Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Katalina multumesc de intrebare,sotul e bine multumesc !
inca recuperez,si forumul merge greu ,si netu of...

Denisa
16+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Cum faci omleta la cuptor?????
Mie mi-e pofta de pizza de la restaurantul din mall "La Pergola" si de placa incinsa de la restsurantul chinezesc de pe Smardan, cate amintiri din Iasi

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Esti din Iasi?
La omleta.. pun de toate, ce am prin frigider: bat ouale, pun branza rasa/ sfaramata, ceva pastrama daca e, ceapa, ardei etc si putin lapte/ iaurt ca sa iasa mai pufoasa. Se pune in vas Jena/ Yena uns cu un strop de ulei in cuptor la 170-180 grade pentru maxim juma de ora (pana se rumeneste bine)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Va las si eu fetelor. Noapte buna si vise placute.

Pe maine!

Cris 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

M-am delectat cu albumele
Adriana, m-a cucerit Isha !E superba.Am si eu un Labrador auriu si un ciobanesc german.
Enik, o seara frumoasa cu sotul.Sa ne povestesti
Aveti in finut tare tare dulce, sa va traiasca.,iar rochita ta de mireasa este superba, nu mai spun de tine, o printesa.

Dragaica,focsaneanca de-a mea,pictezi icoane,superb!!Trebuie sa citesc din urma, stiu ca ai povestit cum v-ati decis sa plecati in Canada, din poze e taaare frumos.
a,frumos fratior mai ai.

Puiutz mic, pisicile tale sunt adorabile, Ciorapel e cuceritor

Racusor, esti o frumoasa ,imi amintesti de o prietena din copilarie.Rochia de mireasa la fel de superba,dar burtica,mai superba.

Eladeea, m-am uitat la voinicul tau, are o privire de om intelept asa, e serios si tare tare frumuseeeel.

Bumblebee,iti sta f bine cu parul lung! Si finuta ta e o dulceata, cu o fustita wow.

Revin,

Catalina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

katalina, pe Isha mi-am exersat calitatile de "mama". E viata mea! Sa-ti traiasca cateii 80 ani (ce bine ar fi daca s-ar putea!)

20+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

vaaaaaaaaaai

eu inca mai am de citit da' mult mai scrieti

si ca sa vin si eu cu vesti de la eco, pentru a respecta trendul. e iulie deci e . are 200 de g si e bine

acum, care din voi au probleme cu masuratorile la artere uterine( acele ir-uri)? ca mie mi-a gasit o valoare mai mare si sunt curioasa la voi care au fost valorile...

va pup si revin dupa ce reusesc sa termin de citit

----------------------------------------------
my somebody....

17+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Cum faci omleta la cuptor?????
Mie mi-e pofta de pizza de la restaurantul din mall "La Pergola" si de placa incinsa de la restsurantul chinezesc de pe Smardan, cate amintiri din Iasi

Esti din Iasi?
La omleta.. pun de toate, ce am prin frigider: bat ouale, pun branza rasa/ sfaramata, ceva pastrama daca e, ceapa, ardei etc si putin lapte/ iaurt ca sa iasa mai pufoasa. Se pune in vas Jena/ Yena uns cu un strop de ulei in cuptor la 170-180 grade pentru maxim juma de ora (pana se rumeneste bine)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

Nu, sunt focsaneanca dar am terminat facultatea in Iasi, eu la Litere sotu la Politehinica, dupa facultate a mai ramas 2 ani la munca deci am bantuit prin Iasi cam 6 ani. Mama sotului e din Iasi, tatal din Siret asa ca a rude cam prin toata partea aia
Dupa Focsani, Iasiul e orasul meu de suflet , am multe amintiri frumoase, prietenii legate, offf.....tinerete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Dragaica,focsaneanca de-a mea,pictezi icoane,superb!!Trebuie sa citesc din urma, stiu ca ai povestit cum v-ati decis sa plecati in Canada, din poze e taaare frumos.
a,frumos fratior mai ai.

Catalina 14+

Da, am terminat Liceul de Arte......cat despre frate, desi eu am iesit prima n-am luat ce-i mai frumos de la parinti, el a iesit cu ochii albastri, corp frumos si par ondulat.....eu exact invers
Desi nu cred in zodii toti barbatii din viata mea sunt raci: sotu, fratele, tata, bunicul si inca 3 prieteni buni, sa fie oare coincidenta????
Daca ma chinuiam mai mult iesea si baiatu rac, asa o sa fie leut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

vaaaaaaaaaai

eu inca mai am de citit da' mult mai scrieti

si ca sa vin si eu cu vesti de la eco, pentru a respecta trendul. e iulie deci e . are 200 de g si e bine

acum, care din voi au probleme cu masuratorile la artere uterine( acele ir-uri)? ca mie mi-a gasit o valoare mai mare si sunt curioasa la voi care au fost valorile...

va pup si revin dupa ce reusesc sa termin de citit

----------------------------------------------
my somebody....

17+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Gata, eu ma dau batuta.....cum domnule numai baietii.....eu daca vin cu 2 fete plec de-acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu fac checul asa:
6 oua
1 cana faina
1 cana zahar
1 plic zahar vanilat sau esente
1 lingura cacao
doua manute de nuca data cateva minute la cuptor

separ ouale, albusurile batute spuma, dupa care adaug zaharul treptat, in timpul asta amestecand (cu mixerul). Dupa ce s-a batut bine albusul cu zaharul, se adauga galbenusurile batute cu un praf de sare, esente (eventual portocala sau lamaie rasa).. se amesteca... si adaugam si faina in ploaie... amestecam si e gata compozitia. Intr-o tava tapetata se puna cam 3/4 din compozite, restul compozitiei se amesteca cu lingura de cacao si se toarna deasupra celeilalte compozitii, amestecand usor cu o furculita cam pana la jumate de adancime. Se da la cuptor, dupa 5 minute se pune nuca prajita deasupra.

Asa face mama mea de cand sunt eu mititica.

La prajitura mea cu visine fac aproape la fel, numai ca nu pun cacao si dupa 5 minute pun visinele, se pot pune si piersici din compot, am mancat la cineva si cu struguri, ce sa mai, fiecare cu ce-l taie capul.

Nu spun cat se tine la cuptor, ca al meu arde tot. Dar intre 30-45 minute.

Papanasii eu ii fac prajiti. branza, oua, pesmet duin ochi si facuti in baie de ulei. Dup-aia ii pun pe servete groase de hartie ca sa traga din uleiul din papanasi.

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput