Strumfi de iul-aug 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

david a dormit vreo 3 ore si cand s-a trezit mi-a cerut sa-i dau sa pape. a mancat un castronel de supa cu carne, deci e ok. apoi a vrut "sirop", ca vazuse nurofenul pe masa, moment pe care l-am folosit sa-i dau niste imunoroyal si niste miere.

de tusit tot tuseste, sper sa nu mai faca febra (visez si eu), dar cred ca si maine o sa stea acasa, slabe sanse sa fie apt maine pt gradinita.

si dana, tare as vrea sa pot sa nu stau nas in nas cu el, dar n-am nici o speranta ca s-ar putea. el cand nu-i e bine sta ca maimuta de gatul meu, ba daca s-ar putea s-ar baga in gura mea cu totul, imi respira in nas si in gura, doarme doar pe pieptul meu ca atunci cand era bebe mic. asta e, n-am ce face, sper sa scap si sa nu bolesc si eu.

super faza cu Daria cu bomboanele si ghioceii, fata stia clar pentru cine era, cred si eu ca a fost confuza .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Uitati cateva poze cu Lis

It is a miracle that curiosity survives formal education

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Neata! Va pup.
Andrei e bine , nu ii mai curge nasul, nu mai tuseste. In ultimele doua weekenduri l-am dus la munte, la aer curat...cred ca de la asta i se trage...(eu una mai vreau....).

Sanatate multa bolnaviorilor...

Cygni, bun venit, frumoasa foc strumfita ta!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata, fetilii!! Martisor fericit!

Cygni, bine ai venit, sa-ti traiasca Lis! Tare frumosuica e si cu ochisorii aia minunati albastri va face ravagii! Cred ca e natural sa se teama fiecare de cate ceva la varsta asta, daca nu e de intuneric e de monstri, daca nu e de monstri e de oameni sau de alti copilasi etc etc etc...
Multa sanatate puisorilor bolnaviori!
Ddanagh, cat de haioasa faza cu educatoarea!!! Sunt super amuzanti copilasii astia in sinceritatea lor brutala!
Georgi,
Karli, multumim de melodie; o ador pe mihaela runceanu. Am plans de mi-au sarit ochii cand s-a intamplat tragedia...

Hai sa va dau si voua cateva mostre de discutii cu laurashu-taurashu':

Nenea Doru (socrul meu): Laur, ce anume vrei?
Laur: Anume vreau suzeta!

Laur spune tot soiul de cuvinte de neinteles pentru mine.
Mami: Poftim? Ce-ai spus, Laur? N-am inteles!
Laur (raspicat): Acum n-am suzeta in gura, am vorbit frumos.

Laur bea lacom, inghite aer si....eructeaza, ca sa ma exprim academic.
Intreb: Cum zici, mami?
Laur (razand): Pardon, ca pateaza!
Mami: Laur, de unde ai scos asta? Ti-a zis cineva asa?
Laur: Am invatat singur!

Il intreb de o mie de ori ce vrea sa pape.
Insist, excedata: Laur, spune odata!
Laur: O data!

P.S. Baba mea e pe 4!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

greierash multumim si sanatate lui Andrei

Vivela poate ca totusi nu va face febra. Asa sta si maimutica mea cand e bolnava, toata agatata de mine, doar ca tu ai si burtica ce trebuie protejata

violetan face ravagii dar vad ca se uita la baieti cam mari pentru ea, ex. liceu, facultate nu-i a buna
Laurentiu este foarte amuzant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cygni

violetan face ravagii dar vad ca se uita la baieti cam mari pentru ea, ex. liceu, facultate nu-i a buna
Laurentiu este foarte amuzant!

Pai stii ca fetele se uita la tipi mai maturi. Pustii astia de doi anisori juma', nu stiu draga, da' efectiv n-ai ce discuta cu ei! Mai degraba ma inteleg cu unu' care a absolvit generala!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Violeta pai sa stii, baiatul bonei are 11 ani si ea-i topita dar ii fug ochii si la cei mai mari. Ma cam ia groaza de ce va fi mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ma, si david se uita dupa fetite mai mari...si eu cred ca am mai multe motive de ingrijorare, nu? (lui ii place ca in general fetitele mai mari sar pe el sa-l pupe- se mai joaca, il mai pupa, iar se alearga, iar il pupa - si lui ii place...).

cygni, ti-am admirat si eu fata, e frumoasa foc .

vio, super Lauras - mi-a placut in mod special aia cu "anume suzeta" .

as schimba eu capitolul, dar rasnita asta de calculator de acasa cam face figuri si mi-e sa nu iasa o mare varza...

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Vio, super Laurasu' , amuzant ....ca si mama lui...

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cygni frumusica foc Lis, mai ales ca aduce cu mine cand eram mica
Si eu as spune ca are ochii exact ca ai mei, mai degraba spre verde decat spre albastru, oricum o culoare ciudata si atragatoare totodata. ( ce modesta sunt) Mie mi se schimba in functie de ce ma imbrac, dc plang, dc e fum atunci sunt verzi, verzi.

Vivela ce ma bucur ca a mancat David, astfel sigur se va inzdraveni rapid.

Vio, ce m- au distrat replicile lui Laur, abil baiatu, iti dai seama ce vei pati peste vreun an asa

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+

Mergi la inceput