Dieta Rina(7)
Raspunsuri - Pagina 7
korri spune:
am scapat de ziua de apa
impresii?
e grea dar nu imposibila
mi-am cautat activitati sa treaca ziua mai repede si am baut cam 2lt de apa
din pacate la 19 am facut o pizza pt familie si am simtit ca lesin de pofta...mirosea...demential
si am luat o bucatica mica, asa cam cat un biscuite
asta a fost ziua de apa, cu o mica abatere
ambitie sa aveti si trece si asta
sper sa ajute aceasta zi asa cum spune in carte ca e "decisiva"
desi eu nu prea sunt de acord cu ea mi-am zis ca o zi de dezintoxicare nu are cum sa faca rau
pupici si noapte buna
start 27.01cu 67kg...65...64...65..63,5...targhet 57kg
katalyna spune:
buna fetele!
eu sunt la daneza pana luni si de luni vin sa va incurc
as vrea sa spuneti si aici ce mancati in fiecare zi ca sa pot sa-mi fac niste idei.
multam
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
jasmi spune:
bravoooooooo fetele cu apa
eu am slabit 600 gr in ziua cu apa si nu le-am mai pus la loc
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
jasmi spune:
katalyna, te asteptam cu drag daneza cum e? asa, de curiozitate la rina ai voie sa mananci cam de toate, dar nu in combinatiile nepermise .. o sa-ti trimitem si cartea sa o studiezi mai indeaproape ... mie imi place mult si se vedeee! deja mi-am luat haine noi si in talie am cu 8 cm mai putin
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
alinabojuc spune:
servus
eu ieri am trecut cu bine de ziua de amidoane. am mancat salata de fasole pe la ora 13 iar la 17 mi s-a facut foame. am mancat o portie mai mica de fasole si nu mi-a mai fost foame nu puteam sa cred ca nu mai vreau sa mananc nimic.
azi la carbo habar nu am ce mananc. am uitat sa fac cumparaturi. asa ca vad eu ce gasesc in carte e cus cus cu ciuperci. nu am nici de una nici de alta. sotul pleaca la cluj vine dupa-masa. eu cu alex nu stiu daca reusesc sa cumpar ceva ca e greu de carat pana la etajul 4 fata si caruciorul si plasa de cumparaturi
felicitari fetelor ca ati trecut cu bine de ziua de apa. ne dati sperante si celor care inca nu am tinut-o.
mie deja mi-i foame. cere stomacul ceva. il si cred, doar de ieri de la ora 17 nimic...
spor fetelor, spor
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
elly_me spune:
Neatza fetelor.
Am trecut de vitamine - dar a mcalcat stramb nitelus
- aseara cand am pregatit carnea am gustat si eu niste "zburaturi" si am luat si un covrig
Dar asta este.
Azi PROTEINE - am spanac cu carnita (1/2piept & 1 copanel)- si putine legume.
Eu nu pot sa mananc de 2 ori/zi aceiasi mancare - mananc pe la 14.00 si dupa aceea cand ajung acasa ciugulesc din mancarea pe care o prepar pt ziua urmatoare.
Oricum- cred ca sunt pe drumul cel bun- am inceput sa simt ca slabesc si se si observa la pantaloni/fuste.
Asa ca merg in continuare cu si mai multa ambitie.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
ancadragoman spune:
Neata
Felicitari pentru ziua de apa ,chiar si cu mici abateri
Azi am vitamine si am o sacosa de fructe la mine asa ca pazea ca vin !!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Inaf78 spune:
buna dimineata!
nu m am pierdut pe drum, tin in continuare Rina, dar nu am mai apucat sa scriu...
desi nu am mai calcat stramb, luna asta nu am dat jos decat 0,5-1 kg (luna trecuta 5 kg), deci stagnez!!!
nu renunt fiindca trebuie sa trec de pragul asta, plus ca pe 1 martie am zi de APA si sper sa se urneasca atunci acul cantarului...
spor tuturor la dieta!!!
----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
korri spune:
neata fetele,
am intrat tarziu ca nu mi-a mers calculatorul
dupa ziua de apa, azi mi s-a parut boierie ca am mancat un mar si o mana de nuci si abia astept sa pap carnita cu ciuperci la cuptor
alina, la carbo poti face mamaliga cu ceapa calita cu sos de rosii, este reteta in carte.
puici
start 27.01cu 67kg...65...64...65..63,5...targhet 57kg
alinabojuc spune:
servus fetele
deja am fost la plimbare. nu am cumparat nimic ca am gasit prin camara paste. acu se face sosul cu ceapa, ardei si suc de rosii. miroase asa de bineeee arunc si doua masline peste paste si gata papa. la cina vad eu ce rontai. cioco am. imi place amaruie. din partea mea sa curga la robinet
inaf sa nu renunti. nu am mai tinut dieta asta dar sincer cred ca functioneaza
corina cred ca marul acela a fost cel mai bun din lumea asta
pup
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg