LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Selene mie medicul mi-a zis de 2 ori pe saptamana, o prietena de-a mea din Bucuresti, care e farmacista si sotul ei medic, zic ca tre sa ii dam 5 oua pe saptamana, deci....nu stiu

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

wow...5 oua pe saptamana??? mi se pare foarte mult. pai noi nu mancam atat. eu Anei ii dau 1 max 2 pe sapt.poate ii dau prea putin...hmmm

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am agsit asta:
http://pediatrics.about.com/cs/weeklyquestion/a/031302_ask.htm
despre oua...mai investighez

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Buna fetele!

Anna, biotics ii dai la 3 ore dupa prima doza de antibiotic. deci daca-i dai antibiotic la 7 dimineata, biotics ia la 10, dizolvat in putin lapte cald (de la doctora noastra zicere).

Multa sanatate copiilor bolnaviori ...of ce neplacut e...

Cum a fost la petrecerile de azi?? Pozeeeeeeeee plsss!!

Noi am fost in Cismigiu si a fost ff frumos azi. Desi Filip e tare marait, ciudat avand in vedere ca e veselia in persoana. Cred ca sunt dinti/masele ca nu ma lasa sa umblu.

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

hellou!

stiu ca nu va arde de trimis poze cand sunt copiii bolnavi, da uite ca eu fac colaje cu copilul bolnav.

asa ca pls, cand mai intrati pe forum si aveti un minut liber, trimiteti poze pe mailul comun!
thank you!

zilele astea o sa va bat la cap in fiecare zi!
ca prelucrez pozele si le fac frumoase! si tre' sa ma ocup de fiecare si asta ia timp

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Multumesc muuult pt sfaturi Acum am priceput si eu cum se dau antitermicele, le dau alternand astfel incat sa nu ii dau acelasi antitermic mai repede de 8 ore. Deci daca eu ii dau Pandaol si Nurofen trebuie sa le aternez astfel incat sa ii dau unul la 4 ore. Asa mi-a zis si doctora numai ca m-a bagat in ceata cand mi-a zis ca daca nu are febra sa nu-i dau ca nu are rost sa ii scad aiurea temperatura. Dar acum incerc asa cum mi-ati zis sa i-o tin sub control, ca in seara asta ii crescuse la 39,5 Deasemenea o sa-i dau si Biotics asa cum mi-ati zis, un pliculet pe zi...

Nu am apucat sa zic distractie frumoasa fetelor care aveau petreceri Sper ca a iesit totul bine si asteptam poze si povestiri

Bebelusi, cum mai e Vladut?
Cami, sanatate multa mamei tale. Bine ca Antonia e bine.
Asparagus, cate zile stai de Paste in Bucuresti?
Lisa, ce are Anusca, o supara vreo maseluta? E si ziua maraita?
Anuc, ce frumos ca ati fost la plimbare intr-o asa zi frumoasa. Sper sa-i iasa repede dinti sa nu-l mai chinuiasca.
Alinuk ce frumos ca ati stabilit deja vacanta. Mergeti si cu prichindeii? Unde va duceti?
Selene, eu cred ca tot undeva la 2 oua pe saptamana, dar cred ca Pyc stie mai bine.
Jasmi, sanatate Iuliei, cum e? Multumim ca iti faci timp pentru filmulet Eu am trimis pozele pe mail.

Aaa, si inca o intrebare, pot sa scot copilul la plimbare afara cat e bolnavior? Ce eu cand avea mucisori,, dar fara febra si antibiotic il scoteam in fiecare zi, acum chiar nu stiu ce sa fac?

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

mersi Anna, nu ma refeream la fetele care au trimis ci la celelalte
oricum n-am vrut sa sune fioros mesajul, numai ca vreau sa apuc sa termin la timp

iulia a avut si ea 39.5, si doarme de vreo 3-4 ore (dar la ea asta nu e anormal). eu sunt optimista si astept sa se faca bine (astept si ii administrez ce trebuie of course, nu stau degeaba )

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Nu a sunat fioros
Sper ca Iulia sa se face repede bine si sa te dezobisnuiasca de astfel de momente puiuta bolnavioara

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Seara buna la toata lumea!

AM si eu acum o ora si ceva libere... tati cu bebe au plecat cu socrii la Edinburgh sa o duca pe cumnata-mea (ea a venit in excursie din Italia cu o gasca de studenti) asa ca eu am ramas gazdoi acasa. Deci cu o ceasca de ceai si o cana de apa... ma dau pe net

Eu lui Mister ii dau cam 1-2 ori pe saptamana ou, pana nu de mult ii dadeam doar 1 pe saptamana (dar doar galbenusul). Inca nu i-am dat albus, ma gandesc ca o sa-l introduc in curand. Il voi intreba maine pe tata dom' nutritionist ce si cum, iar cum joi merg cu bebe la control o sa-mi fac listuta sa intreb si acolo. Daca va intereseaza ceva, spuneti-mi si eu o intreb pe Bernie si va spun dupa aceea.

Azi am fost la Loch Lomond, soare mult, tare fain da' tare frig. O parte din lac era inghetat, se vedeau Highlands acoperiti de zapada pe varfuri... foarte frumos.

Multa sanatate la copilasii bolnaviori, tare rau imi pare sa vad ca avem puiuti suferinzi

Asparagus, eu vin in iunie in Romania dar nu ajung in Bucuresti din pacate, mi-ar place sa ne cunoastem. Vine careva in vilegiatura prin Scotia anul asta? Noi suntem mereu bucurosi de oaspeti

Anna, nu stiu ce sa zic de antibiotice, pana acum Mister nu a primit nimic in afara de picaturile cu antibiotic pentru ochisori. Pupam Vladutul si-i uram sanatate!

Jasmi, promit sa trimit poze saptamana viitoare, ca daca tot sunt libera, o sa am timp sa rascolesc prin "arhive".

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Anna, eu il scot pe Mister chiar daca ii curge nasul. Febra sa nu aiba, sau alte probleme mai serioase. Ca de cateva saptamani... cam curge nasul lui (si al meu, asta e... neam de muciosi suntem) Ce sa fac, sa tin cupilu "indoors" tot timpul? Chiar ca nu am cum.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput