Strumfi de iul-aug 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 12
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefania_97 Luna am uitat sa iti spun ca ceva imi spune ca anul asta o sa fii din nou. Nu stiu cum sa iti explic just a feeling. De obicei se adeveresc premonitiile mele asa ca astept sa vad Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+ www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
Ptiu, ptiu, sa fie la tine acolo.
Nu mersi. Nu inca, ma lasa ficatii.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
sunflower1979 spune:
da, Luna, o fi asa la hainele alea de calitate de la voi, ca am si eu si stiu ca nu iese culoarea din ele. dar am luat eu un trening pt denis de la noi, f. frumos, cu pantalonul gri si bluza portocaliu/caramiziu si cand am bagat-o la spalat mi-a facut toate hainele deschise un alb maroniu...bleah!
cat despre bb, nu stiu cum sa-ti zic, dar si eu presimt ca ai sa mai faci un bb.
Dana, tare mi-e mila de Dariuca ca e bolnavioara. stiu ca iti pare rau ca ai tipat la ea, si ai facut-o de disperare, ca e bolnavioara, asa ca nu are rost sa-ti mai spunem noi asta. a insistat (nu fortat) si eu o data sa manance denis cand ii era rau si a vomat si am zis ca nu mai fac asta niciodata. sanatate multa!
vio, deci mananci...kk? daca mananci cu folos, tot e bun!
hai ca tre sa plec... va puuup!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
CarlaV spune:
Luna, vad de-acum interactiune intre fete, Larisa tot exerseaza statul in picioare si Saby ii ia manutele de pe marginea patului sau o impinge sa cada . Am vazut si frumos, aseara Saby a spalat-o pe cea mica, i-a turnat apa cu o sticla de apa oxigenata pana si-n cap, credeam ca asta mica o sa faca un scandal monstru cu toata apa cu sampon siroind in ochi, dar n-a zis nimic.
Vio, nu stiu ce lapte de mama ai gustat tu, dar al meu sigur nu, ca este dulce si foarte gustos .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Carla, bine ca al tau e mai cu motz! Am gustat de la mama cand aveam 12 ani si o alapta pe sora mea mai mica. Yakkiiii yakiii hehehe, dar sigur e cea mai misto chestie pe care poti s-o faci pentru copilasul tau si cel mai inaltator sentiment. Cu certitudine. Dar asta nu inseamna ca tre sa fie si bun.
Aoleo, claucia, uitasem sa-ti spun. Cand ai descris cum erai tu la gramatica, literatura, limbi straine etc, cum scriai comentariile, jur ca am avut impresia ca am scris eu.
Cristina, dap, mananc cu lopata si acum, si am mare succes. Ca de ex. Ma cert cu rosalu' sa ridice gunoiul. Poanta mea de succes mancata cu lopata este:"Cu cine tre' sa ma culc ca sa veniti sa luati gunoiul?" Stii cum tine? Sau cand trebuie sa recuperez bani de la creun client "uituc". La mare arta!
Daca folositi expresia de mai sus, cu drept de autor, va rog, fac colecta!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
CarlaV spune:
Vio, esti tare, ce sa mai zic . Chiar ca al meu e cu motz, ca si fetele , cand o alaptam pe Saby gustam in mod frecvent, ca aveam un fix sa nu-si schimbe gustul. Cand avea ea un an si ceva am pastrat o portie ca sa i-o pun la piure, a gasit-o sotul si a baut, nestiind ce este. A zis sa mai luam lapte marca aia ca a fost foarte bun .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Miillyy spune:
Multumesc pt. urari! Trece timpul asta asa de repede, parca acum aveam 18 ani. Si astia mici ai mei...cand au crescut?! Codrin a facut 5 luni deja.
Dana, mult curaj cu problema voastra. Eu am trecut cu Mihnea prin multe faze cu nemancatul. O sa treaca. Cel mai bine e sa o lasi in pace, cum te-au sfatuit si fetele.
Luna, distractie placuta in Egipt. O sa fie super! O sa ramana Cosmin cu gura cascata, dar cred ca si Adelise o sa fie incantata. Noi plecam in Turcia anul asta, ca de obicei.
Va pupacesc si mai intru eu cand mai am timp
ddanagh spune:
Un buchet de ghiocei pentru fete va rog
Va multumesc tuturor din suflet si, in mod special Alinei, care m-a sunat saraca sa ma incurajeze.
M-am razgandit si nu ne-am mai dus la dr, de frica sa nu-i puna vreo perfuzie ceva, sa o sperii si mai tare de injectii (de cand i-am luat sange e frica ei cea mai mare).
A mancat dupa laptele de dimineata abia pe la 6 seara o sarmaluta de vita in vita de vie mica cat degetul mic amestecata cu putin iaurt. Eu am bagat 7 .
Ma mai incurajez ca de doua zile ii dau niste vitamine, si sper sa nu ajunga la un deficit f mare dupa cura asta de slabire.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+
ddanagh spune:
in seara asta am facut si un tort de mere dupa reteta lui Musso, mi se pare f bun insa nu a vrut sa guste. M-am sacrificat eu din nou
Milena, ce trece timpul, va apropiati de diversificare.
Luna am uitat sa-ti zic ca si eu am vazut pozele, suuuper.
Tare sunt curioasa daca o sa-ti placa in Egipt.
Vio multumesc, sa te auda Dumnezeu. De Daria ce sa zic, niciodata nu a mancat extraordinar, e o scifosita de cand am inceput diversificarea insa acum pur si simplu nici macar un stics nu baga in gura. Ei, lasa ca trecem noi si peste asta.
aa si uitam, mai Lunita draga ce zici tu acolo de lucruri amestecate, pai am si eu unele de la nemti aduse de Adi, nu iese nici pic de culoare, insa cu astea di pe la noi, traditionale, nu prea te risti.
Luna1 spune:
Carla ce interactiune super la fete.
Vio aia cu "cu cine tb sa ma culc..." ai luat-o din engleza nu? Aici e uzuala "who do i have to sleep to to get a cup of tea?" samd. Asa ca ia baga acilea drepturi de autor.
Dana eu zic ca e ok, ce sa zic, o sa zici ca sunt nebuna, dar daca un copil bea lichide (apa, ceai, suc, saruri) poti sa o lasi sa nu manance si 48 ore ca n-are nimic. Dar na, nu te lua dupa mine.
In Egipt cred ca o sa-mi placa, nu vad de ce nu, nu sunt pretentioasa de obicei, imi ia tare mult sa-mi ies din pepeni, marea e renumita ca unul dintre cele mai superbe locuri din lume pentru scuba diving, toboganele sunt la mare atractie, iar daca mancarea e naspa, n-are nimc, ai mei sunt obisnuiti sa manance orice, eu sunt figuranta, iar eu am de unde slabi. In fine, va zic cand revin daca merita sau nu.
De spalat da, probabil depinde si de calitatea culorii. Incercati color catcher, tb sa existe acolo.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ddanagh spune:
Luna 48 de ore treaca mearga insa 6 zile mi se pare cam mult. Dar sper sa- si revina cat de cat maine, nu i- am mai dat antibioticul in seara asta, poate, poate.
Va multumesc inca o data de incurajari.
Si pe mine m- a distrat interactiunea dintre fetele lui Carla, parca o si vedeam pe Sabi cu un zambet asa nevinovat
Ne uitam si noi pt oferte la turcaleti pt inceputul lui iunie, insa mi- as dori sa mergem si de Pasti undeva doar eu cu soata ca nu se stie cand o sa mai prindem momentul.
PS e trecut de 12 noaptea si eu ma gandesc la mancare, off. Am o pofta de dovlecei pane, maine prestez