, adica se tot plimba, din cate am observat la fiu-miu la scoala sunt pe sezoane, apar in special primavara. Ideea e ca nu apar din senin insa ca si ex, daca Cosmin ar lua maine paduchi de la scoala, i-ar da probabil si lui Lis, ea i-ar duce la gradi si tot asa.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Neata....
am revenit si eu,...am plecat vreo doo zile pe la munte , dar nu mi-a picat bine...asa ca incerc sa ma resuscitez la servici...cred ca am astenie de primavara, sau un inceput de depresie sau ceva de genu asta..
sper sa treaca repede ....ca are cateva zile...

Asa ...deci vaz ca e mare voiosie, aci pe forum, m-am amuzat ...
Luna, esti tare haioasa...cum explici tu "circuitul paduchilor in natura"..
Vivela, acum ca ai primit explicatiile necesare, nu mai ai nicio scuza sa nu te apuci de dosarul ala stufos.
Carla, nu puteai sa te gandesti la ceva mai inhibitor....brr. nu am patit-o pana acum...si.. sper sa nu se intample...
Mychy, si al meu e mucios si tuseste, si nu se mai termina.....vreau sa vina primavara......
hai ca mai "intervin" ca nu am tinut minte tot...am avut de citit 8 pagini!!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

gerierash, cum sa nu-ti priasca la munte? te-ai invatat cu poluarea din capitala si nu-ti mai prieste ozonu? deci suntem colegi de muci.....of...cica n-a dormit la pranz, sa vezi distractie diseara va pup

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Aaa nuu, ca ozonu mi-a priit, da nu mi s-au clatit creierii, au ramas stresati... Sanatate multa!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola mamici!
abia acum am citit asa mai din doi in doi din urma....
carla io daca ma gandesc la chestia cu prinsul mi "se culca".
eli e tare atasata de tzitzi,le pupa si acum ,le iubeste,are ea reminiscente...
dana ai grija cu viroza,ia paracetamol,nu sta sa faci complicatii
luna vai ce frumosi sunteti.ma topesc,se vede din poze ce faina relati au fratiorii...
michy multa sanatate lui andrei.stiu cum e ,noi am incheiat viroza nr3 consecutive.adica 5 zile bine si iar tot tacamul...si cica nu merge la gradi,dar are prieteni gradinari!
in aprilie cred ca incepem si noi gradi,privata cu program scurt.oricum tin si bona pt ca noi fara femeia asta suntem terminati.pe bune nu credeam ca te poti atasa in halul asta de un strain.si de familia lui.pai cand pateste ceva ea sau fetita ei sufar teribil.eu ii iau medicamente si tot ce trebuie.mai ales ca imparte virozele frateste cu elisa.are si ea imunitate zero.
si eli e tare atasata de ea.am avut noroc cu carul ca am nimerit-o din prima.

la multi ani milena!si sa va dea DD tot ce va doriti!
la multi ani si fiannei !mai treci pe la noi mamico.defapt io vorbesc
am inceput si scoala,am avut azi doi cursanti la o materie.parca am vorbit cu peretii...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Alina multumesc mult, am psihicul la pamant datorita virusarii taman acum. Dupa 5 zile ma simt mai bine dar nu complet refacuta. Abia astept morfologia.
Iti dai seama ce te- au injurat aia doi studenti, cred ca sperau sa nu mai tii cursul cand vezi sala goala. Asa boicotam si noi, de' studenti fara minte. Pune absente si sa vezi ce incep sa vina.

Fianna multi ani fericiti alaturi de cei dragi!!! Mai vino iar in gara noastra mica....

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La Multi Ani!!!! Milena, sa- ti traiasca baietii si tu pe langa ei.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

cititi www.avocatnet.ro/content/articles?id=18401" target="_blank">aici si enervati-va si voi. sau poate nu .

Congoooo, vin acuuuuu!!!!

(nu ca stateam eu in alocatia copilului, nici n-am scos-o din cont, dar ideea ma intriga la maxim!).

ah, si citisem pe undeva un proiect "destept" cum ca de indemnizatii (inclusiv de maternitate !) sa beneficieze cine are nevoie, ca cine are venituri mari se presupune ca a pus ceva la ciorap si nu mai e cazul sa stea in carca statului .

pai in conditiile astea nu te simti prost de-a dreptul ca tu platesti asigurari sociale procentual din veniturile alea mari?

we placut .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 23+

si aici este la fel, ba chiar mai mult daca ai copil cu novoi speciale nu iti da nimic daca ai venitul pe familie mai mare de nu mai stiu cat (dar imi amintesc ca era putin de tot). Deci sa primesti ceva de la stat aici trebuie sa traiesti in saracie. Eu zic sa ne fereasca Dumnezeu sa avem nevoie de banii statului.

Mergi la inceput