Strumfi de iul-aug 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 13
ddanagh spune:
Am insomnii, din cauza poftei de dovlecei cred
Mamici, avem copii mari, sa vedeti smecherie la Daria, m- a surprins.
Era vreo 5 dupa masa, ea avand la bord doar 140 ml lapte de dimineta, atat si nimic mai mult. O intreb " mami mananci si tu ceva pe ziua de azi" la care ea se duce dupa fotoliu, o urmaream sa vad ce face, acolo mimeaza ca baga ceva in gura din pumn si vine f trufasa la mine cu gura cascata " uite mami, pui". Va dati seama ce smecheri sunt.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+
violetan spune:
Neata!
Mai, am uitat sa zic la multi ani fiannei si milenei! Scuze! Sa fiti vesnic sanatoase, fericite si iubite!
Luna, nope! Nu e de la englezi, e de la americani: '...do I have to f..." bla bla bla hai zi ca nu suna mai bine. Si drept de autor le dau io alora, voi imi dati pt folositul in limba romana cu institutiile de stat si/sau private!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
stefania_97 spune:
Neata
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
neatza.....
vio, zapacita esti fata! si daca la intrebarea respectiva nenea iti raspunde: cu mine! la ce ora sa ma prezint?
dana, eu zic sa o mai lasi un pic inainte sa o duci la dr! acu ma gandesc, ce ar putea sa-i faca dr?????eventual niste analize, ca sa depisteze cauza lipsei poftei de mancare....eu zic ca o sa-si revina!
de dimineata am avut un episod de voma: s-a trezit de dimineata , a vrut musai apa...MULTA! a baut cu pofta.....si ca urmare...l-a apucat voma...unde? la mine in brate si eram gata gatita sa ies pe usa! oricum s-a speriat rau , l-a apucat plansu, etc etc!!!!!
cand am plecat a venit la mine si a inceput: hai sa te ubec un pic!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza m-a pus naiba sa citesc ....articolele alea din josul paginii, si m-a apucat o jale.........as bea un whisky, opriti planeta....vreau sa cobor!!!! |
Si bine ca ne-ai zis si noua acu'. Direct asta am citit.
Adelise m-a trezit cu un "I love you mommy" si pupici. E scumpa de imi vine sa o mananc toata toata.
Dana e tare Dariuta, asa face si Lis, se preface ca ia ceva din aer si zice "I'm eating mommy!".
Vio da suna mai bine, da' cine i-a invatat pe americani engleza? Hai ca ajungem la ora de istorie. Esti beton oricum, trebuie sa te vad candva in realitate ca nu-mi vine sa cred ca esti asa amuzanta, tu nu esti reala, mai fato. Du-te si mai cere o marire de salariu.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
sunflower1979 spune:
fata, mai bine nu spuneai, ca ma citit si eu.....
si sunt la servici si asa as trage un bocet... m-am dus la baie ca m-a apucat plansul. fetelor, sa nu cititi!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
ddanagh spune:
Biine ca ati zis ca acolo ma duceam si eu sa citesc. Daca e pe baza de plans nu- mi mai trebuie, si asa am bocit intr- o zi inclusiv la Cartea Junglei cand a murit ursul Baloo.
Ce scumpi sunt cand spun ca ne iubesc, si sigur sunt sinceri.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+
mychydutza spune:
bai ma scuzati! am sters partea aia din mesaju meu! partea "buna", daca pot sa zic asa, e ca imi dau seama cat de fericita sunt!si cat m-a iubit DD!
am comis-o cu voi , asa cum i-am facut si prietenei mele acu cativa ani: am vazut un caine calcat de tramvai....si i-am zis : uite un caine mort, nu te uita!. nici acu nu m-a uitat!
greierash spune:
Beeeiii io vreau sa citesc....unde? unde? ca stiti imi trebuie ceva asa sa ma trezeasca, sa imi dau si io seama ce fericita sunt ... de fapt!
Deci unde?
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
greierash, mai bine nu! de fapt nush ce pana mea mi-a venit sa va zic.....iti fac io un rezumat: esti fericita ca AI un copil si ca ESTE SANATOS!]