LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

multumesc naty

am uitat sa va zic ca azi am facut tura a doua la implant (dentar), in 2 saptamani o sa am dinte!!! daca lui carol nu-i apar, sa-i apara la mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Iar am ramas in urma si cu cititul si cu scrisul. Citesc tot pe fuga si pana sa scriu nu mai retin ce am citit.
Pup copiii bolnaviori sa se faca bine. Noi tot n-am scapat de mucisori dar sunt mai putini si oricum nu mai suntem pe tratament de o saptamana cand am facut si vaccinul. Temperatura are si el cam 37 cu 2,3 asta de cand era mic. Acum sper si eu ca pe 1 martie cand mergem la analize sa nu iasa ceva probleme.

Sambata au venit parintii mei si bunica. Tata meu cu bunica au plecat ieri si a ramas mama mea. Ma rad de ea ca saptamana asta e in probe pentru jobul de bona a lui Marius. De luni o sa plec si eu la munca.

Intre timp am de facut injectii vreo 20 de zile, pentru genunchi, si cica dupa 3 luni de pauza inca o tura. Deci ar pica planurile de apucat de bebe 2. Dar sa vedem ce o mai fi.

Am vazut pe mail multe poze cu copii frumosi.

Lasam si noi un link cu poze mai noi cu Marius:
http://picasaweb.google.com/rn.paula/MariusBaietelLunaFebruarie#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

paula ce sa zic
sanatatea e mai importanta si apoi ai timp de bebe2
ce bine ca vine mama ta la tine si te poate ajuta
si tu la munca??????? bafta multaaaaaaa

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

mersi cami, stiu ca e mai importanta sanatatea. Mai ales ca nu as mai vrea sa am durerile de genunchi ce le-am avut dupa ce l-am nascut pe Marius si n-am putut lua nimic ca alaptam.

tu la dentist ce faci de tot iti face anestezii? Apropo am vazut poze cu voi si Alina. Mi se pare mie sau a inceput sa se arate mai bine si sa recupereze ce a pierdut in lunile cu operatiile?

Si cu mama e intr-adevar bine, desi complicat ca si-a lasat serviciul (oricum o sa o platim ca pe o bona dar macar se duc banii la ea si nu cineva strain) si apoi a ramas si tata singur la 600 km departare. Temporar insa asta s-a putut, mai incolo mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bpaula e mortal Marius, si ce multi dinti are.....ma uimiti, noia abia avem 2 si urmatorii 2 pe vine...

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Fetelor nu cred ca am apucat sa va spun ca mi-a comandat bijuterii si o tipa din Canada , o sa ii expediez la mama ei in Romania si o sa ii trimita ea mai departe cu un pachet.

A facut si un gest frumos, mi-a comandat un colier cu bratara, iar eu sa il expediez mamei ei in Bucuresti, cadou surpriza de 8 Martie de la ea, foarte emotionant, mie asa mi s-a parut. Mama ei nu stie nimic, abia astept sa aud reactia

Mergi la inceput

Bebelusi cand v-a aparut voua primul dinte noi cred ca ii aveam pe primii 7 , al optulea a iesit abia de o luna.
Primii 2 au iesit cand a implinit 4 luni si alti 5 intre 6 si 7 luni, cam deodata.

Frumos gestul fetei.Ce bine e ca o am si eu pe mami langa mine de 8 martie. Cred ca n-am mai fost impreuna de veo 9-10 ani de ziua asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

'seara!
Crisspy,ce frumos e razvanelul tunssa il mananci nu alta. v-ati distrat bine la chef.
Roxana,sananate
naty,sanatate si voua
pat,feliciatri pt comenzi.

Eu sunt trista un pic,mama a vut mana in ghips 7 sapt si acum o doare mai tare,imi e mila de ea de numa' si stiti voi cum sunt femeile la varsta asta ca trebuie sa fie active daca nu simt ca imbatranesc.
Ana s-a trezit la 6.30 dimineta,cam matinala azi.

o seara buna sa aveti!

un vot va rog!

Mergi la inceput

Aaa, sa inteleg ca tu nu esti de fapt din Timisoara....fain ca va vedeti de 8 martie

Mergi la inceput

Sunt din Suceava iar sotul din Piatra Neamt

Mergi la inceput