LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 6

bebelusi spune:
 Anna si eu stiu de biotics
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

anna-mama spune:
 Mara, Bebelusi, multumesc. Iau din acela tip capsule sau exista special pt copii, si cum ii dau, odata cu antibioticul?
 Am implinit 1 anisor! 

Leditia spune:
 Anna,noi luam biotics baby(pliculete) la fiecare administrare de antibiotic.Un plic pe zi atat in timpul tratamentului cu antibiotic,dar si cateva zile dupa ce termina antibioticul.Eu pe langa asta ii dau si acidophilus cu nush ce de la calivita.
Ah si pt ca mie imi vomita antibioticul i-l dau intr-o lingura de iaurt..bine ca ce luam noi e ok si dk e luat cu alimente.Prefer asa,decat sa-mi vomite toata mancarea de peste zi si sa-mi slabeasca sau sa se deshidrateze.
Ce temp are?
Multa sanatate bolnaviorilor.
POZE CU NOI
 de  David Christian

Speranta si incredere pentru David 

anna-mama spune:
 Ledi, 
 multumesc, o sa cumpar si eu biotics baby sa-i dau. Temperatura cel mai mult mi-a facut 39 masurata rectal. De joi imi face temperatura, iar antibiotic ii dau de ieri. In cate zile ar trebui sa-si faca efectul antibioticul ca sa scapam si de temperatura?
 Am implinit 1 anisor! 

Leditia spune:
 La noi temp a trecut in 2 zile...depinde.Eu nu i-am mai dat antitermice.Prefer sa-i dau doar cand imi face temp,ca fii-miu cand face temp,face ca lumea.39 rectal,ins.38,5...Oricum,hidrateaza-l bine si incearca sa-i dai si ceva de mancare..ce stii tu ca-i place lui.Eu de ex,am incercat sa-i dau mancarurile mai lichide asa,sa nu-l deranjeze la gat si sa-mi manance.
Multa sanatate.
POZE CU NOI
 de  David Christian

Speranta si incredere pentru David 

asparagus spune:
 Of Anna,
ce rau imi pare de Vladut! Multa sanatate si de la noi.
Tocmai ii spuneam sotului sapt. trecuta ca sunteti printre putinii care scapasera pana acum de boli si febra. 
Cat despre antibiotic, si la noi au fost probleme, am scris ca s-a iritat rau de la el, avea funduletul tot o rana. Biotics e bun, la noi nu se gaseste din pacate, trebuie sa ma aprovizionez din Romania neaparat cand vin. Schimbat foarte des, fara servetele umede, numai cu apa si sapun lichid, crema cu galbenele e super. 
Noua febra ne-a trecut foarte greu, ceda la antitermice dar revenea dupa cateva ore, si foarte mare, am avut numai 40-41 vreo 5 zile. 
Antibioticul trebuie luat neaparat cel putin 8 zile, asa se da aici si asa scrie si in prospect, altfel exista riscul de recidive.
Apropo, fetele, iar dau anunt de socializare. In vara nu mi-a iesit, mai incerc acum odata: 
de Paste venim in Bucuresti pentru 2 sapt.As vrea tare mult sa va cunosc personal, poate are cineva timp sa ne vedem la o cafea.  
Cami, si voua multa sanatate. 
 Daca insa e un virus, sa stii ca antibioticul nu are nici un efect.
Ioana 
mamica fericita de 
 Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/

cami_antonia spune:
 anna mar copt cu branza proaspata
este reteta de la care antonia chiar se constipa desi ii dau ca ii si place la gust .... daca nu simplu morcov si orez fiert si amestecate pisate .... antoniei si astea ii plac ca i le dau de mica ... 
sanatate
noi azi noapte am stat treji de la 5 la 6 jumate  ca jupana avea niste ochi mariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
febra nu mai avem decat 37 cu 5 in fundulet care nu se pune de la irinac citire .... asa ca speram sa ne facem bine de tot ... desi de ieri a inceput si sa tuseasca sec
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

cami_antonia spune:
 asparagus multam de intrebare .... daaaaaaaaaaaaaaa ... stiu ca daca e virus nu e bun antibioticul .... da eu intind sa cred ca e raceala ... 
ledi ce bine ca a trecut
azi iesiti afara? ca uite ce frumos e la noi ... eu totusi am zis sa astept pana maine cand oricum o voi scoate la biserica sa o impartasesc
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

bebelusi spune:
 Si noi avem febra 38,9, i-am dat paracetamol ca asta aveam i o sa ii dau alternat cu nurofen, uff

.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

anna-mama spune:
 Bebelusi, sanatate multa, offf, ce ati patit si voi 
 si e si sambata si nu poti sa mergi la medic. ma gandesc la voi sa treaca febra
Cami, am reusit si i-am dat mucilagiu de orez amestecat in zeama de la ciorbica, doar asa mi-a mancat. 
Ledi, i-am luat si eu Biotics, acum sa vad cum il fac sa-l bea ca nici nu vrea sa guste. Si eu ii dau antitermic doar cand ii creste febra, acum de la 8 nu i-am mai dat...si vad ca inca nu a crescut.
Asparagus, offf, asa e, nu fusesem pana acum bolnavi. si pediatra era suparata ca trebuie sa ia antibiotic, mi-a zis ca dupa ce ia antibiotic o sa i se slabeasca sistemul imunitar. noua ne-a dat antibiotic 5 zile, acum nu stiu ce sa zic de 8 zile cum zici tu..parca nu i-as da mai mult decat ne-a zis. Oricum, la cateva zile dupa ce termina tratamentul o sa mergem sa-i faca un exudat sa vedem daca s-a vindecat.
 fetele si va multumesc 
 Am implinit 1 anisor!