LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

axis,pot sa te intreb ce profesie ai?Imi place mult cum vbesti..e pura curiozitate.Sper sa nu te deranjeze intrebarea mea.

Selene,inteleg ca ai de munca,ca esti obosita,dar cumva trebuie sa faci sa ai grija si de tine.Prioritatile incep cu Daria,insa continua cu tine,ca altfel nu stiu daca va fi bine.
Si eu stau prost la capitolul incredere..nu stiu,am si eu piticii mei,mi-ar fi greu sa-l las pe David cu oricine,de fapt nu,mint,nu mi-ar fi greu,mi-ar fi imposibil..nu l-as lasa!Inafara de barbata-miu,ca e ta-su si de soacra-mea,ca-i buni lui si-l iubeste ca pe ochii din cap,nu as avea incredere sa-l las cu nimeni.Plus ca buni e femeie super de treaba si ma asculta,nu face de capul ei lucruri,asa ca n-am nici o obiectie la adresa ei.Deci,din punctul asta de vedere te inteleg.Tu ai oricum cam multe pe cap,mai da-le si altora..si mai relaxeaza-te si tu,ca n-o fi foc.

Aryia,la multi ani sanatosi sotului.Sa traiasca o mie de ani si sa fiti fericiti si sanatosi cu totii si la multi ani sanatosi si tatalui tau.Pupam tribul vesel.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI AINOA!!

A trecut si week-endul asta! Cu bunicii in vizita, cu matusa, cu matusa din Italia... lume multa si vesela. Si (din pacate) cu mucisori. SI la bebe si la mami. Dar o sa treaca si astia pana la urma.

Azi iar ne-am balarit prin zona, de data asta am vizitat casa de vanatoare a ducelui de Hamilton, era si un garden center acolo, si acvariu, si custi cu iepurasi, papagali, cobai... i-a placut la bebe. Si i-a placut mult sa pape cu noi la masa, in afara de borcanasul de la pachet i-am pus bucatele de paine cu unt, mazare, chiar si doi cartofi prajiti (in premiera), a fost tare incantat sa ia in manuta si sa puna in gura ba una, ba alta (ma rog, majoritatea au ajuns pe jos da' a fost amuzant).

Ariya, multumim frumos pentru sfaturi!LA MULTI ANI LA TATIC!

Selene, sunt de acord cu fetele, stiu ca e greu dar trebuie sa ai grija de tine. Si eu te "simt" tare obosita, tu ai grija si de Daria, si de tatic, si de casa, si lucrezi mult (am facut si eu traduceri si stiu cum e), am citit si ce probleme sunt cu socrii, si esti atat de activa pe forumurile umanitare...neaparat trebuie sa te gandesti si la tine si sa ai grija si de tine. Macar dimineata sau o dupa-masa din cand in cand, doar pentru tine, sa te odihnesti

Multa sanatate la toata lumea!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Ledi, pana a se naste Ana, am fost asistent social - am lucrat mai ales cu copii ;).

Aryia, deci, tata, sotul, fiul, nascuti ~ in aceeasi luna! Exact ce ziceam mai devreme :)). LA multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Selene,daca ai fi fost mai aproape,te rugam sa o lasi pe aia mica la noi...garantat incepea sa manance.....l-am adus pe finul meu care e cu 5 luni mai mic decat miguel si nu vroia iaurt si a papat...daca-i vedeai pe amandoi,mureai de ras si iubire...
va pup si vb maine,sper...
selene,odihneste-te,ca ,altfel clachezi...pup maxim!

pup fetele!
nu va suparati daca nu va raspund la fiecare in parte,dar am neuronii care fac conexiuni inverse si nu vreau sa confund!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

am uitat...multumim de urari!miguel a facut 1 an,sotul meu iubit,48,iar tata face 65...si pe 7 februarie,bunicutza mea a facut 91 de ani!

stiti de ce sunt eu suparata si nervoasa?!pt ca o mostenesc pe mama,adica la onorabila mea varsta de 39 de ani,am intrat usor,in menopauza...asa a fost si la mama...la 39 a inceput si,de la 42 de ani,pa,nu a mai avut ciclu...luni vb iar cu prof peltecu si vom incepe seria de analize...care sunt urate-iar luat sange,iar injectii...slava DOMNULUI CA ACUM SUNT TRATAMENTE care ajuta...tre sa ma duc sa fac iar densitatea osoasa sau ceva de genul...plus ca eu sufar de spasmofilie de cand eram fffffffff mica,deci calciu ,ioc!...de asta sunt suparata rau,pt ca natura a hotarat ca trebuie sa platesc tribut pt minunile pe care le am...asta e!...ce ma enerveaza cel mai tare ,sunt bufeurile!...deci ,acum mor de cald si peste 10 minute ,intepenesc de frig!...plus ca m-apuca niste nervi de-mi vine sa ucid universul!!!....
hai ca va pup ca tre sa ma culc,altfel,maine,gateste motanul!

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ariya, sanatate multa si multi tie si familiei tale minunate!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ariya La multi ani si din partea noastra, si eu procedez la fel ca tine cu Vlad si se pare ca imi iese, e foarte mancacios, atat ca si eu am gama limitata, nemancand iaurt, branza, cascaval, unt, fructe. Abia astept sa vina 1 martie sa ma scap, ca pana atunci cica tre sa tinem regim

Vlad e treaz ca ziua de la ora 00,00, jumatate de ora a avut o limbarita ......si acum nu poate sa doarma, eu l-am leganat jumatate de ora , acum e Mircea la aparat, plange, e marait, cred ca nu poate respira, cred ca il dor si dintii, pentru ca e gingia super umflata sus, parca chiar zgarie intr-o parte....uff, imi e asa mil de el....nu mai stim ce sa facem ca sa doarma

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Multumesc,Dark!...Te pup si pe micul print...

acum chiar ma culc...ce bine e ,sa stii ca cineva e alaturi de tine...noapte buna,dulci mamici de licurici

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

offfff!bebelusi,nu pot sa te las! 5 ml de nurofen sirop....cam in maxim juma de ora ,se linisteste...pup!

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

I-am dat la 00,00 si degeaba, trage si parturi multe, poate il doare burtica....desi caca e normal....si nu a mancat nimic deosebit.....dar eu tot dintii cred ca sunt....geme....ceva nu il lasa sa doarma

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput