Dieta Rina(7)
Raspunsuri - Pagina 17
adrianafedorca spune:
anca eu la a 2 a sarcina mi-am facut testul cu o saptamana mai devreme si au iesit II
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
zuzi.simona spune:
buna fetele
azi vitamine, dimineta freshul obisnuit (asta era aproape nelipsit si inainte de dieta) 5 banane, jumate de mango si jumate de ananas de la care mi s-a stricat toata gura si am un bot ca aia din mondenii: sunt numai ochi si buze!
si as mai manca ca tot mi-e foame dar nu stiu cum o sa reusesc ca ma ustura rau, doar sa inghit ca pelicanu
maine probez branzeturi cu salata
la toate, jos kg
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
alinabojuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zuzi.simona buna fetele azi vitamine, dimineta freshul obisnuit (asta era aproape nelipsit si inainte de dieta) 5 banane, jumate de mango si jumate de ananas de la care mi s-a stricat toata gura si am un bot ca aia din mondenii: sunt numai ochi si buze! si as mai manca ca tot mi-e foame dar nu stiu cum o sa reusesc ca ma ustura rau, doar sa inghit ca pelicanu maine probez branzeturi cu salata |
te si vad ca pelicanu
eu branza si salata nu mai incerc ca mor de foame poate mai incolo dupa zilele de apa
azi am decis sa fac o iahnie de mazare uscata. sper sa iasa buna. am mai facut mai demuuuuuult.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg
korri spune:
mare dreptate ai merry, am faut si eu intr-o zi pizza si am zis ca mananc doar jumate si m-am trezit cu farfuria goala
asa ca nu cred ca mai fac
alina si eu practic acelasi sport :etaj 4, carut, copil, ture... cand ajung inapoi nu mai am vlaga sa mai pedalez
eu cred ca stagnez si asta ma enerveaza, saptamana asta am fost cuminte, vreau sa mai dau jos macar 2-3 kg pana la pasti ca ma duc in vizita la surorile mele in spania si ele au 45 si 50 de kg si ma simt pe langa ele
start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...targhet 57kg
elly_me spune:
Neatza fetele- Azi sunt la vitamine si deja mor de foame
As manca orice .
Iar aseara am scanat o revista cu prajiturele - nu am mai gasit sa o cumpar si arata bestial retelele- sunt ff usor de facut- majoritatea sunt cu gem- se fac ff rpd.
Daca vreti sa va delectati cu pozele (nu aveti voie sa papati)- le puteti descarca :
http://dl.transfer.ro/Transfer_ro-03Mar-eea52ec4ceb7.zip
Elly
Astept, astept si iar astept .....
alinabojuc spune:
citat din mesajul lui elly_me Iar aseara am scanat o revista cu prajiturele - nu am mai gasit sa o cumpar si arata bestial retelele- sunt ff usor de facut- majoritatea sunt cu gem- se fac ff rpd. Daca vreti sa va delectati cu pozele (nu aveti voie sa papati)- le puteti descarca : http://dl.transfer.ro/Transfer_ro-03Mar-eea52ec4ceb7.zip |
meyyyyyyyyyy da tu ce vrei sa faci cu noi? deja imi curg toate asa pe repede m-am uitat ca lesinam
maria tu cum esti cu apa?
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg
korri spune:
si eu tot la vitamine, elly
data trecuta am mancat la pranz o salata cu rosii, castraveti, ceapa si arde gras si nu m-am mai simtit lesinata de foame. azi cred ca voi face la fel
start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...targhet 57kg
elly_me spune:
Eu la ziua de vitamine mananc doar fructe.
Aseara am mancat niste rosii ccu ceapa verde si cu tofu- salata
Fff buna- ceapa verde este ff frageda acum si nu are gustul & mirosul intepator.
Cand ajung acasa - o sa-mi fac 2 mere + 1 portocala coapte la cuptor in zeama de portocala.
Am facut si sapt trecuta si mi-a placut la nebunie
Asa ca pana ajung acasa am- 3 grapefruit, 3 portocale, 1 banana, 1 mar
Sper sa rezist.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
ancadragoman spune:
Neata
Multumesc fetelor pentru sustinere ,sper sa fie bb
Cu dieta mai subtire ca am o perioada destul de proasta si ma mobilizez f greu
Pup si raman pe metereze asa cu mici abateri
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Bratu Monica spune:
citat din mesajul lui elly_me Neatza fetele- Azi sunt la vitamine si deja mor de foame As manca orice . Iar aseara am scanat o revista cu prajiturele - nu am mai gasit sa o cumpar si arata bestial retelele- sunt ff usor de facut- majoritatea sunt cu gem- se fac ff rpd. Daca vreti sa va delectati cu pozele (nu aveti voie sa papati)- le puteti descarca : http://dl.transfer.ro/Transfer_ro-03Mar-eea52ec4ceb7.zip Elly Astept, astept si iar astept ..... |
Ellyyyyyyyy am inebunit!!!!!!!!!!!Ce-mi facusi?Pai n-am voie pizza,n-am voie tort si tu ne dai minuni de astea?????????
Glumesc!Multumesc mult am sa le fac piticei si sotului.Super idee cu scanatul!Multumesc!!!!!!!!!!!!!!