Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Da, stiu.. dar acum sigur nu am gemeni, e doar unul in burtica si la o a doua sarcina... sa fac gemeni...nu stiu cum m-as descurca cu 3 copilasi... dar daca e sa fie, asta e.. daca ma gandesc la serialul de pe Travel cu Jon&Kate + 8...ar trebui sa para simplu Elena 14+ |
Mai aici printre romani sunt la mare moda familiile cu 3 copii, prietenele mele care se gandeau deja la un al treilea cand ma vad pe mine cu burta pun gand rau la barbat, 2 dintre ele muncesc deja la al 3 lea.
In cazul meu doar prin miracol dumnezeiesc sa raman insarcinata natural, asa ca multumesc ca mi-a dat 2 acum
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Eladea am uitat complet..felicitari pentru bebe grasunel, sa fie sanatos in continuare si sa stea la caldurica pana la termen. *************************************************** Elena, 20+ cu Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
..mersi mult...la fel va doresc si voua...tuturor...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
cristina97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 eu acum recuperez ce ati scris de cand am plecat de la birou...si sunt cu intrebarile :) Cristina97 imi spui si mie te rog cum faci checul? imi e mai usor sa ma iau dupa o reteta spusa de cineva decat din cartea de bucate..... (desi mai intai ma bag la tortul asta sperietoare si cand o fi, peste ani si ani poate incerc si chec) Bulina 20+ |
am o reteta asa mai simpla de chec, de la soacra-mea, ca i-am zis ca mie nu-mi iese neam prajitura asta si uite ca dupa ce am facut dupa reteta asta mi-a iesit (am io impresia ca are faina mai multa si de aceea nu mi se mai lasa)
avem asa:
5 oua
1 cana de zahar
o jumatate cana de ulei
2 cani de faina
o jumatate cana de lapte
1 praf de copt
- se separa ouale, albusurile se bat foarte, foarte bine cu mixerul sau cu telul, pana spuma devine foarte fina si se strange singura de raman 'gauri' prin ea (nici nu stiu cum sa explic mai bine, soacra-mea zice ca asta e secretul cu batutul albusurilor, sa fie bine, bine batute inainte de a pune zaharul si sa nu cumva sa te opresti din batut pana pui zaharul ca nu mai faci nicio treaba; dupa ce ai pus zaharul poti sa faci o mica pauza daca ai nevoie, pana atunci nu )
- se pune zaharul (zahar tos, nu pudra) si se bate in continuare
- se adauga galbenusurile pe rand
- se adauga uleiul cate putin
- se pune faina amestecata cu praf de copt
- si se pune si laptele (eu am pus faina si lapte alternativ ca sa termin mai repede)
se ung 2 tavi mici si lungi cu ulei si faina (cel mai bine e sa le ungeti cu unt sau margarina solida daca aveti prin frigider, io nu am avut) si se pune aluatul. daca vreti puteti sa pastrati putin aluat la sfarsit si sa-l amestecati cu o lingurita de cacao ca sa iasa checul cu model
l-am copt cam 30 min, la foc mai puternic la inceput apoi la potrivit.
si nu va zgarciti la zahar ca eu nu am pus cana plina (mi s-a parut muuult) si nu mi-a iesit chiar dulce dar nu-i nimic, o sa compensez cu zahar pudra
acelasi aluat il mai puteti pune intr-o tava mai intinsa (nu de chec) si puteti pune fructe pe deasupra (nu de la inceput, dupa ce ati pus praji la cuptor si s-a copt 10 min, scoateti tava afara, puneti repede fructele - capsuni de exemplu - si bagati la loc)
nu e cine stie ce chec fin dar mie imi place
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
..mersi mult...la fel va doresc si voua...tuturor... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Te rog sa ma ierti.....tocmai eu am uitat sa te felicit, tre sa ma intelegi ca-mi impart neuronii cu bebeloii.
Eu stiam ca totul va fi bine si ca o sa fie un baietel la fel de frumus ca Eric......apropo unde-i poza cu puiul de morosan.....ce credeai c-am uitat.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+
katalina spune:
Haoleu ce ma fac cu voi, numa' despre mincare vorbiti.Ce-mi place
Azi am gatit varza calita mult la cuptor cu mamaliguta, si acum ma pregatesc sa le fac baietilor, si mie clatite, cu dulceata.
A, sa nu uit,urez bun venit noilor burtici, felicit fetele care au aflat culoarea caruciorului.
Acum merg sa revad albumul nostru(trebuie sa fac si eu o poza burticii in week-end, acum se vede).
Eu desi scriu mai rarut, sa stiti ca va citesc zilnic.
Revin.
Denisa, cum se simte sotul tau?
Catalina 12+
puiutz_mic spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dragaica
Mai aici printre romani sunt la mare moda familiile cu 3 copii, prietenele mele care se gandeau deja la un al treilea cand ma vad pe mine cu burta pun gand rau la barbat, 2 dintre ele muncesc deja la al 3 lea. In cazul meu doar prin miracol dumnezeiesc sa raman insarcinata natural, asa ca multumesc ca mi-a dat 2 acum http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 13+ |
Hai ca mi-ai mai dat curaj! Numa' sa pot eu duce 2 odata... ca sunt cam mica.. Cum o vrea DD pana la urma..
Elena 14+
enik83 spune:
fetelor va las...ma duc sa ma pregatesc ca ma scoate sotul in oras..
nu stiu ce l-o apucat...de ani de zile nu am mai iesit doar eu cu sotul..
14+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]