Dieta Rina(7)
Raspunsuri - Pagina 9
elly_me spune:
Neatza fetele.
Azi sunt la Amidoane- si am niste icre de fasole cu ceapa cu buluin deasupra si niste gogonele
Abia astept sa mananc.
Korry- suntem "surate" (cel putin pana pe 13.03- cand voi avea si eu zi de apa)- si tu esti la Amidoane.
Buni- cred ca e ok daca ai papat carne 9aripioare)- ideea este sa nu le conbini cu cartofi, orez ....
Nu stiu cine spunea in paginile trecute ca poti inlocui zilele de carbo, vit, amid- cu o zi de proteine (ca asa a citit in carte).
Iar supa aceea- nu cred ca avea prea multe calorii.
Asa ca nu te stresa - continua regimul.
Aleniro- asa cum a spos si Korry- nu papa doar mere ca ti se face foame rauu.
Mananca portocale, kiwi, merele coapte la cuptor cu zeama de lamaie sau compot... eu mai mananc si curmale, smochine, caise (nu foarte multe - un pumn)
Alina- eu la vitamine mananc doar fructe.
In prima saptamana mi-am facut si eu legume sote si mi-a spus cineva sa nu mananc- si nu am papat.
Asa ca nu stiu daca este ok sa mananci fasole cu ciup.
Anca- nu cred ca este ok mazarea (desi nu sctie nicaieri)
Elly
Astept, astept si iar astept .....
alinabojuc spune:
neataaaa
ce faceti? rontaiti fructe?
imediat rontai si eu.
elly eu nu pot numai fructe. am hiperaciditate gastrica si fructele imi fac un acid de ma termina. asa ca musai sa pun si mancare gatita cat de cat, chiar daca numai fiert sau copt.
azi sunt la vitamine. am fructe si fasole verde congelata.o fierb si o mananc asa cu un strop de sare. mai niste nuci sau seminte
spor spor spor
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
korri spune:
neata fetelor,
pentru azi la amidoane ma gandesc la o mancare de mazare cu morcov ca poate manca toata familia, bineinteles ca ei cu carne, eu fara
azi ma simt cam umflata, urmeaza perioada rosie din luna si am inceput sa retin apa
acum e adevarata provocare ca in perioada asta rontaiam toata ziua, in special dulciuri
luna trecuta am calcat stramb in perioada asta si s-a cunoscut la kg
pupici si spor la slabit ca vine primavara si o sa ne fie mai usor ca avem activitati pe afara si nu ne mai gandim la mancare...si mai ales ca ies verdeturile noastre romanesti
start 27.01cu 67kg...65...64...65..63,5...targhet 57kg
ancadragoman spune:
Neata
tot am gustat ieri un pic de mazare
Azi am celebra mazare cu copanele ca am zi de proteine.Pup
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
Neata
tot am gustat ieri un pic de mazare
Azi am celebra mazare cu copanele ca am zi de proteine.Pup
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
emi_dia_76 spune:
elly mai vreau sa slabesc macar pana la 75kg daca se poate sa imi amintesc de vremurile tineretii , cu sportul nu reusesc sunt foarte comoda. dar daca se incalzeste cred ca scot bicicleta si fac ture cu baietelul meu . Azi mi-am facut orez cu ciuperci a fost bun ,bun si gogonele
stetoscop spune:
numai apa am vazut azi in fata ochilor. a trecut bine ziua de H2O, iar acuma vine smecheria trebuie sa ma duc la cumparaturi si o sa salivez de numa^. na nu i bai ca mie mi a trebuit pizza, cartofi prajiti, mancat la 12 noaptea, praji si toate celelalte ispite. :))
va pup
aleniro spune:
buna fetele cochetele!Multumesc pt sfat,v-am si ascultat am papat ieri intr-un final si niste nuci(cand am dat de ele nu puteam sa ma mai opresc),iar azi la zi de proteine am facut pentru ai mei snitel din piept de curcan si am mancat si eu 2 la pranz.La cererea sotului i-am prajit cativa mititei si desigur ca si eu am mancat unul.Eu sper ca nu am gresit ca doar carne am voie azi,poate ca nu trebuia sa mananc prajit ,dar cred ca si lesinam de nu gustam.Maine am zi de amidonuri si ma gandesc la niste sarmale.Voi ce ziceti,am voie sau doar daca le fac cu ciuperci?
bunicutza81 spune:
aleniro, cred ca ideea ta cu sarmalele e buna, pentru ca poti sa le faci cu un amestec de orez, ciuperci, ceva morcov si ceapa, deci ar fi echivalente cu o mancare de orez cu salata de varza, reteta prezenta cumva si intre cele din carte - e doar sub alta forma.
In alta ordine de idei, ma bucur ca pentru mine mancarea nu mai ocupa locul pe care il avea inainte, asa ca imi petrec timpul castigat facand lucruri mult mai interesante...
Pupici multi tuturor curajoaselor si le asteptam cu mult drag pe "aspirante"
alinabojuc spune:
iuhuuuuuuuuu slabiti, slabiti?
eu ieri am mancat tare putin. sau asa mi se pare mie. 1 banana jumate, 1 lg stafide, 1 mana seminte, 5 caise uscate si cam 100 gr de fasole verde. mi-a fost tare foame dar nu am putut manca din cauza de bebe urlator, apoi sotul m-a luat cu el sa il ajut la ceva si tot asa. dar simteam cu curg pantalonii de pe mine. minunata senzatie of de-as avea vreo 55 de kile
azi fac pulpe la cuptor si cred ca mazare.
slabeala usoara
hai fetelor
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg