LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

[quote]citat din mesajul lui Selene_Bunny

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine, va rog, de cate ori este bine, sanatos, adica, sa manance un copilas de un an si 2 luni (Daria), ou pe saptamana?Se zice ca bine si sanatos (dupa multi dr printre care si cei doi pedi ai nostri) este ca un bebe sa pape 2 oua pe saptamana si in restul zilelor sa pape carne. Fe este esential pentru cresterea si dezvoltarea copiilor, iar Fe din carne, de pilda, este cel mai usor/bine de asimilat de catre organismul copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Of, iarasi licurici bolnaviori, multa sanatate!Noi am fost azi un pic maraici, cred ca de la un dinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

jasmi sanatate si voua da cu ce v-ati procopsit si voi???

anna eu stiu ca tre sa scoti bebe afara daca nu are febra ... al tau are deci in casa ... si eu am tinut-o azi pe antonia desi afara a fost superbbbbbbbbbbb .... dar maine iesim fara bai ...

dark pupam muciosii .....ahahahaha

irinaccccc ce mai faci cuscraaaaaa????

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dragelor,

La Multi Ani sarbatoritilor din ultimele zile! Sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi!

Nu-mi place ca citesc ca sunt licurici bolnaviori. Le doresc sa se faca bine si sa zburde cat mai repede!

Selene, noua ni se recomanda 2 galbenusuri pe saptamana. Nu papam inca albus pt ca si la galbenus ne cam oparim la fundic. Carne zilnic, in jur de 70 g. Alexia nu poate manca atat, abia daca ajunge la 40-50 g cu indulgenta. Insa sunt pdv-uri si pdv-uri.

Fetelor, nu dati probioticele gen Biotics, ERCE Duo Flora sau altele de genul acesta imediat dupa antibiotic sau la scurt timp dupa acesta pt ca il cam "anihileaza" si nici in lichide fierbinti.

Cami, ce are Antonia? Dar Vladut ce a patit?

Lisa, Anushca a facut Varilixul si a facut varicela imediat dupa imunizare sau trecusera cele 2 saptamani in care pot aparea efectele adverse? Eu tot numar zilele de cand m-am intalnit cu baietelul bolnavior.

Cristi, ce mai face Carol? Sunt sigura ca face progrese. Nu te mai stresa. Majoritatea copiilor merg pe la 12 luni, sunt siguri pe mers la 14 insa unii merg abia pe la 17-18 luni si sunt ok. Deci, bucura-te de baiat!

Azi Alexia are un an si o luna! La Multi Ani, iubire!

Gata cu forumul! Sunt singura si nu am timp deloc. Pupici.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

am reusit sa deschid si eu acum laptopul: 17 invitati munca ,k la nebuni...am terminat si cu motul.Momentan ma descarc : sunt la toaleta cu laptopulSper zilele astea sa apuc sa va pove cum a fost dar ..maine am de mers la centru la 1 juma si am si de fct papa la ucicu mic si am ...un maldaroi de vase de spalat, nimic nu mi mai incape in frigider e ca la nebuni!

Andrei a ales cheile de la masina, a dat banii la o parte vrand pocket pc lui ta-su (ceilalti au urlat ca a luat banii da ntzzz nu cred) apoi a luat un mouse mititel si in final pocketul ....o data cu o masinuta de colectie a lui Radu de formula 1.Deci mister al meu vrea calculatoare si masini...cu cine o semana oare!!Asta in conditiile in care MAMA i-a pus asa: steto de jucarie, steto al meu adevarat, o seringa, niste "valve" ginecologice de jucarie carti vreo 2 caiet pixuri peste markere si nztzzz nimic !Io personal ma declar fanul lui Ochila , baiat smart sa nu faca tampenii ca ma-sa.
Nu am apucat pe mess Roxana multam fain

SI sanatate multa!...sa va treaca febra !Anna baiatul face soto de la antibiotic sau asta e de fapt boala de baza?
Sanatate Iulia de Jasmi, Vladut al lui Bebe si nora noastra ascunsa inca!!!!!!!!!

Va pup pe toate , ma duc sa l arunc in cada

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

EDITEZ : Mama mea a pus obictele mentionate

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

irinacccccc te pup dulceeeeeeee
nu suntem ascunse
doar nepricepute
dar voi ruga pe cioneva
si voi pune pe mail niste pozeeeeeeeeeeee

va pupiiiiiii

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

bee te pup
chiar vroiam sa intreb de voi
nu v-am mai auzit de ceva vreme
lasa ca nu ati luat nimic
va pupppppp

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

aveti pe mailul comun poze cu Cami si Antonia - o scumpete de copil

Multumesc unor fete pt promptitudine

Noapte buna!

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dixtractii frumoase fetelor care va petreceti inca si sa va fie de bine celor care ati incheiat!
...cred ca e cam ultima tura de party uri...asa-i!?
Crisspy, IrinaC

sanatate multa puilor

Bebelushi...si tu brustus? ce-i cu Vladutz?

Anna, da am stabilit deja vacanta cu copiii. Anul asta in Grecia.
Cam asa ne gandim..o vacanta cu copiii si cateva zile, o sapt noi singurei (pt spalare de creieri si fortze proaspete)

..acum sunt mari, independenti ii putem lasa cu bunici, bone si cine se mai ofera

PS: maine sa-mi tineti pumnii. Vom fi in foayerul OPEREI RO pt promovarea proiectului umanitar.
se joaca 'Alba ca Zapada'

Am uitat sa va zic, aseara am vazut Evgheni Oneghin de Ceaikovschi.
3 ore de regal acolo
zau fetelor... pe vremea cand nu era asa tumult al vietii, ce treaba aveau si oamenii...!? tzeseau povesti de dragoste de zor!

Paulamultumesc din suflet! de asta intrasem, m-am luat cu vorba si iaca era sa uit a-ti scrie

Am primit pachetelul, donatia ta si a prietenelor tale.
iar Andu e ft incantat sa stii!

ganduri bune tuturor

duminica faina sa aveti

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput