Strumfi de iul-aug 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

ddanagh
Felicitari!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

CristinaLa noi dormitorul nostru e departe de cel a lui Ingrid (sunt pe nivele diferite), la dormitorul nostru noi avem clanta care se incuie pe dinauntru (asa sunt toate clantele din casa) si avem cheie pe care o folosim cand nu suntem in dormitor sa tinem usa inchisa. Eu nu ma feresc de ea, eu fac dus cu ea si ea baie in acelasi timp, ea ma poate vedea prin gemaul de la dus si vice versa. Tatal ei este pudic, el ii mereu acoperit, dar are un prieten bun cu 6 luni mai mic ca ea pe care il tot invita sa faca baie cu ea (apoi fac baie din cand in cand impreuna).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Lunaaa, mai, ai facut fata singuraaaa???
iti seamana leit, e reusita, sa va traiasca!
Are o fatuca duuuulce, zici ca o tine numai in ghidusii...
Cosmin creste ca din apa, ce le dai mai sa pape?

Daria, daca ai gasi radacina de ginger...ajuta f mult corpul sa lupte , poti face ceai, sau poti adauga in supe, ciorbe, cateva feliute, imediat dupa ce stingi focul.Lasi 30 minute-o ora, le scoti si papi...e mana cereasca mai ales la copii.
In Japan in sezonul rece, aveam o vecina, zilnic facea supa de ginger, o numea ea, era de fapt miso soup cu ginger

Milena, Fianna, LA MULTI ANI ,sanatate multa , viata lunga, sa va bucurati de pui, si taticii lor

Kevin spune la toata lumea ca are paduchi, si se scarpina in cap, l-a invatat bunica-sa termenul...
aniuei...sarmanul transpira , si se enerveaza , ii vine sa-si smulga parul, desi e tunsulici acum

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 34+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Buna dimineata, va dau o cana de Eight O'Clock Coffee indulcita dupa preferintele fiecareia. N-am mai baut cafea de mai bine de 5 ani, dar azi se impunea, ca ne-a trezit Saby pe toti la 6:30 .

Milena, "La multi ani!", sa fii sanatoasa si iubita!

Saby avea dimineata 38.7 si greata, nu-mi dau seama daca de la faptul ca a baut apa de la ghiocei sau pe cea din cada . Fianna s-a tuns si a slabit mult, arata superb. Am vazut poze cu Lara a lui Aylin, e leita Alma cand era mica. Nu pot tine pasul cu voi sa raspund la tot ce se vorbeste, dar citesc tot si urez sanatate celor care au probleme acum.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Fiana
Milena
Sanatate multa bolnaviorilor.
Luna tare frumosi puiuti tai. Imi place mult Adelise cu obrajorii rosii. Asa umbla si Andra. Din pacate nu am mai facut de multisor poze.
Nikole am admirat si pozele voastre (verific periodic ). Sunteti o familie foarte frumoasa.

Noi ne-am apucat sa face martisoare si felicitari pt 1 Martie. Ale Andrei sunt cel mai greu de inteles .

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

milli, la multi ani! sa fii sanatoasa si iubita!

fianna, la multi ani!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

'Neata!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

greierash, ce face andreiul tau? al meu era plin de muci aseara..chiar ma asteptam la o noapte nedormita....dar i-am pus pe un tampon demachiant cateva picaturi de ulei volatil de menta , am plantat tamponul la capul patului si vaz ca a dormit bine, si chiar a respirat pe nas!!!! banuiesc ca de la menta i se trage nasul desfundat....oricum am avut noroc ca a dormit, si eu pe langa el....

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Mychy, e bine, vad, deocamdata. Noi suntem la a nu stiu cata repriza de muci ....pe anul asta.. deh asa e la gradi, am trecut si prin 2 otite, azi mergem la un control la orl sa vedem cum mai stam. Noaptea doarme bine, respira pe nas, desi in timpul zilei suflam mucii la greu... seara ii pun ser si suflam bine bine nasucul. De tusit a tusit de vreo doua ori....dar s-a jucat si a alergat pe afara, numai cu gura deschisa era... si deocamdata e ok, dar sunt cu ochii pe el ca pe butelie ca asa a inceput de fiecare data... un pic de tuse, niste mucisori, si apoi secretiile au devenit mai dense si mai colorate(verzui) si am cam ajuns la antibiotic...ultima data din cauza otitei.
Voi? cum sunteti? Sanatate multa.

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

sanatate multa Andreiutilor bolnaviori (si nu numai).
si david are niste mucisori, insa nu-i bag in seama...probabil ca e sezon acum ca se apropie primavara.

Carla, si david bea apa din cada, ma scoate din minti cand il vad, i-am zis de o mie de ori sa nu mai bea, ca nu e buna, dar n-am cu cine sa ma inteleg. si mie imi trec prin cap tot felul de idei cand il vad cum bea, imi imaginez tot felul de enterocolite si virusi si dizenterii...vad ca pana acum n-a patit-o.
sanatate multa Sabinei .

nikole, v-am admirat si eu in poze, fata, ce frumoasa esti!!!

nico, imi pare rau ca n-ati scos-o la liman cu dermatita. sper sa-i dati de cap cat mai repede .
voi cum faceti martisoarele?
as vrea si eu sa fac impreuna cu david (pun pariu ca s-ar plictisi in secunda 2, dar e bine de incercat). nu stiu daca m-ar duce imaginatia, dar tot as vrea sa fac ceva simplu dar original, ca n-am vazut nimic prin oras care sa-mi atraga atentia.
ati vazut pe undeva pasta modelatoare dinaia de se intareste dupa ce o modelezi si pe care sa o poti picta?

si oare o fi deplasat sa dam martisoare si la fetitele de la cresa? adica ceva micut, simbolic...oare o fi prea mic pt astfel de gesturi?

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 24+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput