Strumfi de iul-aug 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 16
nikole spune:
Dana, si eu as spune sa suni medicul, nu strica sa intrebi, eventual prin prisma cunostintelor lui medicale, te poate lamuri mai bine decat oricine , daca si in ce masura este normal lipsa apetitului.
Oricum dupa asa o raceala, eu zic, din ce am trait si cu Kevin ca-si revin mai greu
Sau iti poate indica ceva, nu stiu, un remediu sa o ajute putin...desi eu as astepta sa-si revina singurica...a slabit??
Kevin, de cand ne-am mutat aici mananca ff prost, el nu a fost niciodata un fomila, dar ca acum nu am patit-o...vad insa ca nu a slabit, are 13 kg , dar e slabut oricum(asa i-o fi soiul, ca nici noi nu suntem prea dolofani)
Rabdare si multe ganduri bune de la noi...e greu, stiu, numai eu stiu cati pumni in pereti si cat mai boceam rosie de nervi cand nu manca...ia sa-l vezi daca sta cu altcineva cum mananca...
Carla...sanatate multa si voua
la motatele mici, le-am vazut iar ieri
Anto...offf, ce nervi trebuie sa avem, oameni buni..nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta si pe mine!
Am hotarat sa-l dam de la 3 ani la gradi, cateva ore/zi...
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita
35+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
CarlaV spune:
Dana, la noi nu pare asa rau. Saby nu a trecut cu febra de 38, antitermic nu-i dau inca, doar vitamina C, noni si ceai de patlagina. Cea mica tuseste putin si are si ea 37.7, dar e si de la dinti, ca n-a spart niciunul pana acum. Mie mi-e mai rau, urasc sa-mi fie asa, de cand am nascut a 2-a oara nu trece luna sa nu ma doara gatul
.
Nikole, Anto,
.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ddanagh spune:
Fetelor am reusit si a bagat ceva in stomac.
Am sunat dr si mi-a spus ca a intervenit nu stiu ce si nu mai ajunge la cabinet in seara asta (ea vine dupa 5.30 de la spital, clinica la cinetul ei). Pana o vede ea maine, sa incerc sa-i dau muraturi. Si, uite asa a mancat fata mea o bucatica de conopida murata, e drept ca are multa sare dar, ce mai conteaza. Poate, poate ii trezeste ceva foame.
Of, ma simt un pic mai usurata, a ajuns ca un tantar.
Carla asa era mama, nu a mai facut niciunul episod de rosu in gat de cand a luat 3 luni la rand pastile septilin.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
8+
CarlaV spune:
Dana, e super. Nu conteaza acum nici sarea sau zaharul, bine ca a papat, oricum muraturile sunt sanatoase. O sa incerc si eu cu septilin ca nu se mai poate asa.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Antoanela23 spune:
Vio, Dana, Nikole, Carla, mersi frumos,
la fete.
Dana, ma intrebai ce e schimbat, pentru ea totul: tanti care are grija, mediul, clasa, copiii, rutina zilnica.
Am ezitat mult daca sa o dau acum la scoala sau in toamna. Pana la urma am decis pt acum pt ca ar fi insemnat sa stea in cresa pana la 3 ani si o luna, ceea ce e mult avand in vedere ca la cresa in afara de somn/pipi/masa nu fac nimic, ea deja se plictisea ca era cea mai mare si nu avea parteneri de joaca de varsta ei. Am intrebat-o si pe ea, a zis ca vrea la "scoala, ca Victor", in plus in ultima vreme in fiecare dimineata zicea ca ea nu mai vrea la cresa, vrea la scoala. Am pregatit-o, i-am povestit si cum ziceam ma asteptam sa fie o perioada de adaptare, dar speram sa scapam fara cosmaruri si crize. Sa vedem, daca timp de cateva saptamani nu vad un progres, o duc inapoi la cresa si gata.
Nikole, ce ma bucur ca scrii din nou la noi. Nu mai stiu daca te-am felicitat pentru noua sarcina, sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi cu totii.
Ma gandesc des la tine ca am un coleg a carui fiica e plecata cu un proiect al facultatii in Brazilia si mereu ne povesteste despre ce face ea acolo, cum s-a integrat, cum s-a adaptat si-i place asa de mult ca dupa ce-si termina studiile vrea sa se intoarca acolo.
Lunitzo, vacanta placuta, de abia astept sa ne povestesti cum a fost. V-am admirat in pozele de la Bath, frumosi cu totii, ca de obicei.
Weekend placut,
musso17 spune:
buna seara
mai am de citit 6 pagini si revin pe maine
am fost la munte,bine am zis ca ajung in alta tara dupa 9 ore de mers cu masina pana la odorheiul secuiesc..daaarrr am un copil model,sunt mandra de el,mancacios,jucaus siiii a mers pe skiuri singurel...am sa pun poze si filmulet...e asa mare!!!!.
nikole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 buna seara mai am de citit 6 pagini si revin pe maine am fost la munte,bine am zis ca ajung in alta tara dupa 9 ore de mers cu masina pana la odorheiul secuiesc..daaarrr am un copil model,sunt mandra de el,mancacios,jucaus siiii a mers pe skiuri singurel...am sa pun poze si filmulet...e asa mare!!!!. georgiana,mamica de mihnea |

ce frumos...felicitari!!!Sa o tina tot asa...

Anto
, multumesc...ma bucur sa aud ca fiica colegului tau s-a adaptat aici, mai ales avand in vedere diferenta de cultura, banui ca a fost crescuta in Belgia, nu?
so...eu, care am crezut ca ma voi adapta rapid si usor, sunt trista sa constat ca nu-mi gasesc locul aici

f. ironic...nu m-as fi gandit ca-mi va fi ataaaat de greu.
Oricum e una sa fii casatorit, cu copii, responsabilitati,cheltuieli, calcule,sa o iei de la 0 intr-o tara straina, si alta e sa fii singur, munca, distractie, gratare...eheheee...
in ce stat se afla?SP?
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita
35+cu...Albastrica/Luana"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
CarlaV spune:

Vivela spune:
neata
fetelor, cum mai sunt puiutii bolnaviori? Saby, Daria, Andreiutii?
vad ca si al meu a inceput sa aiba muci si sa tuseasca, azinoapte s-a trezit de 2 ori sa faca pipi (e prima oara cand se trezeste pt asa ceva), e marait...pare racit in toata regula. ufff...n-are febra si sper sa nici nu faca, dar stau cu ochii pe el si-l pipai la 5 minute.
we placut in continuare
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Gabrielabv spune:
servus fetelor
eu abia duminica mai am timp sa vad ce faceti si am avut ceva de citit
Dana - imi pare tare rau de Daria ca e asa rau, sper sa isi revina repede si sa aflati ce are, nu e de glumit cu copiii astia. Recupereaza ea din greutate numai ca nu e bine sa o tina atata timp starea asta proasta. La noi cand copiii nu mananca, nimic nu ma enerveaza mai tare decat sa-i aud pe altii (soacra mai ales)ca-mi spun sa-i las in pace, sa nu le mai fac altceva de mancare. E usor de spus cand esti cu burta plina si ei abia ciugulesc ceva. Dar din experienta, cand nu au pofta de mancare, pot sa le fac orice ca tot nu mananca. Asa ca te inteleg cat iti e de greu si va doresc sanatate multa.
Sunflower - esti o draguta, Medeea si acum doar afara doarme, indiferent de vreme. Ne apuca nervii cant e musai sa o culcam la pranz in casa, ne zgarie, musca, urla, se zvarcoleste si trece si o ora pana reuseste sa adoarma.
nma - te admir mult ca reuseti sa te descurci cu doua servicii, familie,responsabilitati
Anto - ce greu e cu acomodarea Soniei, mi-e tare mila de ea, incet dar sigur ne apropiem si noi de acel moment. Sa vedem cum reactioneaza fiecare strumf. Eu o tot sacai ca nu vrea sa manance singura, cu mana ei, decat felul doi, la ciorba nici nu vrea sa auda si atunci o amenint ca nu o primeste la gradi. Deocamdata e dornica sa mearga la scoala,ca Dragos, dar mai vedem noi cum ne descurcam in realitate. Dragos plangea cand mergeam sa-l iau acasa, acolo era perfect pentru el.
Claucia - mi-a placut tare mult cum povestesti de Alessia, ce domnisoara e...
Nikole - cate schimbari ai facut in ultimii ani, sunteti in Brazilia si vine Albastrica in curand, felicitari!!! Iar voi sunteti fantastic de frumosi, cred ca lumea se holbeaza la voi ca la vedete.
Luna - v-am admirat pozele si imi place cat de atasati sunt copiii. Dragos nu ar pupa-o pe Medeea din propria lui initiativa nici cum. Mai nou tipa mereu la ea. Asta cred ca vine de la noi, ca mereu tipam la el si suntem nervosi, dar a devenit atat de indolent Dragos ,nimic nu-l impresioneaza si pana nu ridicam tonul nu face nimic din ce-i spui. Ma simt ca intr-un cerc vicios si e atat de frustrant.