Strumfi de iul-aug 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Carla, ce mai face Saby? mai face febra? eu nu prea cred ca e de la una din cele 2 ape pe care le-a baut. sper ca e bine azi.

Dana succes sa pape Dariuca ceva. cu racelile in sarcina, stai linistita ca si eu am racit rau de 3 ori cat am fost insarcinata, una a fost cu febra, rau, alta cu tuse de am zis ca-l scap pe denis... dar totul a fost bine. pesemne ca sistemul meu imunitar era varza, sau il servea pe bebe.

vio esti mortala!

abia astept week-end ul...asa m-am saturat de servici, aproape toata ziua ne-o petrecem la servici...

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cristina, multumesc de intrebare si sa stii ca ai dreptate. Daca ieri mi-am controlat copilul pe toate partile si nu avea nimic decat febra si greata, azi dimineata au inceput sa tuseasca amandoua :(. Am inteles ca au dat astia drumul la un virus care asa se manifesta, incepe direct cu tuse.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua, frumoaselor,

Dana, multa sanatate Dariei. Ca sa te consolez un pic, Si Sonia face la fel, mananca f putin cand e bolnavioara, ma dispera, deci te inteleg ca-ti faci griji. Eu am lasat-o sa manance si sa bea ce vrea ea, chipsi, fanta , toate prostiile, numai sa bage ceva in burtica.

Deeeci, Sonia a inceput scoala de luni si a fost...f naspa. Am lasat-o plangand si cand m-am dus s-o iau intai a plans ca vrea sa plece, apoi ca nu vrea: sa se imbrace, sa-si puna caciula, sa se urce in masina, sa stea in scaun, etc, pana acasa a urlat intruna. A mers luni si marti dupa care marti noaptea a facut febra si de atunci e acasa.
De marti va merge din nou la scoala, ce sa zic, ma asteptam sa fie o perioada de acomodare, dar speram sa nu reactioneze asa de urat pt ca deja stie scoala, i-am tot zis, explicat, dar pana nu a fost pusa in fata faptului implinit nu cred ca a inteles exact despre ce e vorba. In fine, mai vedem peste cateva zile cum va fi.

Fianna, Milly, La Multi Ani! Sa fiti sanatoase si iubite.

Pupici la fete, weekend placut,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Anto, bafta cu scoala, cred ca te inteleg foarte bine prin ce treci. pupici multi Soniei sa se faca bine si acomodare usoara . iar tie, nervi de otel.

din perle davidesti:

-mami, tu esti leopard? (are o canuta cu un leopard si o tot studia)
-nu, mami, sunt om!
(gandire intensa...)
- aha, si eu sunt Jerry.
(pe un ton de genul, yeah, right...daca tu esti t om, eu sunt jerry)

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 24+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ce tare David, ce asociatii face, nu mi- ar fi sunat astfel in ureche (sunt om) neam.

Off Anto, atat de repede cu febra, cred ca s- a simtit tare nedumerita de ce i se intampla de a reactionat mititica asa. Ma asteptat sa nu fie probleme mai ales ca ea a fost la cresa, nu? Ce e schimbat acum?

Cristina multumim de incurajari, parca mi- au mai trecut gandurile negre legate de raceala asupra samburelului, acum ma franta rau Daria. Nici nu a vrut sa se uite la orezul si ciorba mea. Sincer incep sa ma panichez rau, abia astept sa vina si Adi de la servici sa se mai roage si el de ea. Cred ca pe mine deja ma simte furioasa [q/]

Carla multa sanatate fetelor, sa de Domnul sa nu fie acelasi virus ca la Daria, ca tare nenorocit a mai fost.

Va duceti la Baby Expo?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Dana, dar ce alte simptome are Daria in afara ca nu mananca? macar lichide bea? eventual suplimenteaza-i cu niste saruri de rehidratare daca n-ai facut-o pana acum. macar hidratata sa stea.
ea cum pare sa se simta?
ai incercat sa o atragi cu ceva ce n-a mai mancat pana acum? (nu stiu, fructe uscate, seminte diverse, poate dulciuri cu ambalajul colorat - stiu ca nu-s cele mai ok, dar o sa se re-obisnuiasca sa-i fie foame). sau suc de portocale (mie imi face o foame de zici ca-s nemancata de o saptamana, chiar daca am mancat cu o ora inainte) sau alte sucuri de fructe si/sau legume.

sper s-o scoateti repede la capat .

we placut si spor la facut/cumparat martisoare .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 24+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, e genial David!
Dana, sper sa nu fie acelasi virus ca la voi, deocamdata Saby are pofta de mancare.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ea a inceput cu o tuse usoara, a doua zi usoara febra la culcare. La unu noaptea s- a trezit cu febra mare, se inneca, nu putea sa mai vorbeasca, a evoluat extrem de repede spre laringita. I s- a prescris azitromicina. Dupa 4 doze, deci 4 zile, in loc sa- i treaca facea febra mai mare, 39, 39.5 si incepuse sa tuseasca urat rau, auzindu- se pe trahee cum rupe. Medicul i- a schimbat antibioticul cu augumentin plux paxeladine. Am terminat ieri, acum nu mai ia decat ACC. Nu va zic ca inca se mai aude urat cand tuseste, sper sa- i treaca cu ACC- ul asta. Afara nu am mai scos- o deloc. Ea incepuse sa- mi faca si diaree de la augumentin, slava Domnului i- a trecut in doua zile cu doua pliculete de enterol. Cam asta e istoricul. Cam de cand a trecut pe augumentin a incetat sa si pape, bea doar 150 ml lapte dim, 150 seara si apa / ceai peste zi, destul, nu mi- e ca se deshidrateaza. Ea e vioaie, dar e un copil care cu febra 39.5 ea se joaca. Am tot sperat ca- i revine pofta de mancare macar de juma de polonic insa nimic, nimic, de o saptamana. Ea care devora sucul de portocale imi spune ca nu vrea, ca- i stricat, ca o doare burta, ca sa- l beau eu, de- astea.
Da hai ca nu vreau sa va intristez, il astept pe Adi si cred totusi ca vom da o fuga la dr, iarasi. Are deja 1, 3 kg in minus. S- a tras la fata.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ddanagh, multa sanatate, sa-si revina imediat daria!
Carla, la fel si voua si sa se faca repede bine saby!
Vivela, incredibil mai cu david!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ramai traznit, efectiv!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dana vezi ce zice dr. Sanatate multa. Ce sa zic, si eu ca fetele, da-i sticksuri, si orice vrea, du-o la magazin sa-si aleaga ea ce vrea, sa stii ca si lipsa de aer duce la scaderea apetitului. Lasa-i mancare prin casa la vedere, prajiturele, din astea. Te cred ca esti disperata, si eu as fi asa.

Vivela super tare David.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput