Strumfi de iul-aug 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Andrei invata pe la gradi poezii, cantecele pentru serbarea de ziua mamei. Si seara pe acasa il mai aud: "mami, de ce esti zambet?" sau zice "mami esti soare, mami esti zambet... Mami? de ce esti soare?". Ieri: "mami de ce esti floare de cais? sau mami, de ce esti tu pe pamant? ...sunt topita toata...terminata....aaaaa v-am zis ca sunt "pelfepta"?
sau, intr-un moment de tandreturi intre noi, mi-a pus manutele pe obraji, s-a uitat in ochii mei si mi-a spus: "mamica mea....esti mamica mea pelfepta!" (perfecta! sper ca ati inteles, da?)

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Ups, nu nu imi trebuie chiar asa , am vazut ...pe scurt ce scrie...fara sa deschid...si gata am inchis subiectul..Punct.

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Mychy, am o intrebare cam off topic, tu parca ti-ai luat ruj de la max factor? cum miroase? ca io mi-am luat unul si are miros de vechi...

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

greierash, exact asa miroase! asta e mirosul lui. eu i l-am dat mamei, ca-i placea!!!acu tre sa-mi iau altul, dar cred ca tot la L'oreal raman!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

io n-am citit, desi am vazut unde era sursa bocetelor.

vio, fato, ma mir ca n-ai dat peste vreun misogin cu vreo replica pe masura, ca-s destui! eu zic ca mergi pe gheata subtire, nesimtitii din ziua de azi nu se mai shocheaza asa usor la replici de genul asta. sincer, nici eu nu m-as soca si mi-au venit in minte brusc niste raspunsuri pe care nu le pot reproduce .

Dana, sanatate multa Dariutei si tie. tin minte ca si eu am fost crancen de racita la sarcina cu david, in primele saptamani, bineinteles ca n-am patit nimic nici eu nici strumful. si la mine s-a lasat cu febra, muci, stranut, cu tot tacamul, tratata numai cu...miere si lamaie, la indicatiile doctorului care imi urmarea sarcina.

Luna, eu in general spal rufele la 40 de grd., dar acum am zis sa le spal la o temperatura mai mare, mi se pareau ca se cam imbacsisera. am zis sa fac un refresh, le-am pus si praf de curatat petele care cica si albeste, dar e bun si pt rufe colorate...
asta e...m-a apucat boceala cand am vazut cum am distrus 5 kile de haine.

azi iar am o gramada de lucru, m-am apucat de mesajuul asta acum o ora si l-am lasat din motive de telefoane, mailuri, chestii urgente...

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 24+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

am cumparat martisoare!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Luna, , multumesc, esti tu dulce. Mi-ar placea tare mult sa ne cunoastem "in person".
Vivela, nu merg pe gheata subtire, trust me. Am 20 de ani de vanzari, cea mai buna scoala de socializare si tinut "golanii" la distanta. Ti-i fac pe majoritatea barbatilor de nu-i mai recunosti, cu toata modestia posibila. Pana si sotul meu a recunoscut asta, el, care e de nemanipulat! Ca sa-ti faci o idee, sotul meu era divortat de 11 ani cand l-am cunoscut eu si fara nici un gand de insuratoare si de copii cu atat mai putin.
In plus, ca tot m-am starnit, dupa umila mea parere si experienta neg total existenta fenomenului si chiar a cuvantului in sine "misogin". Ce e aia??? De fapt, traducerea cea mai exacta e aceea de frustrat si complexat. Restul sunt toti o apa si-un pamant. Jur ca nu-s feminista si am glumit partial.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

fetilii va pup! sa aveti un vikend frumos, cu toate ca vaz' ca se anunta ploaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Sora prietenei mele, cea care mi-a colorat si pe pereti la Daria, face martisoare din pasta din aceea modelatoare. Eu stiu ca o ia de la galeriile de arta. Ii ies niste martisoare super. Daria are deja de la nepoc-su (Luca) din fiecare an al vietii lor . Are un romb asa cu floricele mici pe el, un hipotam, un pui, par atat de simple si totusi atat de frumoase. Recunosc insa ca mie nu mi-ar iesi, nu am talent. Daca va iese ceva frumos din plastilina puteti incerca. Cat este pasta moala ii infigeti si un carligel din sarma pt a se putea prinde snuruletul si gata marticul.

Eu am pus de un orez cu legume (ceapa, morcov si ciuperci) si pui,
- ciorbica de pui tot cu ciuperci si smantana. Doamne ajuta sa am succes.
- mi-am facut si dovlecei pane dintr-unul mic, sfrijit, ratacit prin frigider. L-am devorat intr-un minut cu usturoi

Mie imi place mult mirosul ala de la rujul de la max factor.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Sa-ti fie de bine, danuto!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput