Strumfi de iul-aug 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 19
Cygni spune:
nma, o cheama Alise si e nascuta pe 15 iulie iar eu ii spun uneori Lis, Suki, Alisuki, ma rog, o intreaga gama de alintaturi.
It is a miracle that curiosity survives formal education
musso17 spune:
m-am intors in speranta ca-mi merge webshots-ul dar nu.
cygni,pai da,uite deja ai 7
...deciai o alise in tara minunilor,sa va traisca si sa fie sanatoasa.
Cygni spune:
mersi musso, si tie Mihnea
eu ma uit cu admiratie la fetele care au mai facut inca un bebe sau e pe drum, nu stiu cum va descurcati ca mie mi se pare greu cu unul ![]()
Vivela spune:
pe unde or fi Luna si Mychy? sarbatoresc 1 martie?
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
ddanagh spune:
Ooo asa e, Luna e in Egipt, ce martisor o fi primind ea acolo?!!!
Vivela, off mai. Poate e mai voinic si- i trece mai repede. Cu mancatul nu am nici un sfat. Bine macar ca te lasa sa- i pui supozitoare si bea apa. Cum a fost azi? Aaa, si atentie la tine, mai bine nu dormi cu el, ca eu asa am facut de frica sa nu se innece si am tras- o si eu.
Karligutza, te invidiez ca pleci. Si de petreceri mari nu msi zic. Da' tocmai ce m- a anuntat nasa ca organizeaza undeva pe 8 sa ne strangem mai multe fete.
Cygni du- te in stanga sus la profil personal, editeaza profil, optiuni nu stiu cum si acolo ai semnatura. Dai save si gata. Bine ai venit!!!
Si Daria e f tematoare, nu se indeparteaza de mine deloc, nu se duce la niciun strain, nu deschide gura daca o intreaba un necunoscut ceva. Daca stam intr- o camera cu lumina aprinsa si o trimit in alta camera unde se vede putin dar totusi e mai intuneric imi zice ca acolo e noapte. Si totusi noaptea doarme doar cu o f mica luminita de noapte ( f slaba), singura in camera. E drept insa ca de cand e racita am dormit cu ea si s- a cam invatat asa, dar o dezobisnuiesc eu iarasi.mai stau si eu cu sotul ca ziua.....
Trimit asa sa nu pied iarasi mesajul
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
8+
Cygni spune:
Dana, mersi de raspuns. Lis la "straini" se duce si vorbeste cu oricine- normal, daca ii place persoana respectiva. La un moment dat eram in Real si trece pe langa ea o domnisoara angajata acolo si o intreaba daca vine cu ea, Lis a luat-o de mana si i-a zis ca vrea sa se joace la ea acasa. Dar de dormit singura nu mai doarme.
O sa incerc sa pun si poze.
ddanagh spune:
Musso astept, astept ![]()
Am dus- o si eu pe Daria la gradi ca sa dam si noi un martic doamnelor si sa ne faca si poza. Abia o astept, prima poza din aceea cu 8 Martie pt mama ![]()
Cica ar fi luat cateva lingurite de supa iar la felul doi a chemat o doamna sa- i zica ca- i stricat ( avea o maslina neagra )
A fost asa scumpa dimineata. Am pregatit- o de acasa si i- am zis ca dam bomboane si flori lui mamaia Coca si doamna Kaki, preferata ei. Cand am ajuns, doamna Kaki era inlocuita de alta doamna, avea fetita bolnava. Sa- ti fi vazut cum strangea Daria cutia de bomboane si ghioceii, nu vroia sa- i dea doamnei aceea. A fost cam penibil momentul, dar m- a distrat. Din fata aia luminoasa cu care a intrat, facuse o mutrita trista.
Karligutza stiu ca in partea Moldovei fatele dau martisoare la baieti. Ma intrebam daca chiar le si poarta?
8+
ddanagh spune:
Cygni vroiam sa mai zic ca mie mi se par normale fricile astea la varsta lor si, cred eu, mai rau le facem daca ne ambitionam sa le scoatem o anumita teama din cap prin negarea existentei sau minimizarea lor.
Ce ma costa sa- i tin o lampita noaptea in priza? Nu mi se pare o tragedie. Si asa se da jos de multe ori de vine la noi in dormitor ( ba ca face pip, ca vrea apa, depinde) si mi- e sa nu se loveasca de ceva.
8+
Cygni spune:
A, da, sunt total de acord cu ce ai spus. Nu minimizez, inteleg ca-i e teama desi recunosc ca sunt un pic frustrata ca nu mai doarme singura dar eu trebuie sa ma adaptez ca sunt adultul si sper ca, in timp, ii va trece. De altfel uneori ne cere sa-i aprindem lumanari si sa stingem lumina, daca e cu unul din noi sigur ca nu-i mai e frica.
E foarte precauta in general dar nu pot spune ca e un copil timid.