LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
sdcristian spune:
ledi - eu ca sa schimb pampers fara tipete trebuie sa ii dau fie un tub de crema, o sticla de picaturi, un pachet de servetele... ceva sa se joace. altfel cum ma indrept catre masa de infasat cum tipa
si la noi a fost vreme rea astazi
selene - te simt foarte foarte obosita, atat de obosita ca ajungi prea nervoasa. nu doar acum, ci de o perioada intreaga. poate de asta ai si reactionat atat de dur astazi - daca ai fi fost intr-o stare buna cred ca incercai prima data sa le ceri pisica inapoi, mai ales daca erau copii. tot obosita te simt cand ne povestesti de cum mananca daria, cat ai d lucru in casa si de curatat... te rog eu fa ceva sa te odihnesti, sa ajungi la o stare de bine, in primul rand pentru tine. nu puteti lasa fata cu cineva de sambata pe duminica si sa mergeti undeva sa va relaxati doar voi 2? sa dormi pe saturate? sa iesi un pic din starea asta de oboseala? ca sigur iti face rau, si probabil doar se agraveaza.
si nu in ultimul rand
LA MULTI ANI AINOA, SA CRESTI MARE SI VESELA SI PLINA DE DRAG DE VIATA
sdcristian spune:
cami intre 36,5 si 36,9, depinde daca iese din patut sau a stat prin camera inainte.
cred ca ne ies ceva dinti importanti, ca baleste peste tot, plange la culcare sa-l dau cu gel de dinti, uneori il intreb sa te dea mama cu gel la dinti si zice da,,, roade cu disperare, tine suzi si ziua desi in general o avea doar la nani... lui si astia 4 primii i-au iesit mari si grosi, aproape cat ai nostri in latime si grosime, la alti copii i-am vazut mult mai mici. poate de asta se si chinuie asa tare
azi eu dormeam si i-a facut la tati un kk din ala pana la gat, el nici nu si-a dat seama din prima si l-a pus in scaunul de masa ... sa se intinda peste tot... apoi a trebuit sa-l bage direct la dus pe copil
se vad si efectele tratamentului care s-a terminat ieri, e mult mai mobil, se ridica in picioare tragandu-se de lucruri din jur, nu mai vrea chiar deloc sa stea jos sau pe burta - doar pe picioare... atata ca daca nu are sprijin cu ambele maini tremura tot, se incordeaza tare si are miscari nefiresti, asa ca pica. e evident ca va merge doar cand va fi comod psihic pentru el sa stea fara dublu sprijin, ca asa cu miscari nenaturale nu isi poate tine echilibrul.
lisa79 spune:
La multi ani Ainoa,Alexandru,Daria si Olga!
Jasmi,inca nu stii nik???hai ca stam cu sufeltul la gura... sa scoatem nebunaticele:
Oana
Cristi,si noi la fel cu dintisorii
Ana,multumim de complimente. cum va mai simtiti??
cami cum se simte Antonia???
Pat,Vladut???
Ledi,sa iasa odata dintisorul
un vot va rog!
anna-mama spune:
Offf, ma termina scaunele astea proaste, dupa cat timp isi face efectul Bioticsul, ca si-a facut ferfenite funduletul? 
Cami,in mod normal are temperatura 36.6 rectal. Sanatate multa, imi pare rau ca s-au reintors mucisorii 
Ledi, si noi avem scandal cu imbracatul, abia astept sa vina vara sa ii dau mai putine haine pe el, ca asa chiar daca asteapta sa-i dau pampersul pana il imbrac de tot il apuca crizele 
Lisa, nu suntem prea bine, maine trebuie sa sun iar la doctor, poate sunt eu cizata, dar sunt ingrijorata ca nu am scapat inca de febra si ne termina si scaunele proaste, ufff...
Am implinit 1 anisor! 

anna-mama spune:
Cristi, ma bucur ca sunt efecte bune in urma tratamentului, tinem pumnii sa capete curaj 
Am implinit 1 anisor! 

bebelusi spune:
Anna dar febra nu scade deloc??novocalmin nu ai incercat? pentru scaune moi ce i-ai dat. Scuza-ma daca ai mai spus dar am fost si eu asa zapacita zilele astea
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
jasmi spune:
ba da, Lisa, a nascut un baietel frumos
dar am uitat sa anunt fiind tare emotionata cu mesaje, telefoane si poze ...
am retrait si eu oarecum nasterea iuliei, ca de ziua ei n-am avut vreme![]()
si iulia e tot cu febra, speram sa fie maine mai bine
sanatate tuturor!
Jasmi -
de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)
anna-mama spune:
Bebelusi, febra ii scade de la antitermice, dar cum le trece efectul cum reapare, in special seara. Acum suntem in a treia zi de antibiotic si speram sa scapam de febra, dar vad ca nu e asa. Pt diaree nu i-am dat decat Biotics, ca nu stiu ce as putea sa-i dau...?
Vlad cum mai e?
Jasmi, felicitari prietenei tale pt baietel, sa fie sanatosi amandoi. Sanatate si Iuliei, offf, sper sa se faca repede bine.
Am implinit 1 anisor! 

asparagus spune:
Anna, JAsmi, Cami, multa sanatate la puiuti. Imi pare rau sa aud ca inca sunt bolnaviori.
Anna, o sa-i treaca curand febra lui Vladut. Tinuta in limite, febra e chiar necesara, altfel nu poate lupta corpul cu boala. Aici la noi se exagereaza, doctorii recomanda antitermice numai la temp. de peste 39°, dar oricum, pana in 38,5 nici eu nu-i dau lui Lucas nimic.
Pentru diaree sunt mei multe remedii, dar la Vladut mai greu, ca el nu prea papa solide, nu-i asa?
Cea mai buna e banana. Pasata, ca sa-i fie usor s-o ingita cu gatutul lui bolnavior.
Cereale de orez, sticksuri fara sare, laptic praf fara lactoza facut cu apa in care a fiert orezul, etc. 
Cami, Antonia e o dulce, de cand asteptam sa pui poze. Si mi se pare foarte lunguta. Asa este sau numai asa pare?
LA Multi Ani, Ainoa!
Sa cresti mare si frumoasa si ai parte in viata numai de bucurii si fericire.
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
Leditia spune:
Pt diaree,eu i-am dat asa(cand a avut mai demult)-mucilagiu de orez,lapte fara lactoza(tu alaptezi,deci pica),smecta,saruri de hidratare(hidrasec) si o chestie homeopata,dar am uitat cum se numeste.Eu nu prea cred in homeopatie sa va zic sincer,desi i-am tot dat lui David chestii homeopate la recomandarea drului,insa asta de la prima administrare i-a facut bine si nu a mai facut diaree.Cum mai toate medicamentele sunt la el in camera,nu ma intrebati ca nu stiu si nici nu pot sa vad acum,ca l-am pus la nani.![]()
Sanatate multa bolnaviorilor.
Cami,David cam 37,2 sau cu 3 are temp in mod normal,rectal.La temp luata rectal se scade 0,5.Eu nu-i mai iau temp rectal,e mare,cand a avut sapt trecuta temp a fost un chin sa-i iau temp si de fapt de multa vreme e un chin,ca nu-i place si urla si se zbate si mi-e f greu sa-i iau temp rectal,iar dk se si zbate,plange si urla,nu stiu cat de corecta mai este.
Cristi,ma bucur ca e mai bine puiul.In rest,incet,incet va merge si el.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David