LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ahaa, si eu am remarcat cat de bine arata Crisspy, iar Razvi un frumos ca seamana cu mami Se vede ca s-a simtit bine la petrecere Si e asa simpatic cu noua lui freza

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anna, Pati, Selene, is cu o migrena turbata. din aia urata. si e luni. sper sa treaca, ma tratez cu cafea intravenos
Criss, vazut pozele de la sarbatoare, sunteti niste dulci!
ce mai fac bolnaviorii azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

LA MULTI ANI AINOA!

Noi am avut un weekend oribil. Ioana a racit iar, n-am dormit 2 nopti ca nu putea respira de muci Iar Nadia cred ca are otita, cand am fost la dr. Culcer a zis ca are un iceput la urechea dreapta si acum se tot trage de ea si a facut si febra Am chemat dr. de familie sa o vada azi. Pe mine ma doare rau un san si m-am panicat teribil. Am sunat dimineata la Polisano pentru o programare la dr. meu si din fericire am prins chiar azi asa ca ma duc la 15,30.

anna noi am fost intr-o seara la urgente la Medlife cu Ioana pe care o durea in gat. Au zs ca nu are nimic iar noaptea a facut febra si surpriza, era de la gat. Asa ca da, se poate.
Multa sanatate!

asparagus suntem noi prin zona daca vrei sa ne vedem!

selene eu ii dau de 2-3 ori pe saptamana ou.

jasmi si Nadiei la fel, ii sunt largi toate lucrurile.

cami eu o spal cu Nenedent, mi-a recomandat-o dr. cand era Ioana mica cica e cea mai potrivita pentru copii asa mici (nu mai stiu explicatia, cred ca fiindca nu are fluor). In cutiile de pasta exista si periuta - degetar, foarte usor de folosit si pe care ti-o recomand cu caldura.
Si Nadia are peste 37 intr-una. Sunt cam speriata si eu sa nu aiba ceva ascuns, cu toate ca analizele sunt bune.

ariya imi pare rau Si eu am spasmofilie de cand ma stiu, fac niste crize tare urate.

crisspy sunteti tare draguti!

ciufik noi i-am facut Ioanei anul trecut. Cu urgenta e gata intr-o zi. Eu i-am facut Ioanei individual ca m-am gandit ca poate mai pleaca din tara cu ai mei. Am dus certificatul de nastere + al nostru de casatorie in original si taxele. Noi am fost la Iorga unde nu a fost cine stie ce coada, cred ca vreo 2 persoane inaintea noastra. Vezi ca au si site, cred ca sunt acolo formularele, taxele si actele necesare.

Nici eu nu sunt de acord cu propunerea cu alocatiile. Copiii au aceleasi drepturi indiferent de banii parintilor. Eu de exemplu am deschis cont pe numele lor unde intra banii si nu ma ating de ei, sunt ai fetelor, de ce sa nu ii mai ia? Si cu tiganii plini de bani nedeclarati cu palate si Mertane ce facem? Ca teoretic ei nu au venituri si atunci puzderia de prichindei merita alocatii mai mari.

La noi e oficial- nu mai mancam pure-uri de loc, doar bucatele. Ce naiba m-oi face in concediu nu stiu ca eu ma bazam pe borcanase.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

naty ce rau imi pare de raceala ioanei. cum stii daca are nadia otita? ca azi am vazut o ceara ciudata maronie intr-o ureche a lui carol, asa ca niste solzi, nu ca o pasta ca de obicei. nu are febra dar plange seara la culcare - am creut ca de la dinti, ca daca l-am dat cu gel gata, a trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

La Multi Ani fericiti si impliniti tuturor licuricilor care zilele astea isi sarbatoresc anisorul!!
Am vazut niste poze cu licurici frumosi pe mail... si site-ul marei cu bijuuri extraordinare!!

Eu nu mai am timp de stat pe forum deloc!! Luis merge, se catara, rupe, trage, strica... tipa, urla, rade, se stramba... suntem fff ocupati!! Merge atat de bine, te miri ce mult a progresat in doar 2 sapt! Se catara pe canapea, de pe canapea pe bar, de pe bar ajunge in chiuveta, da drumu la robinet, se uda leoarca si incepe sa rada in hohote!! Nu am timp sa il trag pe video... se intampla numai cand nu sunt eu pe faza!! Azi tati a hotarat ca trebuie sa schimbam locul canapelei, e mult prea periculos.

Jasmi, iti trimit si eu poze pt filmulet... dar sapt viit. Duminica e nunta sorei lu` tati, ne imbracam mai frumos ca de obicei si facem poze multe... sper!!

Imi cer scuze ca nu particip la discutiile de aici... abia acum am terminat de citit capitolul din urma...

O zi frumoasa tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Of Naty asta iti lipsea acum pe langa fetele bolnavioare si tu ...sper sa fie OK si sa revii cu vesti bune de la control... printeselor sa se faca repede bine.

Si mama are programare pt mamografie astazi si stau cu sufletul cat un purice sa nu aiba ceva...Doamne fereste

Plec si eu intr-o jumatate de ora acasa ca vine medicul pediatru sa facem vaccinul de 1 an...sper sa nu avem reactii adverse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty imi pare foarte rau sa aud de bolnavioarele tale si de tine. Ai grija cu sanul, sa ne spui ce ai rezolvat, multa sanatate va doresc. Esti asa o mama puternica....te admir foarte mult.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offfffff
natytin pumnii sa fie bine si ioana si nadia si mai ales tuuuuuuuuuuuuu
mii de pupici de la noi
si mercic de raspunsuri
of nu stiu ce sa zic cu febra asta
ridicata a lor

crisspy f frumusei
sunteti scumpi
a fost frumos?

roxana sa treaca migrena de luni

azi e frumos afaraaaaaaaaaa
uraaaaaaaaaaaa
am scos putin fataaaaaa
si acum doarme
si noi inca mai avem multi muciiiiiiiiiiiiiiiiii
si a inceput sa si tuseasca si ii dau ambroxol

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

roxanaz eu nu te intreb de ce esti necajita doar pentru ca stiu ca daca vrei o sa ne spui tu singura, nu ca nu bag in seama lumea

cum stim daca un copil are otita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cristi, crisspy, bebelusi, cami
cristi noua ne-a zis dr. Culcer saptamana trecuta ca are putina apa la urechea dreapta si s-ar putea sa faca otita. Acum a facut febra si sta tot timpul cu mana la ureche si de asta m-am gandit ca are otita.

crisspy tin pumnii mamei tale!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput