Dieta Rina(7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Nu stiu ce am patit ,am un gust metalic in gura si imi vine sa vars.Cand aud de mancare e si mai rau asa ca azi o sa mananc niste covrigi desi sunt la amidoane

Treaba asta parca era si la sarcina. cand am ramas gravi m-am documentat la simptome si era si asta. ia si cerceteaza. poate o fi de la altceva.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca
alina zacusca de fasole am facut eu, e super delicioasa
se face fasole batuta si se amesteca cu ceapa calita, rosii ( la conserva din alea taiate cubulete), ardei copt (daca ai la congelator daca nu credca merge si fara, sau poti lua 2 ardei din aia rosii din supermareket ii coci putin , sunt tare buni si dulci si dau gust bun la zacusca), sare, piper, foi dafin si se baga la cuptor...e delicatesa, mie parca imi place mai mult decat aia de vinete

m-ai terminat. deja acuma ma gandesc sa fac si eu maine. mama sa manance altceva.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai ma gandesc si la asta desi cu Maria nu am avut niciun fel de simptom

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

anca nicio sarcina nu e la fel, poate e cu okisori, iti tin pumnii stransi sa fie cum vrei tu

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Sa va spun ceva,cu Maria am ramas in martie,anul trecut am ramas iar dar am pierdut sarcina si acum sper sa respectam traditia iar de fiecare data tineam cura de slabire

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Sa va spun ceva,cu Maria am ramas in martie,anul trecut am ramas iar dar am pierdut sarcina si acum sper sa respectam traditia iar de fiecare data tineam cura de slabire

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

poate am gura aurita

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

anca hai fa testul , te astept cu vesti bune

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Nu fac mama test ca duminica trebuie sa imi vina

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merry_28 spune:

anca, iti doresc sa fie asa cum vrei tu. si tot binele din lume.
Monica, nu am mai avut timp sa intru sa-ti zic cum am facut eu mamaliga. iti zic acum, ca doar vor mai fi zile de carbo. am calit o ceapa rosie mica intr-o lingura de ulei de masline, am taiat felii subtiri o ciupercuta, am pus rosii cuburi din conserva din belsug si am lasat sa fiarba bine ceapa si ciupercile. Mamaliga o fac dupa ochi, dar nu prea multa ca imi vine sa o pap toata... Mie mi-a picat cam greu ceapa aia prajita la stomac... dar a fost delicios.
eu am facut pizza o data intr-o zi de carbo,din carte, a iesit super mega delicioasa, dar am facut putina, mai putin decat e o pizza mica si aluatul a iesit subtire si crocant..dar nu prea m-am saturat...as mai fi mancat...asa ca va dau un sfat: daca faceti pizza, faceti putina...

azi am zi de vitamine, si nu prea am idei..... e ceam mai pofticioasa zi...
maine am zi de apa si sunt deja stresata ca nu cred ca voi rezista.... diseara, aerobic . va pup si spor la slabit

Mergi la inceput

Si eu am asteptat sa vina mai ales ca aveam durerile specifice. dar nu a venit. si dupa o saptamana cand mi-am vazut areolele sanilor maro inchis mi-am dat seama ca sunt insarcinata. nu am avut nevoie de test. dar totusi am facut 2 ca sa fie sigur.
Revenind la dieta. sunt plina de pusc. o sa mai mananc un pic asa ca sa nu raman flamanda peste noapte.
Maria la mine cea mai nasoala zi e cea de vitamine sa vedem cum va fi cea de apa. dupa aia cu siguranta cea de vitamine va fi lux
Succes Maria maine la apa.
Eu tocmai am terminat sportul. carat copil+carucior de la etajul 4 afara apoi plimbare si inapoi sus la 4

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg

Mergi la inceput