LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

ai putea sa-mi mai trimiti o poza cu tine gravida ori ceva, sa o bag pe-acolo.
da acu o sa plec putin ca s-a trezit iulia si ii dau sa pape ceva

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

vreau sa-i fac pasaport lui Andrei. cine stie ce docs sunt necesare, in cat timp e gata, pasaport individual sau adaugat pe al unuia dintre parinti? si orice alte info necesare, va rog.

Alinuk - pt plecarea in Grecia i-ai facut deja lui Andu? La Teo ai?

Multumesc anticipat, ca decat sa ma duc la nicolae iorga (strada, ca stiu ca nenea e mort )...

Andreea si Andrei (27.12.2008)

Ciuf sa stii ca eu le-am facut din sept anul trecut. Au fost cam 90ron/copil. doc necesare le gasesti pe net: (certif de nastere, certif de casatorie, chitantele alea cu taxele, parca si cartile voastre de id)
sunt valabile 3 ani

insa am fost sapt trecuta sa mi-l reinoiesc pe al meu care expira...si se fac acum numai biometrice...costa in jur de 300ron

are careva idee daca renunt la pasaport pot sa am pb daca plec numai cu cartea de identitate...????
(in UE evident)

ma bate gandul...

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Alinuk - io nu m-as risca, mai ales dc treci pe la bulgari.

aaa, te pomenesti ca trebe sa-i fac biometric 300 ron??? te costa si intentia de a pleca din tara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Alinuk - io nu m-as risca, mai ales dc treci pe la bulgari.

Andreea si Andrei (27.12.2008)

da si eu ma gandesc la asta..

si 5 ani valabile chestiile biometrice..

adica ne taxeaza o data la 5 ani..[:@]

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Alinuk, eu nu am pasaport si nu am avut probleme in nicio tara din UE si nici macar la Bulgari, asa ca poti pleca linistita doar cu CI

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alinuk

stai calma
fara pasaport nu e bai
noi trecem mereu la bulgari
nu sunt bau bau
si nici atat de nesimtiti
se iau si ei de unii altii
sa mai prinda cate o spaga
da nu se leaga de acte de identitate
cel putin nu am auzit
asa ca mergiin grecia cu buletinul fara probleme
eu asa am mers
nu-i bai
doar daca vrei tu sa te intorci si pe la turci putin
sau prin italia sau croatia etc
asta e altceva
daca doar bulgaria si grecia nu e nimic
eu am fost
iar la bulgari mergem des vara

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

ledi mercic a... am iesit cu ea pana la urma azi pe vantul ala ... ca ne-am dus la biserica sa ne impartasim ... si cand ne-am intors sufla uraganul si sa vezi ce ii placea ca am intrat in casa si a inceput sa planga /.... ahahahaha

irinac super ginerica am ... a ales ce trebuuia .... ahahahah

LA MULTI ANI AINOUA .... EDINUTZA sa iti traiasca bebelusa ... sa fie sanatoasa si sa va iubeasca asa cum va doriti ...

selene si lily stiti ca si antonia era campioana la nemancareeeeee .... cand lua cate 5 lingurite era sarbatoare ... si a inceput singurica sa manace mai mult .... am lasat-o cum a vrut si pana la urma a bagat .... tarziu la 1 an aproape da e bine .... selene poate ii iese un dinte ceva .... si acum antonia are zile cand bea doar lapte daca are eruptie dentara .... eu zic sa nu va mai stresati ca asa am facut si eu si degeaba ... mai bine stati linistite pt bebe

noi suntem fericite ca aveam imbracate 9.380kg .... uraaaaaaa .... cred ca avem si noi 9 kg dezbracate in sfarsit .... ahahahahha

ati vazut pozele noastre????
ca ziceati ca vreti poze si nu ati zis nica ....
mi le-a pus surioara mea de nastere jasmi care vad ca azi e f activa si o puuuuuuuuuuuup ..... te rog saluta pe oana si din partea meaaaaa ..... o tin minteeeeeeee

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

in sfarsit antonia are doar 1 somn pe zi de 2 ore sau 2 ore jumate ... si pt mine e minunat ... desi pana la ora 2 nu mananc nu fac nica .... cand adoarme paqna la 4 jumateeeeeeee stau cu voi si ma relaxezzzzzz

eu i-am dat pt prima data paste barilla fierte cu branza proaspata si putin cascaval si smantana
si a mancat antonia
nu am lasat-o sa termine ca e cam satios
da buneeeeeeee

ieri a mancat cartofi la cuptor cu brnzica proaspataaaaaaa
se pare ca usor usor incepem sa papam

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

CamiAm vazut eu acum poze, Anto e o frumoasa, mi-a placut si cum era imbracata, si mami arata f bine, iar Alina este minunata multumita lui Dumnezeu

Am vazut poze si cu Anusca, ce se mai jucau prichindeii, dar intre noi fie vorba , ea era cea mai frumoasa din grup .
Asa, l-am vazut pe Fabi, sarbatorit cu Dori cel bun si cu o multime de mancare Si mi-a placut ce frumoas era Fabi si ce cravata rosie avea

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, io-s nebuna rau... Tocmai am pocnit zdravan un copil de tigan... Acum cam tremur...

Venisera doi tiganusi la usa, sa cerseasca mancare, eram decisa sa nu le dau nimic, tati nu este de acord cu sustinerea cersetoriei, si mai ales a tiganilor, eram cu ochiul lipit de vizor, cand vad (si aud) unul dintre copii luand un pisoias si indreptandu-se spre scari... Mi-a sarit tzandara instantaneu, am deschis usa fulgerator, i-am tras vreo trei palme dupa ceafa si l-am aruncat pe scari in jos... Celalalt s-a dus si el dupa el...

Am bagat pisoii in casa...

Acum ma intreb daca nu am fost cumva prea dura...

Mi-au venit in minte grija mea pentru pisica ce urma sa fete, tristetea ca 3 au murit, nesimtirea tiganilor, care distrug mereu, tiganii din copilarie, care spanzurau pisoi cu sfoara de la etajul 4 si ma scuipau in cap cand trageam cu toata puterea de sfoara si o taiam cu un ciob de sticla...

Poate vine cu neamul la usa, sa ne rafuim...

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput