LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

MULTUMESC FETELOR CARE M_AU BAGAT IN SEAMA LA ULTIMUL MESAJ

Intru -pt ca nu ma tine sufletul- sa va spun ca oul la varsta copiilor nostri,se mananca de 2 ori pe saptamana,albus si galbenus...doar in cazul in care se presupune ca are copilul vreo alergie la albus,nu i se da...apoi,pt mamele la primul copil,care-prin definitie sunt agitate si sperioase(m-am numarat si eu printre ele acum 12 ani) copilul trebuie sa manance ORICE la varsta asta,in afara de prajeli,mezeluri,fructe de mare(pana la 2 ani) si nu ff condimentat...copilul la varsta asta cere singur de mancare cand ii e foame-in principiu daca se scoala la 7 si bea lapticul,pe la 10.30-11 i se dau fructe sau iaurt,la 13.30-14,pranzul,17.30-18 gustarica,20.30-21 cina,apoi lapte...depinde si de ora la care e obisnuit sa adoarma copilul...al meu,la ora 20.30 mananca cina,iar la ora 22-22.15,negresit,ii dau lapte si doarme neintors ,pana la 9.30-10 dimineata...deci e subiectiv...singurul lucru de retinut,trebuie sa manance bine la cina,ca sa poata dormi linistiti toata noaptea...
apoi,bioticsul si ceilalti fermenti lactici(sper ca asta e traducerea in romana),se dau dimineata,pe stomacul gol...astia refac flora intestinala chinuita de antibiotic...
copiii nostri,la varsta lor,trebuie sa manance absolut orice...credeti-ma ca,daca nu-i obisnuiti acum.o sa va fie f greu mai tarziu...
mamicile care au copii cu dermatita atopica-cand apar eruptiile,duceti-va la dermatolog...eu il am pe amedeo cu boala asta si trag din greu cu el...acum iar e in plina eruptie si iar tre sa-l duc la dr...stiu tratamentul,dar trebuie controlat tot timpul si nu e usor...mai ales ca el face si mult sport,echipamentul de meci nu e din bumbac,transpira si...iar are corpusorul plin de rani...
vi le-am enumerat pe toate,sperand sa va fie de folos...
sper sa mai pot intra si sa va ajut cu ce stiu eu din experienta mea de mama,cu copii crescuti normal si sanatosi!
am uitat-eu astora mari,le dau septilin care ajuta sistemul imunitar si,chiar nu s-au imbolnavit deloc...
eu sunt f obosita si am niste probleme nasoale de sanatate,dar trec peste toate pt ca nu am timp inca de mine...
va pup si nu va suparati ca am fost cam severa in exprimare,dar nu prea am rabdare deloc din cauza ritmului de viata la care sunt supusa...
va pup si aveti grija de voi si de puiuti!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aryia multumim mult pentru mesaj, sunt de acord cu ce ai zis tu, dar cred ca e greu sa realizam ca nu mai sunt bebei si ca au trecut la etapa de copii. Tu ce probleme ai?Presimt ca iar nu esti bine

Vlad nu mai are temperatura, asta dupa ce pe la ora 06,00 a adormit in picioare rezemat cu capul pe Mircea. L-a pus mircea pe pieptul lui si dupa juma de ora de somn a fost fresh. Nu are nimci decat putinei mucisori.

Eu stiu de unde vine asta, fratele lui Mircea sta la noi de vreo doua saptamani si e un pic racit, dar nu m-am gandit ca va lua si el, cel mai nasol e ca il am si pe stefan in timpul saptamanii, sper sa ne treaca noua ca sa nu ia si el.....asta daca nu a luat deja.

Jasmi, Anna si restul bolnaviorilor, cum mai sunteti???

Galbenusuri si noi mancam unul sau doua pe saptamana, albus nu mancamdecat in galusti, asta pentru ca avem problema cu funduletul....

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Buna dimineata fetelor.

Va invit la o chiar daca eu acum merg la culcare.

Imi pare rau ca sunt atatia licurici bolnaviori.Ii pupam pe toti,insanatosire grabnica.

Ariya si eu iti multumesc pt.sfaturi.Legat de mancare, la capitolul asta suntem tare mofturosi.Ma chinui in fiecare zi sa o fac sa manance pe Ary,dar daca nu vrea, nu vrea si gata.Mai nou da din cap cand nu vrea, ma dispera cand vreau sa ii dau ceva incepe sa se strambe si da din cap, nici macar nu vrea sa guste.

Mai nou are o noua feblete fata mea.Ii place Tarkan(melodia Simarik-cu pupicii).Cand vede videoclipul e toata numai un zambet si pupa si ea.

Jasmiam pus si noi poze pt.album pe gmail.

Am vazut licuricii nostri pe gmail.Nu imi vine sa cred ce mari si frumosi sunt toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

La multi ani Ainoa! Sa fii sanatoasa, cuminte si norocoasa si sa ai o viata implinita si frumoasa!

Multa sanatate copilasilor bolnaviori, sa treaca repede!

Fug ca mai am inca multa treaba pe ziua de azi, dupa-amiaza o sarbatorim pe Caterina cu cativa prieteni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

La multi ani AINOA!

SA NU UITATI DE POZE, AZI POATE FI O ZI BUNA DE TRIMIS
( sa-mi ziceti cand incep sa fiu enervanta )

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La multi ani Ainoa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koruccia distractie placuta, sa pui poze

Vlad a trecut cu bine peste noaprte, nu a facut febra dar ii curge nasul, ii curg ochisorii si parca si tuseste un pic. Oare sa ii mai dau paracetamol si nurofen alternat la 4 ore sau sa ii dau la 8 ore nurofen si atat???

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ariya, cum ar trebui sa arate un pranz si o cina sanatoase si consistente? Ca noi nu avem asa ceva, Daria continua sa NU manance, sa scoata mancarea din gura, sa o storcoseasca, sa o intinda pe masuta si sa o arunce satisfacuta pe jos...

Eu nu consider "mancat" 4-5 imbucaturi sau 7-8, maximum 10 lingurite dintr-un bol de 300 de grame...

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Ainoa!

Irina, de la antibiotic face ca el are infectie in gat. Azi-noapte nu a facut kk deloc, dar azi a bagat 3 reprize
Febra nu mi-a mai facut pt ca-i dau regulat antitermicele asa cum mi-au zis fetele.
Andreiutu a ales cele mai tari obiecte, calculatoare si masini, super baiat Asteptam poze
Bee, multumesc, asa mi-au zis si fetele, biotics la 3 ore dupa antibiotic
Dark, multumesc tare frumos trebuie sa fi fost la lac, baga si tu o poza
Ariya, multumim, ne ajuta mult ce ne spui Sanatate multa tie!
Ingrid, sa iasa repede dintisorul
Cami, sper sa puteti iesi azi la soare
Bebelusi, cred ca la voi e raceala, offf, sa treaca repede
Alinuk, tinem pumnii azi la prezentare
Koruccia, sa iasa bine petrecerea, asteptam poze

pup

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

La multi ani Ainoa! Sa fii sanatoasa si iubita, sa ai noroc si sa fii fericita!

Noi tot de 2 ori/saptamana papam galbenus, albus tot in budinci, galuste, etc.

Selene....offf...si noi avem perioade si perioade. Ba mananca un bol intreg, ba ia de 5 ori si nu-i mai trebuie. Acum nu mai vrem lapte...mai mult de 80-100 ml nu mai vrea si pace. Si cand ma vede cu biberonul, o ia la fuga...

Aryia, multumim ca-ti faci timp si ptr noi :). Pupam si sa treaca repede problemele tale, in special cele de sanatate, ca ai nevoie de putere ptr trib.

Irina, la fel si Filip, lua banii doar ca sa-i dea la o parte...si asta de vreo 2 ori....noi am interpretat ca o sa aiba multi, dar o sa-i cheltuie repede

Duminica frumoasa!!

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Opritoare pentru usa de la frigider exista? Ca ne trebuie neaparat. Filip a dezvoltat o pasiune din a deschide si a cotrobai prin frigider si mi-e ca mi-l strica pana-i trece mania asta...

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput