LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 7
cami_antonia spune:
pai mai anna eu stiam ca trebuie date antitermicele la 8 ore clar macar 3 zile ca sa aibe efect .... ca ei nu sunt ca noi ... sa le dam doar cand creste febra ... de aia nu au efect la tine draga mea ... da-i alternativ paracetamol supozitor si nurofen ... primul se da la 12 ore iar nurofenul 5 ml la 8 ore .... si apoi ii va scadea febra ... nu asa aleatoriu ca nu are nici o valoare si cel putin 3 zile dat la ore fixe
patriciaaaaaa ce aveti si voiiiiiiii?????
cred ca e vremea inselatoareeeeee
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cami_antonia spune:
anna si bioticsul nici mie nu mi-l lua antonia pana nu l-am dizolvat in fffff putina apa si i l-am dat din canuta sau lingurita sau bibe odata tot sau cu o seringa poti incerca
bine ca a luat mucilagiu
diseara dai mar copt cu branzica
ii va placea ca e bunnnnnnnnn
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
cami_antonia spune:
vreau sa va zic ca mama e racita cobzaaaaaaa
cred ca de la ea aluat antonia
ca numai a a tiut-o la mot
ca a iesit afara din casa
credea ca e pe balcon la ea
si asa a luat si fata
doar ca antoniei i-am dat repede antibioticul
mama e la pat abia vb si boleste
DOAMNE AJUTA!
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anuc Si eu sunt de acord sa nu mai ia ai mei alocatii daca stiu ca banii aia se duc la niste copii amarati. Ca si asa 3 lei cat dau ei, ptr mine nu e mare lucru, pot trai si fara ei, dar niste parinti cu salarii f mici poate cu banii astia hranesc copilul o saptamana. Dar daca mi le taie doar ptr ca nu sunt bani la buget, atunci ma supar . Oricum legea e in lucru, cine stie ce va fi si cum....nici ei nu stiu, sunt convinsa.Mami de Ioana&Filip |
pb pt care eu sunt consternata nu este ca nu imi mai dau mie alocatia ..vorba ta, oricum de 2 lei
ci ca, daca o maresc (aici e imp valoarea) ..nu vreau sa fac discriminari... dar va dati si voi seama ce fel de oameni sunt motivati sa aiba mai multi copii
:(din pacate
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
| citat din mesajul lui Porumbita alinuk am dat linkul la toata lista de prieteni ![]() |
sar'na mult!
esti o scumpa
toate sunteti de fapt, v-am tot zis... chiar sunt impresionata cata lume a venit cu sprijin
Naty mutli ani inainte alor tai
ft frumos si emotionant
multumesc si de info cu scolile. de studiat
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!
lisa79 spune:
multa sanatate Vladutilor de Anna si Bebelusi.
Iar s-a trezit Anusca de la 2-3.30 azi noapte,tipete si plansete...Orajel...apa de ploaie. ooof,sunt chiauna de somn.
Anna,cum a zis Cami,trebuie neaparat sa ii dai la ore fixe pt cateva zile antitermicele,eiiii de ar fi vazut IrinaC ce te-ar mai fi certat(vorbetse Stan patitul
)...
un vot va rog!
cami_antonia spune:
lisa si eu sunt chiauna ca antonia ne-a tinut azi noapte fara motiv de la 5 la 6.30 treji ... suntem varza amandoi
DOAMNE AJUTA!
alinuk spune:
| citat din mesajul lui anna-mama Vladut face diaree de la antibiotic! Ce sa fac, ce sa-i dau??? Si nu vrea sa inghita nimic in afara de tzatzi, am incercat sa-i dau ceiut si nu vrea sa puna nici macar gura pe cana. Febra are in continuare ![]() Am implinit 1 anisor! ![]() ![]() ![]() |
anna incearca biotics sau ecoflorina
nu stiu cum e bioticsul la gust, dar ecoflorina e chiar bunutza!
Alinuk
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
| citat din mesajul lui asparagus Apropo, fetele, iar dau anunt de socializare. In vara nu mi-a iesit, mai incerc acum odata: de Paste venim in Bucuresti pentru 2 sapt.As vrea tare mult sa va cunosc personal, poate are cineva timp sa ne vedem la o cafea. ![]() Ioana mamica fericita de Lucas 18.01.2009http://www.foto-la.de/Lucas/ |
eu spun prezent
n-as vrea sa ma intorc la serviciu inca, imi gasesc tot felul de alte ocupatii
apropos vine cineva la patinoarul de la AFI?
noi ne-am facut abonament, e asa relaxant!
so, cand ajungi si ai chef de cafelutza da un PM ...
sa nu fie intre 12-30iunie ca suntem in grecia in vacanta
Alinuk
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!
Selene_Bunny spune:
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine, va rog, de cate ori este bine, sanatos, adica, sa manance un copilas de un an si 2 luni (Daria), ou pe saptamana?
Ca ma bolunzeste soacra la cap, ca la un copil mic, pentru crestere si dezvoltare sanatoasa, oase, creier, trebuie alternat o zi ou, o zi carne...
Daria a mancat singurica (stiti voi cum
) joi cartofi fierti si putin prajiti la cuptor cu ou, si acum, hop, sa-i faca iar aceeasi mancare...
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri

. Oricum legea e in lucru, cine stie ce va fi si cum....nici ei nu stiu, sunt convinsa.

Am implinit 1 anisor! 
Lucas 18.01.2009