LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 11
Aalina spune:
La multi ani Aiona!!!!
La 4 dimineata ne-au plecat musafirii asa ca is numa buna. Abia vad printre dinti.
Ce de puiuti bolnavi iarasi...Multa sanatate.
Ariya multumim de mesaj.
Jasmi mai pasuieste-ma cu pozele sa reusesc si eu sa ma trezesc macar. Succes total a fost mancarea ![]()
Karuccia distractie placuta.
Irina cred ca a fost o nebunie acolo. Eu macar la 4 am strans tot asa ca acum pot doar sa imi beau cafeaua.
Am intrat sa va zic ca fi-miu a ales stiloul, apoi a incercat sa ia Rozariu si nu a reusit, a luat surubelnita, iar a incercat sa ia Rozariu si pentru ca era tare micut nu i-a iesit si a luat seringa. Acu nu stiu daca se pune faza cu Rozariu si nici ce interpretare sa dau da oricum de bani nici nu s-a apropiat.
Va pup
Leditia spune:
La multi ani,Ainoa!
Sa fi sanatoasa,cuminte si fericita.
aryia,pretioase sfaturile,insa nu stiu daca se pot pune in practica la toata lumea,caci fiecare copil are alt program si posibil alta rutina.Eu daca i-as da cina la 20,30..la 9 cand il culc nu mi-ar mai manca laptic deloc...Noi am ramas pe vechiul program cu 3 mese pe zi,ultima masa solida fiind la 18,max.19,iar la 21 lapticul si nani.
Gustarica de la ora 5 in ce consta la voi?
Legat de oua,noi mancam cam 1-2 pe sapt,iar in restul zilelor carne.Cand a fost anemic,a mancat insa 3 galbenusuri pe sapt,la recomandarea dritei Culcer.Eu vreau sa-i iau oua de prepelita..da cineva la copil oua de prepelita?Si daca da,cate oua?(astea sunt mult,mult mai mici si de aia intreb
)
Bebelusi,ma bucur ca Vlad e mai bine.
Legat de temp,eu i-am dat antitermice in primele 24 de ore,la 4 ore,apoi a doua zi la 6 si apoi deloc pt ca nu mai avea febra deloc si nu vreau sa-i incarc ficatul cu atatea medicamente,daca nu mai are febra.Evident la recomandarea drului.Am alternat nurofenul cu panadolul..si i-am pus si un novocalmin cand am vazut k temp urca spre 40 si panadolul sau nurofenul sunt apa de ploaie la temp din astea.Mie mi-e groaza de convulsii,asta e teama mea cea mai mare cand imi face temp mare.
Cami,eu l-am scos pe David,cand a fost frumos si evident daca nu avea febra.
Si azi iesim,chiar daca bate vantul groaznic afara..nu-i prea place lui vantul si nici mie,dar e soare si macar nu mai ploua,nu mai ninge..:))Sper sa mai fie soare si cand s-o trezi el,ca ii ies niste dinti si mi s-a tot trezit azi noapte...evident ca acum e obosit:)))
Ieri mi-a dormit pe zi,fix 20 de min..am crezut k innebunesc cand l-am auzit ca s-a trezit si nu mai voia sa doarma.Pe la 18,30 cand i-am facut aerosolii,mi-a adormit la aerosoli,l-am pus in pat si a inceput sa protesteze..pana nu l-am luat de acolo n-a vrut sa se opreasca din urlat..asa ca la l-am culcat pe la 20,30..insa au mai urmat niste treziri,banuiesc eu ca din cauza dintilor,ca-i ies sus 2 dinti.
Miere,cum mai este Aidan?
O duminica placuta tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
axis spune:
La multi ani, Ainoa, sa cresti sanatoasa si fericita!
Edinutza, cred ca nu se putea sa aveti un cadou mai frumos pentru aniversarea casatoriei!
Voi ati observat ca pruncii nostri se nasc ( sau sunt conceputi) in preajma unei date cu semnificatie pentru noi - zi de nastere a noastra sau a sotului, diverse aniversari, evenimente in familie ?
Ana, gandeste-te ca intr-o saptamana Vlad va fi sanatos si mai puternic ;)
Deci, cf. link-ului trimis de Lisa, 2 oua ca atare si 5 pana ala cele incluse in mancarea gatita; eu am i-am dat Anei 2 oua cu totul, pe saptamana, si tare-i mai plac! POt sa-i dau 3 linistita...
Andra, pana la urma o sa-i multumesti lui Lynn pentru saptamana asta.
Irina, ca miine iar te intalnesti cu profa, spune-i sa se ia de ai mai mari ca ea, nu sa-si verse nervii pe voi!
Imi trimite si mie careva adresa de mail/parola ?
jasmi spune:
Aalina draga ce masa faina ai facut
arata super si am recunoascut si eu ceva feluri pe-acolo.
si baietii is niste frumosi, tortul super ... ce mai ... nici nu ma mir ca a avut succes chiar si intre cei mai pretentiosi (fitzosi) musafiri![]()
axis, mailul comun e ianfeb2009@gmail.com, iar parola ti-o pot trimite pe PM, daca il activezi (optiunea Mesaje private din meniul din stanga paginii). bafta!
eu azi sunt pe langa calculator, ca naste o buna prietena, Oana Iacovita - pt cine o stie de pe la aspirante 
Jasmi -
de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)
Ciufik spune:
Oana! (eu mi-o amintesc, ma bucur mult pentru ea)
jasmi, cred ca ar trebui periodic sa faci cate un colaj, ca asa ai fi si tu mai activa pe aici
.
multa sanatate bolnaviorilor!
ariya - multumim ca ne ma trezesti la realitate! multa sanatate!
aalina - ma bucur ca te-ai linistit dupa party. sa inteleg ca Fabi e "meserias" de mic
.
ledi - nu te vaitai tu ca nu aveti dinti? ha?
ma duc sa fac o mazare, sa-i dau zuzului, sper sa-mi iasa
.
jasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciufik jasmi, cred ca ar trebui periodic sa faci cate un colaj, ca asa ai fi si tu mai activa pe aici |
ha ha ha

ai noroc ca tu mi-ai trimis poze ca de nu

Jasmi -
de
Idaira spune:
| citat din mesajul lui Anuc Opritoare pentru usa de la frigider exista? Ca ne trebuie neaparat. Filip a dezvoltat o pasiune din a deschide si a cotrobai prin frigider si mi-e ca mi-l strica pana-i trece mania asta... Mami de Ioana&Filip |
ai in ikea
Ciufik spune:
vreau sa-i fac pasaport lui Andrei. cine stie ce docs sunt necesare, in cat timp e gata, pasaport individual sau adaugat pe al unuia dintre parinti? si orice alte info necesare, va rog.
Alinuk - pt plecarea in Grecia i-ai facut deja lui Andu? La Teo ai?
Multumesc anticipat, ca decat sa ma duc la nicolae iorga (strada, ca stiu ca nenea e mort
)...
jasmi spune:
se face pasaport individual pt copil, trebuie duse actele voastre de identitate + copii, certificatul lui de nastere + copie. Si dovada platii taxei.
altceva nu-mi mai amintesc
atat ca am platit si taxa de urgenta si ni l-a dat in aceeasi zi. fara taxa dureaza cam o saptamana. in cluj.
nah ce activa-s ![]()
Jasmi -
de
Ciufik spune:
| citat din mesajul lui jasmi se face pasaport individual pt copil, trebuie duse actele voastre de identitate + copii, certificatul lui de nastere + copie. Si dovada platii taxei. altceva nu-mi mai amintesc atat ca am platit si taxa de urgenta si ni l-a dat in aceeasi zi. fara taxa dureaza cam o saptamana. in cluj. nah ce activa-s Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009) |

ptiii, ca nici nu asteptam sa primesc asa repede raspuns
.pare simplu.
ma gandesc sa te mai tin pe aici. cum? iti trimit alte poze cu andrei pt montaj, ce zici?