LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

CAmi, Lucas in stare normala are temp. peste 37, in jur de 37,3-37,4. Doar cand a dormit adanc, sau a fost afara scade cateodata sub 37.
Cristi, ma bucur ca observi progrese, nu pentru Carol, caci el nu are nici o problema, ci pentru tine, ca te linistesti tu.
Si noi suntem exact la fel la schimbat de pampersi. Si numai la mine face asa. LA sotul meu sta cuminte, iar la cresa nu mai vorbim, e ingerel pe toata linia.
Selene, nu cred ca vine satra la usa, ca ai lor copiii cred ca sunt invatati cu scatoalcele. Oricum, si mie mi se pare ca esti obosita tare. Multi

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Anna, febra creste seara, si da, lasa organismul sa lucreze; aplica prosoape umede, aeriseste copilul, daca ii e cald poate sta mai usor fara pampers ( pentru iritatie).

Ai atatea retete de mancarici care constipa, daca nu le papa el, bea tu un ceai cu efect antidiareic.

http://www.gradinite.com/site/Articole/detalii/96-cum-tratam-febra--sanatate.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mai fetelor

eu intreb de temperatura rectala ca antonia in permanenta o are in jur de 37 cu 5 sau cu 8 .... ceea ce nu mi se pare ok .... dar am zis ca e termoregkarea organismului .... si irinac zice ca nu e febra
da mi se pare aiurea sa faca in continuare aceasta temperatura sau cum s-o numi .... mi-e frica sa nu aibe ceva ascuns .... as vrea sa ii fac niste analize
cand a avut febra zilele trecute se simtea ca e calda
acu e bine la mana
dar tot 37 cuu 8
nu i-am mai dat antitermice de la pranz
ca am dat 3 zile paracetamol
si 3 zile nurofen

offfffffffffffffff

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Cami, pana la 38 nu e febra; eu as face niste analize pentru anemie Antoniei, ca ziceai ca transpira exagerat; e posibil ca fiind alaptatata la san atat de mult, sa aiba carenta de Fe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

cristi, nu, nu pot, ca nimeni nu se baga sa stea cu ea atat de mult, 24 sau 48 de ore, nimeni nu ii cunoaste programul de peste zi si de peste noapte, ea se trezeste si noaptea, vrea sa te duci la ea, sa o mangai, sa o linistesti, sa o invelesti la loc, hai ca ar sti cumnata sa ii faca laptele, dar ea vine pe la 3-4 dupa-masa acasa, pana atunci, ce facem? Nu am incredere ca persoana cu care o las (cine poate fi aia, nu stiu) va sti ce sa faca. Soacra, dupa o ora-doua de stat cu Daria, e obosita, e si in varsta, nu o poate ridica in brate, nu stie sa o schimbe, sa o spele etc. etc. etc.

Plus ca, nu stiu cum se face, apar uneori proiecte de tradus cu multe cuvinte, si grele, si in termen scurt, de exemplu, am de predat 10.000 de cuvinte cel tarziu marti (stiu ca nu iti spune nimic cifra asta, dar sunt multe, gandeste-te ca o pagina standard de traducere are cam 350 de cuvinte), azi am stat la calculator, lucrand, de la 07.20 pana pe la 18, cu vreo doua intreruperi, sa mananc si eu, si de-abia daca am tradus jumatate, sunt organe de masini si e mult de lucru la ele.

Si nu-mi permit sa refuz proiecte, pentru ca persoana care mi le trimite nu accepta nu stiu cate refuzuri, de la al doilea, deja e cu semn de intrebare.

Oi fi obosita, mai stii...

axis, sigur ca m-am analizat si eu pe mine dupa faza respectiva, insa, pe de alta parte, pisoii aia, un pic sa-i strangi mai tare, si i-ai lasat fara suflare... Ce garantie am ca nu intentiona sa mi-l arunce pe scari in jos? Sau sa-l ia cu el? Sau sa-l chinuie, asa, de distractie? Nici una. Stiu ca sunt presupuneri, dar simplul fapt ca l-am auzit vorbindu-se cu celalalt baiat, desi nu am inteles ce spuneau, ca l-am vazut intorcandu-se si luand pisoiul si asezandu-se in capul scarilor, ca si cum ar fi vrut sa coboare, m-a facut sa vad negru in fata ochilor...

Mai vine si soacra si toarna gaz pe foc, cica de ce am lovit copilul, ca era mai important ca pisoiul, ca pisoiul e doar un animal, nu conteaza... Mi s-a urcat tensiunea la cap... Soacra nu suporta sa atinga animalele, copiii ei nu au avut voie sa socializeze cu animalele, ca sunt purtatoare de microbi si de boli si mama ma-sii...

Nu caut justificari, asta a fost, o sa incerc sa ma controlez pe viitor.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anna potisa ii dai smecta, tine-l cat mai dezbracat, sa nu fie infofolit deloc, sa bea multe lichide, ceai de menta

Vlad nu mai are febra, dar are mucisori lichizi si dimineata ii mai curg ochii, sper ca e ceva usor.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Koruccia am vazut petrecerea, waww ce pregatiri, si Caterina o dulceata.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Dragele mele,
nu tin minte tot,dar ma straduiesc...temperatura copilasilor,normala,e in jur de 37 ,cu 2 ,cu 3...cum au spus si fetele,masurata rectal,se scade 0.5...plus ca astia mici se agita non stop...cel putin miguel,nu sta locului o secunda...ieri,un prieten de-al nostru l-a botezat DURACEL!

Selene,dupa mine,nu trebuia sa-l pocnesti,doar sa-i alungi...eu sunt super fericita pt ce ai facut pt biata pisica...si eu sunt nebuna ca tine si apar animalele...am adunat un pui de caine de pe strada,acum e la casa noastra de la munte,fericit si sanatos...Bravo pt ce ai facut!urasc persoanele care trateaza animalele rau...daca ai stii cat imi doresc sa pot avea bani ,sa pot face un adapost pt cateii amarati si pisicutele pe care le vad zi de zi ,pe strada...
prin mancare consistenta,vreau sa spun legume de toate felurile cu carnita...tu nu-i dai carnita,deci pestisor-pastrav,salau- si ou ...si paste,orez ,mamaliga... s-ar putea sa trebuiasca sa-i schimbi consistenta mancarii-nici blenduita,dar nici bucatele mari...incearca,atunci cand ii dai papica,sa te joci cu ea,sa-i vorbesti...eu, cu micu, construim cu cuburile sau ii dau o farfuriuta de plastic de a lui,o lingurita,ii pun un pic de mancare si ,in timp ce-i bag in gura,ii explic cum trebuie sa ia cu lingurita din farfuria lui...trebuie multa rabdare,dar se poate... si multe de tot facem in timp ce-l hranesc...angelo se uita la mine si moare de ras-pt ca nu se poate imagina ce tot inventez...apoi, nu trebuie sa pape nimic intre mese!...asta mic deja a invatat sa ceara ce vrea-azi mi-a cerut portocala!eu tin fructele pe bar,in fructiere mari care,tot timpul, sunt pline...azi dupa masa,s-a dus pana acolo,a ridicat manutza si facea mmmmmmmmm,mmmmm...i-am aratat portocala si a bagat un zambet grav...i-am dat,a papat si gata...asta a fost dupa somnul de dupa masa...cand ii pregatesc mancarea,sta pe langa mine si se vaita...sau ,il pun in scaun si plescaie ca stie ca vine mancarica...incearca sa-i pui ricotta in mancarica sau branzica dulce...miguelito innebuneste,de exemplu,dupa telemeaua hochland sau cascaval delaco...nu stiu,eu tot timpul fac combinatii si el papa...
iar,cu somnul...acum incep sa nu mai aiba nevoie de 2 somnuri pe zi...e de ajuns 1,de 2-3 ore...al meu,daca-l culc de 2 ori pe zi,noaptea mergem la discoteca!

nu stiu,cred ca mai erau raspunsuri de dat,dar nu mai tin minte...
miercuri a fost ziua sotului meu si,bineinteles ca am avut 2 randuri de musafiri,iar eu sunt lovita in aripa de gatit,spalat vase,etc...stiti si voi ce inseamna...maine e ziua taticului meu...
offfff!...si eu as vrea sa plec intr-un loc izolat,fara lume,fara stress,fara lectii....o exista asa ceva?!
va pup pe toate si mai vb...

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Selene, nu ai nici o garantie, cum nu ai avut-o de la inceput, cand i-a luat femeia de serviciu. Nu poti opri intotdeauna raul. Exact asta e miezul mesajului meu. Da stiu, animalele sunt mai bune decat multi oameni, dar nu despre asta era vorba….ci despre obiceiul tau de a sari mereu sa ajuti pe altii inainte de a avea grija de tine. O apreciez pe Cristi, afectiunea pe care ti-a aratat-o, incercand sa te faca sa fii mai atenta la ce ti se intampla TIE.

Nu e vorba despre a te controla, ci de a intelege despre ce e vorba; atunci vei face lucrurile cu mai mare usurinta! Bafta cu tradusul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui axis

Selene, nu ai nici o garantie, cum nu ai avut-o de la inceput, cand i-a luat femeia de serviciu. Nu poti opri intotdeauna raul. Exact asta e miezul mesajului meu. Da stiu, animalele sunt mai bune decat multi oameni, dar nu despre asta era vorba….ci despre obiceiul tau de a sari mereu sa ajuti pe altii inainte de a avea grija de tine. O apreciez pe Cristi, afectiunea pe care ti-a aratat-o, incercand sa te faca sa fii mai atenta la ce ti se intampla TIE.

Nu e vorba despre a te controla, ci de a intelege despre ce e vorba; atunci vei face lucrurile cu mai mare usurinta! Bafta cu tradusul!

Am priceput acum...

ariya, multumesc de sfaturi. Incerc sa le aplic, pe cat se poate, ca Dariei nu-i place mamaliguta, nu i-a placut niciodata, nici iaurtul, nici aia, nici ailalta... Aici imi e problema, ca imi limiteaza mult gama de optiuni... Cartofii nu-i plac decat prajiti, ceea ce nu e indicat. Oul merge, cat de cat. Cascaval, nexam, telemea, nu am incercat, mananca branza Fagaras si Cottage Cheese, dar numai amestecata cu mixerul cu fructe, altfel, ioc. Legumele le prefera crude, gen morcov crud. Peste recunosc ca nu i-am mai dat de o groaza de vreme, nici cereale pentru bebelusi, ca ma saturasem de curatat si de scos mirosul, fara ca ea sa manance mai mult de o gura, doua. Ieri i-am facut avocado cu smantana si un pic de banana, la gunoi a ajuns. A stat nemancata mai bine de 6 ore...

Nici gris cu lapte, nici taitei cu lapte, nici orez cu lapte, nici supa cu orez...

Si noi povestim, ne jucam, ii plac capacele mult, ii arat cum se mananca, ii dau si ei o lingurita, insa rezultatul este identic, ii place, mananca cu pofta, nu ii place, imi impinge mana deoparte, imi da peste lingura si se pune pe plans...

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput