LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
cami_antonia spune:
fetele
am dat la jasmi poze sa puna si altele pe contul comun
sunt si cu adi si alina
cu tortul care l-am facut
surpriza
pt ei
pt 4 ani
de la casatorie civila
toti eram cu ochii in lacrimi
si ei erau rosii ca racul de emotie
aveti poze cu antonia si mai mica
si de ziua ei cand am stat doar noi trei
si inca 2,3 de la mot
va pup
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cami_antonia spune:
selene si mie mi-ar fi frica
zau
nu stiu daca ai procedat corect
da a fost decizia ta
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia selene si mie mi-ar fi frica zau nu stiu daca ai procedat corect da a fost decizia ta ![]() SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca DOAMNE AJUTA! DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com |
Ce decizie, Cami, ca am reactionat ca un animal care isi apara puii, n-am mai stat sa decid nimic, m-am umplut de furie si asta a fost rezultatul...
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
jasmi spune:
selene cred ca si eu as fi facut la fel pe moment.
ai fost implicata in venirea puilor pe lume ( eu clar m-as fi
pe mine sa vad o pisica dand nastere pe presul meu, si nu as fi fost atat de curajoasa ca tine) si ai actionat in consecinta.
atata sper ca nu or veni aia cu satra la voi la usa
Jasmi -
de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)
cami_antonia spune:
mai fetele
pe cat de frumos a fost ieri afara si cald si fara vant
pe atat de urat e acum su sufla un uragannnnnnnnnn
ziceam ca ies cu fata mai mult etc
cred ca voi poposi tot in casa
am iesit dimineata si atat
offfffffffff
vreau sa vina primavaraaaaaaaaaaaa
si varaaaaa
DOAMNE AJUTA!
Leditia spune:
Cami,nici noi n-am apucat sa iesim azi..s-a trezit David la 11,a mancat fructele,a marait din cauza dintisorului intr-una asa ca nu era chip sa-l imbrac din moment ce oricum era marait si nu-i convenea nimic.(la noi imbracatul e cu urlete,tipete,lacrimi,tras de bluze,geaca,caciula..la incaltat nu mai spun,ca uneori imi vine sa-l iau numai in sosete,doar sa se termine odata urlatul ala...cand termin cu el,sunt terminata de obosita si transpirata si vai de mine,de-mi vine sa zac nu sa ies
)Am coborat eu jos si am vazut ca era chiar mai oribil decat mi se parea mie de pe geam,asa ca am zis ca poate spre dupa-amiaza se mai potoleste vantul ala..doar ca acum ploua
Fii-miu a marait si urlat o ora jumate de m-a zapacit..urla de 3 ori,apoi vbea "daie daie" tata",iar urla,iar vbea..abia la ora 15 a adormit.Imi vine sa ma impusc,ca-mi da tot programul peste cap,iar de dim.a adormit putin de la 10,30 la 11.L-am lasat 5min in patut si cand am revenit adormise..Ce puteam face?Off,asa si-a zapacit programul de 2-3 zile..
O alta problema e ca i se ia f tare pielea de pe degetele.Nu doar la unghii ci si de pe degetele si ma ingrijoreaza sa-l vad cu pieile alea asa..El ia vitamine..nu inteleg de ce..Nu-i pot da cu crema pe maini(ca-mi trecuse prin cap sa-i dau cu vit a crema) pt ca isi baga mainile in gura,mai ales acum cu dintisorii.Si totusi,ma doare sufletul sa-l vad degetelele lui scumpele asa si mi-e si frica sa nu faca rani sau mai stiu eu.Marti ajungem si la dr si sper sa-mi zica si de asta ceva.
Mai,Oana,miere,Alina2700,Iris..nu mai scriu deloc fetele astea?Si mai sunt o gramada de fete care nu mai scriu deloc,din pacate:(Andre_ea tu pe unde umblii?
Selene,aiurea situatie...nu stiu ce sa zic,oricum acum fapta e consumata,n-ai ce sa mai faci.Sa speram ca nu vin cu satra la usa ta.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
iuliacris spune:
La multi ani Ainoa!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita
Cami, am vazut si eu pozele, sunteti niste frumoase, Antonia e o finutza si pare inalta in poze. Nu prea stiu ce ati taiat la mot
, cred ca din parul lui mami, ca ea are din belsug. Si Alina arata bine, a pus ceva carnitza pe ea, ce bine!
Aalina si Irina, refacere usoara dupa atata chefuiala![]()
Selene, cred ca ai fost un pic cam dura, ca erau si aia niste copii, cam fara crestere, ce-i drept, dar tot copii. Dar oricum, inteleg ca ai reactionat emotional. Nu cred ca o sa-ti bata satra la usa!
Fetelor cu puiutii bolnavi multa sanatate!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
axis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliacris Selene, cred ca ai fost un pic cam dura, ca erau si aia niste copii, cam fara crestere, ce-i drept, dar tot copii. Dar oricum, inteleg ca ai reactionat emotional. Nu cred ca o sa-ti bata satra la usa! Iulia & Carla |
Uite asa se transmite violenta de la parinti la copii ( ase citi de la o generatie la alta). Copii raniti = parinti raniti si asa cercul e inchis. Selene, cred ca in acest moment emotional este necesara putina reflectie asupra rolului de salvator pe care il joci adesea; rol care a isi are limitele lui.
cami_antonia spune:
ledi offfffffffffff
stiu
si eu m-am plictisit de stat in casa
si de maraieli
da imi e atat de draga ca daca imi da un zambet
gata
ma topeste
stii cum fac eu cu antonia
cand o imbrac
ii dau pe desenele ei preferate
sau pe reclame
si sta cuminte
cand s-au terminat
sau nu sunt
e cu smuciri
DOAMNE AJUTA!
cami_antonia spune:
iulia multumim de complimente pt poze
fetele
hai ca oua ni s-au intensificat iar mucii
credeam ca am scapat da acu vad ca respira pe gura si se inneaca cu ei si tuseste sec din cauza asta
ce sa fac?
i-am pus 3 zile colargol si acum ii dau de azi picaturi VIBROCIL
OFFFFFFFFFFFFF
SI COPII VOSTRII CE TEMPERATURA NORMALA AU IN FUNDUET?
DOAMNE AJUTA!