Strumfi de iul-aug 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Greierash, mercic!
Ddanagh, imi dau seama si abia astept.

Pana zilele astea (deci 2 ani jumate, frate!) n-am avut niciodata probleme cu laur sa bazaie cand plec. Are bona de la 2 luni si e casa plina tot timpul. Niciodata n-a facut urat. Daaaar....azi dimineata a facut un teatru de m-au lasat nervii. A plans cumplit si urla la tanti Nuti sa plece acasa ca el sta cu mami.
Bine, acum norocul meu este ca in general dimineata cand plec eu (7) el doarme, asa ca atunci cand se trezeste direct cu bona trece la joaca si altele si nu urla dupa mine. Daca, insa, apuca sa se trezeasca...jale mare!
Nush ce facem cu gradi, dar gandul meu ascuns este sa-l dau de la 4 ani....

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, si baba mea e in 7. Hai ca poate isi revine repede David, imi amintesc ca eram gravida in luna a 7-a cand a facut Saby o viroza pacatoasa suprainfectata cu o bacterie, de am ajuns la spital cu perfuzii si tot asa statea, numai pe burta mea.
Dana, ce dulce Daria, asa zicea si Saby cand era intuneric intr-o camera, ca e noapte.
Cygni, bun venit! Vreau sa-ti vad si eu fetita dar nu pot, zice ca nu e public albumul.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

CAPITOL NOU

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

servus fetelor
eu imi aleg baba pe 8 ca si asa nu ma duc nicaieri la distractie, poate macar cu colegii de la colegiu iesim la o cafea dupa ore

Cygni bine ai venit in club. Micuta Lis seamana cu medeea mea, cel putin la tunsoare ca la ochi nu avem noi noroc de culori exotice. De speriat si de tot felul de frici cred ca toti avem parte, imi aduc aminte ca si mie imi era frica de o carpeta de pe pereti pe care o avea o matusa de la tara, mi se parea ca e un cap de drac si nu puteam dormi

CarlaV sper sa-mi fac timp sa mai pun ceva poze noi, pana atunci ma delectez cu ale voastre, cand se poate

Vivela chiar e groaznic sa vezi 40 de grade la puiul tau. Imi place ca nu sari direct pe antibiotice si il tratezi cu siropuri si miere. Am incercat si eu imunoroialgrip dar nu am simtit nici un efect. Poate trebuia sa am mai multa rabdare? Sanatate multa lui Davidut, tare mie drag cum se cuibaresc ei de gatul vostru cand au nevoie.

Violetan m-a dat gata Laur cu replica lui la "spune odata"

voi ati scapat de pampersul de noapte? Sau mai bine spus a scapat cineva de el?

Mergi la inceput