Strumfi de iul-aug 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 11
housepocket480 spune:
Dana
Ai PM!
E greu sa te stapanesti sa tipi la copil, mai ales cand esti preocupata si de altceva.
Poti sa iei in perioada asta pe o bunica pe la tine sa te mai ajute, sa te mai odihnesti si tu.
Off, eu nu stiu ce m-as fi facut fara soacra mea! Ca eram tot asa de suparata cu mancatul lui Matei.
Iar cand s-a mai ocupat ea de el, m-am mai detasat si eu de problema mea si atunci am vazut lucrurile altfel.
Hai, ai incredere ca o sa fie bine!
Mama lui Matei Alexandru
housepocket480 spune:
Stefania Mancarea preferata a lui Matei este orezul cu lapte. Oricat ar manca.
Clatite n-ai sa vezi!
Mama lui Matei Alexandru
Luna1 spune:
Stefania traditie traditie, dar deja am mancat pe ziua de azi 3 prajituri ca nu m-am putut abtine. Acu' fac pauza la lunch.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
of, ce-as hali acu' o prajitura !!!!!!! ia schimbati subectu ca nu-mi prieste!!!!!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza of, ce-as hali acu' o prajitura !!!!!!! ia schimbati subectu ca nu-mi prieste!!!!! opriti planeta....vreau sa cobor!!!! |
Te invit la mine sambata, fac o prajitura cu mere foooooarte bune, nu ramane nimic pana a doua zi cu mere din gradina de asta vara
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Vivela spune:
Dana, imi pare rau ca e Daria bolnavioara.
dar eu zic s-o lasi in pace cu mancatul, o sa manance ea cand i-o fi foame.
de ex, eu daca sunt bolnava, nu mananc aproape nimic. ma gandesc cum ar fi sa tipe cineva la mine sa mananc atunci. apoi, n-as mai manca nici de boala, dar nici de nervi!!! slabesc pe moment, dar recuperez repede si ajung la forma de dinainte, deci nu e iremediabil (as vrea eu, uneori).
eu tocmai am f...t o masina de rufe de-ale lui david (deh, am stat acasa azi, cu gandul sa mai fac una-alta !), am pus rufe deschise la culoare + o pereche de pantaloni de velur bleumarin, pe care nu stiu cum de nu i-am vazut. mor de nervi, ca s-au facut toate albastre .
deci si la mine e o zi de kk...
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 24+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
CarlaV spune:
Luna, chiar asa, trimite si la noi prajiturile, ca n-avem ce face doar cu colegul . Ti-am zis ca v-am admirat pozele? Imi place interactiunea dintre frati.
Dana, offff, mititica . Si tie fix stress iti lipsea acum.
Saby are iar 38.7. Noi am facut baie impreuna la surori si ea a baut apa la sfarsit, dupa ce le spalasem pe amandoua, pe cea mica si pe cap .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Vivela eu am mai zis p'acilea dar nu m-a bagat nimeni in seama, bagati fratilor rufele la 40 grade si nu iese nimic, eu nu le separ, le bag pe toate la gramada si la 40 grade si gata.
Carla mersi ca ne-ati admirat. Lasa ca vezi tu interactiune la fete, pun pariu, mie imi pare rau acum ca n-am mai facut o fata imediat cu Adelise sa se joace impreuna, acum parca nu mai vad rostul sa o iau de la capat.
Trimit norvegianu' atunci.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
violetan spune:
Neata!
Mai, carlo, , nu te mai da cu capu' de pereti, ce? e doar apa dupa spalat. Tu n-ai observat ce inclinatie spre scarbos au copilasii?? Incepand cu lapticul de la tzatzi care e absolut cumplit la gust, dupa parerea mea umila si terminand cu kk, cu care unii se indoapa cu nesat. Aveti un exemplar in fata ochilor. In caz ca n-ati inteles prea bine: EU! Desigur, aveam vreo 2 ani jumate, dar de atunci, de cand am prins gustul si pana in prezent nu m-am lasat de el.
Ddanagh, e bine si safe bb din burtika, trust me! Nu te mai enerva, laur are aproape 13 kile si mananca, cica...Lui i se intampla sa nu manance fara sa fie bolnavior. So...
Ma omorati cu mancarea preferata. Laur nu are, adika io n-am observat. Gris cu lape nu serveste, orez cu lapte nici atat, mamaliga cu branza no way...parca e leit ta-su. Mananca doar ca il obliga viata asta, altfel ar fi fericit si linistit fara sa mai dea pe la bucatarie.
Multa sanatate la toti strumfeii muciosi sau nu.
Revin, sper, da' sunt prinsa rau. Macar mai am timp din cand in cand si recuperez la citit.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
stefania_97 spune:
Luna am uitat sa iti spun ca ceva imi spune ca anul asta o sa fii din nou. Nu stiu cum sa iti explic just a feeling. De obicei se adeveresc premonitiile mele asa ca astept sa vad
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca