Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Dragaica, si eu am pofte uneori dar nu din alea de sa-mi trimit sotul la 2 dimineata sa-mi cumpere produsul x. Daca ti-e asa pofta de branza, poti sa-ti faci din aia cu care se incepe diversificarea la bblusi , adica branzica calcica. La un litru de lapte care clocoteste se adauga 8 pastile de calciu pisate si se mai lasa sa fiarba pana se alege branza. Normal ca nu are acelasi gust (mai degraba seamana a cauciuc). Nu stiu insa daca e recomandat, Ca parca nu se da in trim I de sarcina. Vezi ca nu se tasteaza "m" de pe tastatura ta.

puiutz_mic, sora soacrei mele l-a facut pe-al cincilea la 45 de ani. Bine... ea traiaste in Iordania... daca traia in Ro probabil se opreau la 4 copii.

Papanasi ziceti... , mie imi plac prajiti, deh, mai nesanatosi. Cu smantana si putina dulceata

Eu nu stiu ce mancare sa mai fac. Stefan posteste, eu carne nu pot manca...

Cristina 13 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu acum recuperez ce ati scris de cand am plecat de la birou...si sunt cu intrebarile :)

Cristina97 imi spui si mie te rog cum faci checul? imi e mai usor sa ma iau dupa o reteta spusa de cineva decat din cartea de bucate.....

(desi mai intai ma bag la tortul asta sperietoare si cand o fi, peste ani si ani poate incerc si chec)

Bulina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Puteti incerca si papanasi la cuptor. Nu sunt la fel de gustosi ca cei prajiti, dar sunt chiar buni.

Eu azi am avut in meniu (sper sa nu va fac pofta):
- salata de vinete fara maio (am pus vinete coapte la congelator) cu 2 felii de paine
- banana milkshake (~ 2 cani)
- 1 kiwi
- supa de pui
- 1 mar
- 3 covrigi
- 1 cana sana
Pt diseara am in plan salata cu telemea (dupa ce vin de la sala)

.. Si pt maine dimineata omleta cu branza si ceapa iummi (iese excelenta si la cuptor, cu putin lapte/ iaurt in compozitie - mai pufoasa)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

Cum faci omleta la cuptor?????
Mie mi-e pofta de pizza de la restaurantul din mall "La Pergola" si de placa incinsa de la restsurantul chinezesc de pe Smardan, cate amintiri din Iasi

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:

Puteti incerca si papanasi la cuptor. Nu sunt la fel de gustosi ca cei prajiti, dar sunt chiar buni.

- salata de vinete fara maio (am pus vinete coapte la congelator) cu 2 felii de paine
- 1 kiwi
- supa de pui
- 1 mar
- 3 covrigi
- 1 cana sana

.. Si pt maine dimineata omleta cu branza si ceapa iummi (iese excelenta si la cuptor, cu putin lapte/ iaurt in compozitie - mai pufoasa)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

Michelle, chiar o sa incerc si eu o omleta la cuptor! Super idee! Ca de cand sunt nu mai pot manca nimic prajit

Supa de pui vreau sa fac si eu maine. Salata de vinete tare as manca, dar fara ceapa nu-mi place, iar ceapa imi face rau

Cam multe restrictii am acum, parca sunt la regim

Elena 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina97

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui cristina97

Citat:
citat din mesajul lui enik83

vai de mine bine ca ai pomenit de branzica..imi sun si eu sotul sa-mi ia diseara cand vine.. si-mi fac si eu maine galuste cu braza de vaci.. de cand n-am mai mancat..

14+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

ce coicidenta, eu vreau sa fac diseara cand vine si sotul (papanasi fierti le zic io), am branza pregatita, grisul, ouale, totul

zi-mi si mie ce reteta ai tu ca la mine e prima data cand fac, am mancat mai demult facuti de matusa mea si zilele trecute am vazut reteta intr-o carte de bucate si gata pofta.

cristina 17+ cu

yammmy...papanasi fierti ce idee buna! nu am mai facut de ceva ani, cred! mie imi plac cu putina dulceata pe ei.. cred ca o sa fac si eu diseara, doar ca trebuie sa cumpar branzica de vaci.

Dar nu stiam ca se pune si gris... spune-ne si noua reteta ta.

Elena 14+

pai reteta 'mea' e din cartea de bucate de sanda marin :

250g branza de vaci
1 ou mare sau 2 oua mici
3 linguri de gris
sare
zahar si pesmet pentru pus pe deasupra

se amesteca bine branza cu ouale, grisul si sarea. din compozitie se fac (cu mana inmuiata in faina) galuste mici, rotunde, turtite si cu o adancitura la mijloc.
se pune la fiert apa cu putina sare intr-o cratita larga, cand da in clocot se pun papanasii iar dupa ce se ridica toti deasupra se mai fierb 10 min la foc foarte mic.
se servesc fierbinti cu pesmet si zahar sau cu smantana.

in alte carti de bucate am gasit diverse variante: cu gris si faina, doar cu faina si reteta asta doar cu gris. inca n-am incercat niciuna personal pana acu

cristina 17+ cu

multam' fain, Cristina! Sigur o fac diseara!

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

Citat:

- 1 kiwi
- supa de pui
- 1 mar
- 3 covrigi
- 1 cana sana

bagat si io toata saptamana in fiecare zi 2 cani cu banana mixata cu lapte de la frigider dar parca incepe sa mi se ia, ce e mult strica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Dragaica, si eu am pofte uneori dar nu din alea de sa-mi trimit sotul la 2 dimineata sa-mi cumpere produsul x. Daca ti-e asa pofta de branza, poti sa-ti faci din aia cu care se incepe diversificarea la bblusi , adica branzica calcica. La un litru de lapte care clocoteste se adauga 8 pastile de calciu pisate si se mai lasa sa fiarba pana se alege branza. Normal ca nu are acelasi gust (mai degraba seamana a cauciuc). Nu stiu insa daca e recomandat, Ca parca nu se da in trim I de sarcina. Vezi ca nu se tasteaza "m" de pe tastatura ta.

Cristina 13 s & Elise-Stefania

Stiu .....asta se intampla cand mananci deasupra laptopului ca ti-e sila sa mergi in bucatarie

Cat despre branza aia.....nu prea-mi vine sa o mananc

Mergi la inceput

E clar ca suntem gravide......de 2 zile vorbim numai de mancare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Mai stii pe la varsta asta sunt mai multe sanse de gemeni natural, a o cunostinta care a avut gemenii la 35 de ani, nu se stie...

Da, stiu.. dar acum sigur nu am gemeni, e doar unul in burtica si la o a doua sarcina... sa fac gemeni...nu stiu cum m-as descurca cu 3 copilasi... dar daca e sa fie, asta e.. daca ma gandesc la serialul de pe Travel cu Jon&Kate + 8...ar trebui sa para simplu

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Eu nu am facut niciodata papanasi, dar cred ca o sa incerc si eu...cred ca sunt buni...cand o sa-i fac o sa va zic cum au iesit.

Eladea am uitat complet..felicitari pentru bebe grasunel, sa fie sanatos in continuare si sa stea la caldurica pana la termen.

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput