Dieta Rina(7)
Raspunsuri - Pagina 8
emi_dia_76 spune:
ole! ole! la mine azi cantarul dupa ziua de apa arata cu 5 kg mai putin (intr-o luna) sunt foarte incantata .Am fost certata cu cantarul 3sapt. dar de saptamana asta ne avem super bine.
alinabojuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emi_dia_76 ole! ole! la mine azi cantarul dupa ziua de apa arata cu 5 kg mai putin (intr-o luna) sunt foarte incantata .Am fost certata cu cantarul 3sapt. dar de saptamana asta ne avem super bine. |
felicitari tine-o tot asa
sa nu te mai certi cu cantarul
eu savurez pastele
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
elly_me spune:
Emi - felicitariii
Cate kg mai vrei sa slabesti?
Si eu simt ca merge dieta- si merge - probabil ca ne incurajam.
Eu vad ce papati voi si "fur" din idei- nu e un lucru rau sa "fur" .
Am papat si eu carnita cu spanac .
Maine - amidoane ... a facut mama niste fasole - o sa trec azi pe la ea sa iau la pachet(cu niste gogonele acre ).
Asa ca azi am scapat de gatit.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
ancadragoman spune:
la vitamine pot sa mananc mancare de mazare?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
korri spune:
bravo emi, tine-o tot asa
anca, la vitamine se pot consuma legume doar in stare cruda
eu am papat azi piept de pui cu ciuperci la proteine si ma simt foarte satula
si eu sunt multumita de dieta elly
start 27.01cu 67kg...65...64...65..63,5...targhet 57kg
ancadragoman spune:
dar salata de varza acra ?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alinabojuc spune:
Anca eu la vitamine am mancat fasole scazuta si ciuperci trase la tigaie in f putin ulei servite cu mujdei. acuma tu nu trebuie sa faci ce am facut eu varza acra nu vad ce rau ar putea face. eventual bine ca te face sa bei mai multa apa
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
aleniro spune:
Anca si eu sunt la ziua de fructe si am o foame de lup.Toata ziua am papat doar mere si iar mere .Abia astept ziua de maine.Inca nu stiu ce voi manca maine, dar important este ca va fi carne cu siguranta!!!Spor la slabit fetele si multe felicitari fetelor care au trecut cu bine de ziua de apa(mie cea mai grea zi mi se pare cea de vitamine)
korri spune:
aleniro, incearca si portocale la ziua de vitamine ca au fibre si tin de foame si o mana de nuci merge. Merele fac foame.
Eventual poti face merele compot fara zahar.
Eu in seara asta am mancat un sandvis cu carne (imi era pofta si daca tot eram la proteine, am zis fie...). Problema este ca acum ma simt asa de incarcata si balonata si...bleach
Organismul se revolta, semn ca s-a obijnuit cu noua alimentatie si nu ma lasa sa revin la vechile obiceiuri.
Asta e un lucru extraordinar
Pe maine, somn usor
start 27.01cu 67kg...65...64...65..63,5...targhet 57kg
bunicutza81 spune:
aleniro, eu ziua de vitamine o incep de obicei cu o banana, un kiwi sau portocala si niste nuci.dupa asta beau la birou o portie zdravana de cafea (nu o pot bea insa fara putin zahar). Pot sa iti spun ca aceasta combinatie imi tine foarte bine de foame pana la pranz.
Eu zilele astea am incalcat iar regimul, pentru ca am racit zdravan si am mancat in ziua de vitamine si o supa (de aia instant)cu 3 covrigi, iar in seara asta am comis-o rau: am fost in vizita la niste buni prieteni si sotul meu a gatit aripioare cu de toate celea...(ca in vremurile vechi) si nu s-a lasat pana nu am mancat si eu pentru ca astazi mi-a fost iar rau din cauza racelii.
Oricum,ca incurajare, regimul nu este dificil de tinut, iar in cazul meu scaderea in greutate este chiar vizibila: astazi am incaput intr-o pereche de raiati pe care ii cumparasem acum o luna cu gandul sa ii modific un pic, pentru ca nu reuseam sa ii iau pe mine. DECI...se poate! Eu una sunt tare incantata si pot sa marturisesc faptul ca m-am schimbat si eu ca atitudine (in bine).
Va si spor la slabit!