Strumfi de iul-aug 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 6
Vivela spune:
eu n-am avut timp azi nici sa mor, ca si ieri de altfel...nu stiu ce sa zic, parca nu e cu mult mai mult de lucru, doar ca le fac eu mai in reluare, nu prea ma pot concentra .
la subiectul cu uniformizarea, sunt prima revoltata si as putea sa aduc multe argumente, in sistemul de aici insa as putea sa par total pe dinafara, mama denaturata si anacronica. e un fel de revolta in van, ca si daca nu-mi convine ce? doar n-o sa schimbe nimeni ceva doar ca e o nebuna care crede ca nu trebuie sa speli creierul copilului.
mychy, sa fii creativ nu inseamna sa te apuci de pictura sau sa desenezi tablouri... a fi creativ inseamna - inainte de toate - sa gasesti solutii simple si diverse (deci mai bune) pentru problemele de zi cu zi.
si la ideile tale, mychy, ma indoiesc ca stai prost la capitolul asta .
Luna, e foarte scumpa Adelise, v-am vazut pozele, seamana pe zi ce trece mai mult cu tine...pare pusa pe shotii, se vede din priviri .
si daca n-ai whisky, merge si o palinca de 90 de grd de-ti face gatul in unghi drept .
stefania, super mesaj de intampinare . tin minte ca si la noi la gradi (adica atunci cand eram eu mica) s-au dat paduchi , iar eu fata buna i-am luat. si pe vremea aia nu statea nimeni cu sampoane si dulcegarii, paduchii se tratau cu foarfeca si lama de ras. doamne, ce am mai plans ...si pana mi-a crescut parul la loc am stat cu o caciulita rosie - ma mir ca nu m-au poreclit Scufita rosie, ca nu plecam nicaieri fara ea...
Carla, da' ce-ti veni si tie sa te gandesti tocmai atunci la surprins in actiune? ti-a mai venit sa continui?
o sa caut ce zicea dolto in situatii de genul asta, desi eu n-o consider chiar oracolul pamantului in probleme cu kinderii...
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 24+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
CarlaV spune:
Esti de coma cu unghiul drept
Nu stiu ce mi-a venit sa ma gandesc, poate fiindca am vazut usa inchisa la hol spre fete, dar usa de la camera era deschisa, veioza aprinsa si tocmai renuntasem la patura, ca ne incomoda . Mi-a trecut repede si mi-a venit sa continuu, hmmmm, daca ma mai gandesc cat de bine a fost o pun de un viol diseara, si as prefera sa dorm.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Carla, hehehe si uite asa iese la iveala cine sunt cele mai perverse forumiste: miky si cu mine!
Vivela, ce dulce dar si ce trist cu caciulita ta rosie! Io am facut prima data paduchi la 19 ani, lucrand la Institutul Parhon, in cercetare, de la biobaza (locul unde tineam animalele). Caaaaaaah cah cah si yak yak yak! A fost cumplit, dar am scapat f usor de ei cu o solutie de la farmacie. Doar starea mea a fost cumplita!
Hai va pup ca merge laptopu' asta din parti!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
CarlaV spune:
Fianna,
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Va dau o ca nu v-am cinstit de mult.
Vivela noi am infestat-o pe mama care avea par pana la fund si a trebuit sa il taie. Ce ne mai freca cu gaz si motorina in cap. Eu si soramea am avut parul scurt pana la liceu.
O zi buna fetele si spor la munca
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
stefania_97 spune:
Fiana
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
claucia spune:
BUna dimineata dragelel mele,
Eu mai citesc dar nu prea scriu, ca am de scris la 2 probleme de scutece, bine, hai, la 365 si la scutece sau cum se cheama 1-4 ani ca noi nu mai purtam, numai aia mici de 365, ati inteles voi,
Sa raspund si eu repede la temele zile, sau poate ale zilei de ieri . Pe noi ne-a prins Alessia recent, chiar pe cand v-ati apucat voi de discutii, de am zis ca e telepatica madame Carla de s-a gandit asa brusc .
Mda, ziua in amiaza mare, vine copilul care dormea la pranz cu ochii lipiti (norocul nostru) si pana a deschis ea ochisorii noi decenti. La fete in camera este bezna, au rulouri exterioare de aluminiu, astea fac bezna si la noi era lumina, asa ca fata mea nu a deschis ochisorii ca o deranja lumina.
S-a soldat fara nevoie de explicatii in concluzie dar ne-am lecuit, gata, in nocturna.
Cat despre uniformizare...da, eu am prins revolutia in clasa a 4-a, nu am prins de ex sarafanul de clasa 5, si as fi vrut, nu ca erau frumoase, dar ca schimbare . Si nu stiu cum a fost la altii, dar noi aveam de ex la lb romana o profesoara care ne era si diriginta, extraordinara. Eu am mers la olimpiade, nu eram prea toci dar eram fan si literatura, sunt si acum, si gramatica si filosofie...lb straine, se leaga un pic. Si pe de alta parte imi placea si matematica. Pana la un punct. Noi niciodata nu am primit comentarii dictate, eu scriam si scriam, scriu si acum dar nu prea mai pot pe calculator si ma doare mana de nefolosinta , dar daca imi dadeai o propozitie iti scriam 5 pagini, bateam campii, ma contraziceam, filozofam si imi trageam si concluzii, eu iubeam sa fac asta, nu ridicam ochii din foaie pana nuimi puneam toate gandurile pe hartie, cateodata ma gandeam sa citesc sa nu fi sarit calul, dar arareori o faceam.
Poate am avut noi noroc de profesori buni, ne puneau sa gandim, mai ales la cele ale scrisului, restul, practica ce se face prin strainatate, lucruri din care copilul chiar sa inteleaga ceva si nu sa invete numai si numai din foi scrise...asta lipseste cu desavarsire. Nu stiu cum este acum, eu vad lka gradinita unde vreau sa mearga Alessiuta, sunt atatea lucruri de facut si atatea jocuri noi, ca sunt si la noi toate marcile de educative, sper ei s aiba alta sansa, daca nu, o invat eu cum sa gandeasca.
Si asa, Alessiuta are un simt al orientarii extraordinar, in curand ma depaseste, nu e nici greu, stie unde stau diversii prieteni, unde e serviciul lui mami, etc, s-a facut asa o domnisoara mare si frumoasa, s-a inaltat, nu mai e demult bebe, e frumoasa si buna, are niste fineturi si niste schimbari de ma minuneaza in fiecare zi. Acum vrea sa ne spalam pe cap de ex pentru ca incearca ea un model de tinut capul pe spate, din proprie initiativa, e sensibila la filme de desene unde plange printesa, sau printul o cauta, sau Pinochio il cauta pe tacsu, , e ok sa faca pipi si kk si la WC fara reductor, lasa mami, ca pot, incercam.
E o scumpa si in continuare prietena mea cea mai buna, eu vorbesc cu ea si discutam ce facem in ziua respectiva, ce avem chef sa facem, inclusiv sa mergem la mall la o cafea (o briosa un fresh si dat in masinute pentru ea ).
De Isa povestesc la dovlecei sa nu va zapacesc si va pup. Ma duc sa mai pun si niste poze pe webshots si va dau si linkul ca mi-am facut suvite de m-a costat cat dau pe pampers intr-o luna
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
mychydutza spune:
neatza fetilii!
Un sofer gonea cu 150 km/ora.
Vede girofarul unei masini de politie în oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta.
Politistul îi spune:
- Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Dar mi-a placut urmarirea. Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci.
- Acum trei saptamâni, nevasta-mea a fugit cu un polisist, zice soferul. Când te-am vszut în spate, am crezut ca vrei sa mi-o aduci înapoi.
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Luna1 spune:
Hello,
Stefania aici exista un sampon de se cheama tea tree shampoo si cica previne paduchii, mai exact paduchii nu suporta mirosul respectiv se pare si nu se muta in capul respectiv. Nu stiu cat functioneaza. Cosmin a luat de la scoala de vreo 3 ori, si e f darnic, mi-a dat si mie o data si cumnatei. Diseara ma duc dupa seminte.
Fiana la multi ani, o sa te fericesc si pe Facebook.
Multumim ca ne-ati admirat in poze.
Mychy bancul e super tare.
Am mult de muca azi (daca am chiulit ieri) asa ca va las.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
noi ne-am trezit de dimineata plini de muci! cred ca a racit bine ca stranuta si tuseste! sper sa -i treaca repede....ca si asa adormea greu, acu ca nu poate respira pe nas.....imi mananca ficatzii!!!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!