Strumfi de iul-aug 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Gabriela, ma bucur sa te citesc iar. As vrea sa vad poze noi cu Medeea.
Vivela, fetele merg spre bine, o singura noapte si o zi au fost mai rau, acum sper ca am scapat, ca a fost ieftin.

Conversatie cu Saby in timp ce-mi curatam bataturile din palma:
"- Mami, ce ai in palma?
- Bataturi.
- Mami, tu esti cuminte... ... ... Cine te-a batut?"

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

CarlaV e bine ca micutele tale interactioneaza fara violenta si practic se ajung una pe alta. sunteti o familie ideala. Imi inchipui ca nu e usor, dar noroc ca sunt deliciosi copiii si trecem mai usor peste perioadele grele. Sanatate multa lui Sabi si sa nu fie decat o mica raceala de care sa scapati repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vivela multumim, uite ca nu am mai reusit sa intru.
Am fost sambata la dr si, dupa cum banuiam, pt ca e vioaie, se joaca, face pipi si kk, nu necesita mari investigatii, mai ales ca avea deja niste analize facute acum vreo doua luni.
Ne- a recomandat in schimb sa- i dublam doza ( la 5 ml de doua ori pe zi) din vitaminele pe care i le dadeam, lafel si fierul.
Nu avem mari progrese dar, oricum.
Astazi a mancat lapte dimineata, pe la 12 un sfert dintr- o punga de pufuleti, la 15.30 doua linguri de orez cu conopida murata ( noroc cu asta), pe la 18 doar 5 lingurite de iaurt cu mari insistente si amenintata ca nu o iau la magazin, la intoarcere cateva sticsuri si lapte. Atat.
Mai, si ma apucasem eu cu adi in seara asta si mancam asa cu pofta in sufragerie compot de ananas, doar doar ii facem pofta. Ea vine se uita si conchide: " bhea, bau, bau" nu stiu de unde si pana unde.
Rabdare si iar rabdare.
Nu am mai dus- o de doua saptamani la gradi, o duc maine ca sa le dam si noi cate un buchetel de flori doamnelor, sunt tare curioasa daca o sa manance intre copii.

Apropos, a venit primavara!!!!! Sa primiti martisoare frumoase, norocoase.
Haideti sa ne punem babe, sa ne distram si noi sa vedem cum suntem.
Eu imi aleg data de 5. Poate ploua de rupe de o sa fiu o baba scortoasa.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

dana esti tare cu subiectul babelor! mi-am ales si eu baba 4! (eu stiam ca in functie de cum e starea vremii in ziua respectiva, cam aia iti va fi si starea de spirit in anul care urmeaza) si dupa ce mi-am ales mi-am dat seama ca o sa fac bagaje pentru mini-vacanta din weekend pe care o s-o PETRECEM (la propriu deci! ) pe Valea Oltului... sper sa ne simtim bine acolo ... si abia astept sa mai dansez si eu la un party (caci e petrecere de serviciu in cinstea femeilor ca pentru 8 Martie) ca mi-e dor de distractii in grupuri mari! si daca e sa fac bagaje si cand oi fi baba, asta nu poate fi decat semn bun, nu? o sa va scriu de printr-o croaziera ceva... stiti voi, pasarea "mihai viteazu'" (adica "malai viseaza!")

Sanatate multa Dariucai si sper sa ii revina si pofta de MANCARE!!!!!!! imi inchipui ce griji iti faci insa sunt sigura ca infometata nu ramane... are ea grija sa ceara de mancare cand ii e foame rau!

Sanatate si celorlalti copilasi (Saby, Andreii, David etc) care sufera mai mult sau mai putin in perioada asta; plus Soniutei care face pasul catre scoala cu lacrimi si dor de mami! uffff.... pupici la toti! Anto

Fetelor si eu va doresc o primavara frumoasa si vesela! Sa fiti iubite si sa iubiti cu foc toata primavara! na, ca m-a podidit un mare sentiment de dragoste in mijloc de noapte vad si mai vad ca vi-l transmit si voua!.. probabil si pt.ca ascult un playlist in ton (balade rock Guns'n'Roses, Nazareth, Metallica, o Bonnie Tyler, un Claude Francois etc.) ... face bine muzica asta in miez de noapte .... dar zau asa, sa fiti fericite! Cred ca e cel mai frumos lucru care ni se poate intampla... sa avem copilul/copiii sanatosi, un sot care ne iubeste, pe care sa-l iubim si pe care sa-l si intepam maine dimineata cu boldul de la martisor! apropo, voi le dati martisoare partenerilor? sau doar ei voua? eu ii dau sotului meu... fix un martisor, adica nu alta bazaconie pe post de martisor!

va pup, noapte buna! zzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

O primavara cu mult soare tuturor!
Sa aveti parte de cat mai multe martisoare frumoase.
Karli eu sotului nu ii dau martisor dar pt doamne/domnisoare/fetite am cumparat martisoare clasice: cosari, potcoave, trifori, ghiocei, etc.
Unde mai exact pe Valea Oltului mergeti?
Sanatate multa strumfitelor bolnavioare!
Gabriela . Cred ca e greu daca Medeea doarme inca afara. A mea strumfita ar vrea sa renunte la somnul de pranz. Bona nu mai reuseste sa o culce, pe la ora 16 reusesc eu.
Alex o pupaceste toata ziua pe Andra dar ea ..... doar cand face boacane si trebuie sa isi ceara iertare il pupa. Acum are o perioada de gelozie. Nu suporta ca el sa se aproprie de mine, sa il tin in brate. Cum vede ca se aproprie de mine ii striga se mearga la tati ca mami e a ei. Deci avem putin de lucru pe partea asta.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Salut!

ma tot uit de ceva vreme pe-aici si pentru ca e o data frumoasa azi, am zis sa ma si inregistrez sa scriu fiindca uneori imi doresc sa intru si eu in discutii.
sunt fericita mamica a unei fetite de iulie 2007 si sper sa vizitez mai des acest grup, nu numai citind.
va doresc o primavara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

fix dupa ce v-am trimis mesajul ieri a facut si David febra si a intrat in greva foamei . pai na, sa fie el mai cu mot decat toata grupa de la cresa?
asta e, febra direct de la 36,5 la 40, ca numai asa stie el sa faca, ne tratam cu apa (doar asta mai "mananca") si antitermice supozitoare (ca orale nu vrea dl sa deschida gura sub nicio forma, parca ii torn plumb topit. el vrea "sirop", adica nurofen numai cand e sanatos, cand trebuie sa ia nici sa nu-l vada ca il apuca crizele).
ce ma sperie e ca imi tot zice ca-l doare burta (dar nu e deranjat la stomac), mainile si picioarele.

acum sunt cam chiauna, cine statea ca popandaul cu copilul in brate, la ora 3 noaptea, arzand, si batzaindu-l, ca doar asa se pare ca i se alina lui durerea: la mine in brate, iar eu musai in picioare, nu jos. acu cred ca sta si confortabil, ca sta pe burta ca pe scaun .

noi cu martisor ca asta am intampinat primavara , si cand ma gandesc ce planuri imi facusem sa impartim impreuna martisoare la doamne si la fetite... mi-e clar, inca o data (a milioana oara) ca planurile nu-s de mine...

sanatate puilor bolnaviori si mamicilor - le doresc sa aiba o primavara frumoasa, sa primeasca multe martisoare si flori de 1 martie.

eu ma pun baba pe 7, ca in fiecare an . (sa vedeti ce vijelii or asa fie ).

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

scuze de incoerenta si greselile de ortografie, mi-am recitit mesajul si ma mir ca am trecut de cls. a 4-a .
neuronul e in concediu medical, dar nu mai stau sa editez, intelegeti voi.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
nikole,multumim!!
dorim si noi sanatate bolnaviorilor si sa scapati rapid ca a venit primavara.poate intra mamicile,vivela,mychy,sa ne spuna ce fac strumfii.am vazut ca saby si lary sunt pe calea cea buna si daria a papat ceva.

am pus poze de la munte inclusiv cu finutul meu istet care la trei ani coboara partia de ski singurel de la 400m,bravo lui..copiii astia parca s-au nascut cu skiurile in picioare sau au ei o tenacitate mai ascutita ca parintii caci io nu-mi aduc aminte sa fi fost asa abila la trei ani.

din pacate nu mi se deschide webshot-ul,revin mai tarziu cu pozele

va dorim si noi primvara frumoasa!!!

Mergi la inceput