Strumfi de iul-aug 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

O primavara frumoasa tuturor!!!
Cigny,bine ai venit

Karligutza,deci numai un martisor atat?

Vivela,sanatate multa multa,nici nu stiu ce sa zic...si tie multa rabdare si putere.

Gabriela,ma bucur sa te citesc din nou.

Si o discutie intre mine si Aaron dis de dimineata:
Eu:Aaron,mergi sa aduci un covoras,nu mai sta pe parchet...
El:nu pot puisor,tu nu vezi ca eu am tleaba

va pupacesc pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

aoleuuuu vivela,febra 40,brrrr...io cred ca faceam stop cardiac,bine io sunt si panicoasa.iti spune ca-l dor mainile si picioarele?stiu ca la gripa am si eu dureri de mushi..si sotul se plange,ce-o mai fi si asta?!sanatate,sa treceti rapid.

io imi aleg baba pe 3..si eu prevad o zi mohorata,cu nori din plin si stand sa ploua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Va uram si noi o primavara frumoasa,plina de zambete, bucurii si flori .

Vivela
insanatosire grabnica strumfului.

Dana multi pupici Dariei si o pt tine.

Oana
ce frumos iti raspunde

Cygni bine ai venit :)

Aici ninge iar iar ieri a fost o zi asa de frumoasa ca am crezut ca vine primavara. Ma simt inselata.

Eu vreau mucenici dar nu am aparat asa ca va trebui sa ii fac manual sa vezi ce ma ia mama gaia pana ii fac

O zi buna :)

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

oaana, multumesc.

stefania multumesc si tie, imi apar mesajele mai greu

foarte frumos numele baietelului tau si ce raspuns simpatic a dat

(m-am chinuit 20 de minute sa-mi fac o semnatura....si inca n-am terminat)

It is a miracle that curiosity survives formal education

Mergi la inceput

cyqni,bine ai venit!!!.mesajele apar mai grau caci esti moderata pana la 10 mesaje postate.
oaana,super strumful..."puisor"mi-a placut maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

georgi, cand a facut david prima oara febra 40 am facut si eu stop cardiac, cand a facut a doua oara - doar un infarct, la a treia- am avut doar niste palpitatii, si tot asa. de fiecare data insa am reusit sa ii scad febra cu antitermice, ca daca nu reuseam, atunci intram intr-adevar in panica.

multumim de gandurile bune.

cygn, bine ai venit, scrie 10 mesaje oriunde in forum (sunt moderate acum), apoi or sa apara imediat ce scrii.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

da vivela,asa e,la mihnea daca trece de 38 cu 7 deja antitermicele sunt apa de ploaie,supozitoare de mult nu mai pot sa-i pun asa ca singura metoda este impachetarea in prosop ud si stii ca scade tare greu timp in care mihnea este apatic si aproape ca nu reactioneaza...brrr,nu mai vreau sa-mi aduc aminte.putere iti doresc.am vazut si semnatura de la bb 2,ce trece timpul.

gata,plec
pun mai tarziu poze.

Mergi la inceput

musso, pai ce sa fac, sa scriu asa cateva sa treaca mai repede?

ce ma framanta pe mine, copiii vostri au anumite frici (de intuneric, apa, animale, orice)?
de ce va intreb, noi am avut un episod mai neplacut, am fost la un loc de joaca, era ziua unui copil si la un moment dat, cand Lis era printre copii mai departe de mine au stins lumina (nu am stiut ca se va intampla asta) si s-a facut complet intuneric, ca sa aduca tortul. in momentul acela a inceput sa tipe "mamiiiiii", au trecut cateva secunde pana am ajuns s-o iau in brate si de atunci nu se mai duce singura intr-o camera daca e intuneric, nici nu mai adoarme singura -nici cu lumina- nici nimic. mi-a si spus de altfel ca-i este frica.

Mergi la inceput

Vivela, am inteles dar nu gasesc prea multe subiecte la care sa am ceva de zis si parca mi-e oarecum sa scriu asa

o sa scriu mai mult aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am uitat sa imi aleg baba. Va fi in data de 6, sper eu o zi cu mult soare desi sotul mi-a spus ca se anunta ploi .
Cygni bine ai venit! Si cum se numeste micuta printesa?
Vivela imi pare rau ca ai intrat in randul bolnaviorilor. Sanatate multa!
Stefania spor la mesterit mucenicii.

Nico

Mergi la inceput