Dieta Rina(7)
Raspunsuri - Pagina 15
zuzi.simona spune:
elly si eu am facut varza la cuptor cu mamaliga, dar vad in listuta ta ca varza e la amidon, iar eu is la carbohidrati, am citit eu aiurea ca se poate manca asta la carbo?
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
elly_me spune:
Simona- in lista mea varza este la amidon- iar mamaliga este la carbohidrati.
Nu stiu daca este ok- dar ma ghidez dupa o lista postata de fete in paginile anterioare:
PROTEINE
- piept de pui, somon, vita, salam, carnaciori, pulpe de pui, pastrav, cotlet de porc, hamburger de pui, conserva ton, scoici, ciocanele pui, conserva sardele, coaste slabe de porc, curcan
- vinete, rosii, usturoi, conopida, varza verde si rosie, praz, andive, broccoli, varza de bruxelles, morcovi, castravete, ardei gras, masline, gulie, dovlecei, telina, spanac, hrean, sfecla, castraveti murati, rucolla, ridichi rosii
- oregano, rozmarin, patrunjel frunze, ulei masline, mustar, ghimbir, sare, piper
- branza degresata, parmezan, branza feta, iaurt dietetic, mozzarella
AMIDONURI
- varza acra, ceapa, cartofi, porumb boabe, usturoi, rosii, morcovi, ardei, ciuperci, mazare, praz, conopida, broccoli, fasole verde, castraveti murati, telina, frunze papadie, varza create, dovlecei, vinete, ardei iuti
- boia, pasta rosii, chimen, dafin, piper, nucsoara, maghiran, sofran, pudra de chilli, germeni(nu zice de care), sos tabasco, patrunjel verde, tarhon
- soia, orez, linte, fasole uscata, fulgi de soia, naut, mei, migdale
CARBOHIDRATI
- faina alba, faina integrala, faina de hrisca, faina de porumb (mamaliga), spaghete, lasagna, cus-cus, foietaj, paste integrale, taitei, graham, paste cu spanac, tortilla
- drojdie, sare, zahar, ulei, masline, sos pesto, menta, zeama lamaie, praf de copt
- rosii, ciuperci, ceapa, usturoi, patrunjel verde, morcovi, capere, vinete, sparanghel, nuci
- marmelada dietetica
Eu nu le-am amestecat- am mancat varza goala (fara mamaliga).
Azi mananc- mamaliga cu ciuperci (sunt la CARBO).
Elly
Astept, astept si iar astept .....
korri spune:
simona, poti manca varza cu mamaliga la carbo
mamaliga nu poate fi mancata in alta zi, dar varza e ok in orice zi (cu excepta ca la vitamine trebuie cruda)
cel mai bine e sa te uiti in carte la retete si te inspiri de acolo
adriana, nu cred ca e bine sa faci mereu aceleasi retete. in primul rand ca te saturi de ele si esti tentata sa abandonezi dieta, iar apoi iti limitezi aportul de vitamine si minerale.
eu am inteles ca dieta asta iti da posibilitatea sa mananci aproape orice dar cu moderatie si gatit dietetic
si eu tot la carbo si am sa fac o mancare de ceapa cu ciuperci si carnita de pui ( eu am sa pap fara pui, bineinteles) si cu mamaliguta
eu incerc de cele mai multe ori sa adaptez meniul meu cu cel al familiei ca sa nu gatesc separat
hai pupici,
start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...targhet 57kg
adrianafedorca spune:
korri ai dreptate ...deja m-am plictisit de rina, la inceput eram foarte entuziasmata dar m-am saturat si de gatit si de gandit ce sa mai gatesc...merge din ce in ce mai greu cu slabitul si mi s-a mai taiat eleanul...dar nu ma las
ziua de proteine e cea mai simpla ca poti manca o gramada de chestii de fiecare data altceva
la amidonuri iar e ok
dar la carbo in afara de mamaliga si spaghete nu stiu ce sa pap si asta ma enerveaza la culme, painici nu vreau, pizza nu ca nu ma mai opresc
de spaghete cu sos sunt satula sa nu le mai vad...daca nu merge si parmezan n-au nici un gust, mai bine nu mai fac
aseara am vb cu o matusa s-o intreb de o reteta pt ca sambata tb sa face pomana pt bunica mea si cum e post nu aveam idei si mi-a dat o reteta de salata orientala de post care cred ca e super si merge la amidonuri
satalat orientala pt ziua de amidonuri
cartofi fierti in coaja, patrunjel verde, ceapa rosie, morcov taiat fideluta, ridiche neagra (data prin razatoarea marea), castravete in otet si gogosar in otet
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
elly_me spune:
Adriana- ai dreptate- in ziua carbo e mai greu.
- eu primele 2 zile de carbo am mancat paste
- a treia zi ciuperci cu mamaliga
- a patra zi - azi - tot ciuperci cu mamaliga
- urmatoarea zi de carbo - cred ca voi manca si eu - mamaliga cu ceapa si bulion (adica duminica).
La pizza nu ma bag- inca.
Desi e buna rau .
O sa trecem peste ziua asta- ne obisnuim.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
ancadragoman spune:
Neata
eu azi sunt la amidoane si nu stiu ce o sa mananc ca vomit tot
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alinabojuc spune:
Anca dar ce ai patit? sau esti satula de dieta...
Eu la amidoane as manca o fasole facuta ca o zacusca cu ciuperci. caut o reteta pe undeva. sau mazare uscata ca am la camara. fa niste cartofi la cuptor sau un orez cu de toate musai si porumb
La mamaliga va dau o idee. faceam intr-o vreme ciuperci scazute, lasam mai multa apa pe ele si acolo puneam malaiul la fiert. iese o mamaliga ciupercoasa se poate servi cu mujdei sau cu sos de ceapa cu suc de rosii sau doar cu suc de rosii sau doar asa in pielea ei dar e buna rau va spun. apoi ca merge de minune cu smantana ce sa va mai zic. da nu mai zic ca deja iesim din dieta
Eu azi la proteine am facut carne de porc scazuta cu ardei, morcov, ceapa. o pap cu varza
maine la amidoane nu stiu ce sa fac ca vine mama la noi si ei nu ii place fasolea.
La ziua de carbo eu voi manca si pizza de fapt lipie ca intind subtire de tot aluatul si asa e ok. zic eu. reteta lor de pizza e cam "babana" cred ca merge si numai la jumate facut aluatul. si restul punem la congelator pt alta zi.
curaj gaina ca te tai la mine vine cu pasi repezi ziua de apa
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg
ancadragoman spune:
Nu stiu ce am patit ,am un gust metalic in gura si imi vine sa vars.Cand aud de mancare e si mai rau asa ca azi o sa mananc niste covrigi desi sunt la amidoane
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
adrianafedorca spune:
alina suna bine mamaliga aia in sos cu ciuperci, s-a notat
eu azi sunt la vitamine
maien la proteine o sa fac piept de pui la cuptor cu garnitura de spanac
_
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
anca imi pare rau sa aud ca esti bolnavioara, sper sa te faci bine repede
alina zacusca de fasole am facut eu, e super delicioasa
se face fasole batuta si se amesteca cu ceapa calita, rosii ( la conserva din alea taiate cubulete), ardei copt (daca ai la congelator daca nu credca merge si fara, sau poti lua 2 ardei din aia rosii din supermareket ii coci putin , sunt tare buni si dulci si dau gust bun la zacusca), sare, piper, foi dafin si se baga la cuptor...e delicatesa, mie parca imi place mai mult decat aia de vinete
_