LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 17
lisa79 spune:
bebelusi,sper ca ati dormti totusi un pic...of of
Ariya si ce ca ai 39...esti mam tanara si frumoasa,plus ai niste copii...de invidiat
.Ia si tu partea buna a menopauzei...adio rusi...eu de abia astept sa fiu
sa nu mai vad rusii 1 an jumate(cu tot cu alaptat).
Dark,nu l-ai filmat pe Mister sa il vedem si noi![]()
selene,nu stiu ce sa iti spun in legatura cu mancarea, cand Ana a fost bolnavioara si de abia manca imi vedea sa mooor de ciuda(cris 30 ma consola
). eu printre cartile mult citite si vazand multi copii de varsta Anei pot sa zic ca nu pt toti copiii este bine sa ii inveti sa se joace la masa sau sa aiba alta activitate in timpul mesei. Cunosc caz ca nu manca pana nu da drumul la Mickey Clubhouse. Pt noi(asta nu inseamna ca la toti sa fie la fel) ora de masa este ora de masa,dar sa nu uitamc a Ana a fost intotdeuna o mancacioasa. Cum spunea Aryia,trebuie sa ia multa rabdare cu Daria,incearca sa nu ii dai intre mese nik,nici macar lapte,lasa-o sa pape singurica,chicar daca jumate merge pe jos.bafta multa si rabdare(care vine odata cu odihna
) si va fi bine
Noi de dimineata am papat omleta,succes,omleta cu paine. eu ii dadeam omleta,Ana papa painea
.
Cris30,pe unde umbli
Alina1976,Ingrid,Vero,IrinaC,yashy,eli,etc etc etc...la apel!!!
un vot va rog!
roxanaz spune:
buna dimineata
la multi ani Ainoa!!! sa fii sanatoasa, iubita, fericita si norocoasa!!! 

Edinutz sa iti traiasca domnisoara! 
sanatate bolnaviorilor.. sper sa treaca valul asta de viroze!
sunt cam intoarsa azi pe dos.. revin cand imi ridic nitel moralul.
va doresc o zi buna buna!
Selene_Bunny spune:
aryia, asa e si mama, cu bufeurile, nasol de tot, si ea face tratament, ca, de cand cu menopauza... Vezi ca asta cu ciclul e relativa, poate sa revina cand ti-e lumea mai draga si sa te puna pe ganduri...
La Multi Ani, cu intarziere sau nu, licuricilor:
Paul de pyc
Maya-Maria Ayeneea de stellutza
Caterina de koruccia
Ainoa de edinutza
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz sunt cam intoarsa azi pe dos.. revin cand imi ridic nitel moralul. |
Baga!
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
bebelusi spune:
Ia zii Rox, ce ai??
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Noi am avut o noapte ceva mai buna, a dormit mai linistit. Cu scaunele proaste inca avem, dar interesant e ca noaptea nu face deloc, doar ziua. Am sunat si la doctor, maine ne ducem sa il vada ca este ultima zi de antibiotic. Sper sa nu-mi mai faca febra.
Fetelor, va multumesc din suflet pt sfaturi si incurajari, mi-ati fost de mare mare ajutor 
Incerc sa-i dau la pranz pilafel cu carnita. Sper sa imi manance ceva ca de cand cu medicamentele astea a invatat si sa planga cu gura cat mai mica ca sa nu pot sa-i bag seringa sau lingurita 
In schimb eu sunt f obosita si am o durere de cap ingrozitoare
, dar imortant e sa-l vad pe el bine si apoi m-oi odihni si eu.
Asparagus
asa e, noua ne e f greu cu regim pt ca el cand e sanatos abia mananca cateva lingurite, insa acum e jale, nici macar tzatzi nu prea mai mananca cum facea inainte. Mi-a zis doctora de dimineata sa-i dau in continuare lapte de la mine, orez si carnita fiarta si niste picaturi probiotice, cum e Bioticsul, numai ca le zice Protectis si costa de trei ori mai mult ca Bioticsul...acum, incerc si cu astea ca mi le ia mai usor.
Hahaha ce smecherel e Lucas, deci numai la tine face fitze hotomanul. Am obervat ca si Vladut tot cu mine e cel mai nazdravan, si plange la imbracat, daca nu vreau sa ma duc cu el undeva....dar in acelasi timp eu sunt si persoana al carui "nu" il asculta, si deja stie ce il las sa faca si ce nu, si daca hotareste sa fac o "prostioara" se uita la mine cu coada ochiului sa vada daca il vad ![]()
Ledi
, multumesc, sper sa se mai regleze cu burtica, azi a avut doar doua scaune proaste...
David cum mai e cu gatul, sunteti tot pe antibiotice?
Si Vladut se zbate cand ii iau temperatura, numai un urlet e...dar cum i-o iei tu lui David?
Vad ca Vladut are in mod normal o temperatura mai scazuta decat ceilalti licurici, adica 36.6 masurata rectal, ahaha, am o mica soparlita ![]()
Axis, multumesc, m-am mai linistit cand am citit ca-mi spuneti ca e normal, o sa incerc sa beau si eu ceaiuri antidiareice 
La noi nu se aplica cu data nasterii, nu avem pe nimeni in familie nascuti iarna, majoritatea suntem ingramaditi toamna.
Bebelusi, multumesc
i-am facut ceai de menta si umblu cu cana dupa el, dar nu prea vrea, abia mi-a luat doua gurite. Sper sa-mi bea pana la urma.
Ma bucur ca Vlad e mai bine cu raceala. Cum a dormit pana la urma azi-noapte?
Ariya, la multi ani sotului, tatalui tau si bunicii tale! Sanatate multa tie!
Daca e oferta, ti-l trimit eu pe Vladut ca sa invete sa manance
Glumesc, la cate ai tu pe cap numai inca o problema in plus nu ti-ar mai trebui 
Rox, cum esti? 
Am implinit 1 anisor! 

crisspy spune:
'Neata,

AINOA 

sa cresti mare si sa-ti faci parinti fericiti...iara voua Edinutza multi ani inainte, plini de impliniri
Multa sanatate licuricilor bolnaviori, sa treaca repede 
...
Asa...acum despre noi...petrecerea a fost OK, Razvi, care la inceput s-a speriat de atata lume, si-a revenit repede si nu a vrut sa stea locului o clipa. A ales de pe tava: calculatorul, mouse-ul si termometrul...ultimul spre deliciul mamailor care amandoua lucreaza in sistemul sanitar
.
Va pun cateva poze de la petrecere
Aseara l-am adus la Buc...sta cu noi o sapatamana 
...si l-am si tuns...mai avem unele retusuri de facut in seara asta, ca aseara nu mai avea rabdare sa stea...pozici cu noua freza a lui Razvi
gashca
bebelusi spune:
Anna eu cred ca si 2 gurite conteaza, sa mai incerci.
Crisspy acum vizionez pozele, vin cu impresii
bebelusi spune:
Crisspy e mortal Razvi, si tu ai fost o papusa, foarte foarte frumoasa
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Crisspy e mortal Razvi, si tu ai fost o papusa, foarte foarte frumoasa Mami puiutului Vlad Mihai http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1 "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |