Club chic (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

Carina, spune-mi, te rog, cum e H.B? Are persistenta buna? Cat a costat?

HB Woman,e edp si e f persistent (fiind cadou pt cineva din familie,mi-am permis sa il desigilez si sa dau un puf;inca de cand am deschis cutia i se simtea aroma...iar puful l-am dat tocmai din aceasta cauza-aveam senzatia ca e inceput parfumul;dar a trebuit sa apas de mai multe ori pe atomizor pana sa iasa lichid;deci a fost virgin)...
Am dat pe el aproape 41$,iar la Privileg ,in mall,l-am vazut (parca...) cu 220RON (sper sa nu zic prostii...).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Carina, Sanse, va multumesc pt urarile de bine!
Carina sa stapanesti Goutalul sanatoasa, zi-mi despre care este vorba e Eau d'Hadrien? Pe acela il stiu asa fresh-lamaios, bun pt racorit in miezul verii.
Sanse fetitele tale au gusturi foarte rafinate, Bvulgari a facut un miros pudrat fin pt bebe cand a creat Petits et Mamans. L-am incercat si eu inainte cu mult sa raman insarcinata, ma gandeam ce dragut arata sticla. Mai stiu si de la Mustela, vine intr-o cutie cu o papusica.

22+

Daaap...E Eau D'Hadrien,cel pentru care ma gandeam ca o sa ma tragi de urechi pentru ca ai zis o data ca o femeie sofisticata nu trebuie sa miroase a ceva anume,ceva care te duce cu gandul direct spre... doar un ingredient...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Rose, multa sanatate si sarcina usoara!
Eu trec printr-o perioada mai grea la serviciu si am ramas in urma cu toate, dar incerc sa intru sa citesc ce ati scris.
Sali, ma bucur ca iti place Alien si pe mine ma convinge Geniest in directia asta.Pana la urma iti iei si Angel?
Dana, spuneai mai demult ca ai mirosit un puf de Hot couture? Iti place? Mie imi place mult.

Mergi la inceput

Citat:

Carina, spune-mi, te rog, cum e H.B? Are persistenta buna? Cat a costat?

Mephala,dar tu m-ai intrebat cum e HB ,si nu ti-am raspuns...Nu e un parfum dulce,in niciun caz...mai curand,usor amarui;cred ca miroase cumva a conifere (dar nici green,nu e...).Acum,stii,depinde de nasul fiecaruia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Carina, multumesc, .

Vreau sa ma cadorisesc de 8 martie si nu stiu ce sa aleg intre: H.B - Boss women, Bvlgari - Omnia Jade, Moschino - Couture, Paco Rabanne - Ultraviolet ori Cacharel - Noa?
Caut ceva primavaratic, cald, luminos, linistit si persistent, .
Sfaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissyMiss spune:

Citat:

Carina, multumesc, .

Vreau sa ma cadorisesc de 8 martie si nu stiu ce sa aleg intre: H.B - Boss women, Bvlgari - Omnia Jade, Moschino - Couture, Paco Rabanne - Ultraviolet ori Cacharel - Noa?
Sfaturi?

Omnia Jade mi se pare primavaratic, cu un + de eleganta.
si cacharel-noa...depinde si de persoane caruia vrei sa-i faci cadoul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissyMiss

, eu sunt persoana in cauza.

Mergi la inceput

Citat:

Carina, multumesc, .

Sfaturi?

Mephala,daca vrei un parfum persistent,atunci nu-ti recomand Omnia Jade...Toate Bvulgari Omnia (Crystalline,Amethyst,Jade) sunt superbe,intr-adevar ,dar la capitolul persistenta stau tare rau...Si vorbesc din proprie experienta(le-am avut pe toate 3).Si am o piele nu prea mofturoasa, pe care edt persista destul de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissyMiss spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui MissyMiss

, eu sunt persoana in cauza.

aahhhh...acum am citit atenta...pai doar daca le probezi personal pe piele, sa nu ai surprize, depinde de ph, de gusturi...eu sunt o persoana care se obisnuieste repede cu un parfum,si nu-l mai simt dupa un timp, dar omnia jade mi se parea persistent...depinde de la om la om. Couture-Moschino nu mi se pare deloc primavaratic, ultraviolet nu stiu,nu-i pe gustul meu...dar asta-i parerea mea, pana la urma tu trebuie sa te decizi, incearca-le. Sa ne anunti la ce ai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:

Carina, multumesc, .

Sfaturi?

Sa-mi dau si eu cu parerea. Dupa cum te stiu (sper sa nu gresesc), iubitoare de ALIEN eu zic ca din lista cel mai potrivit ar fi MOSCHINO urmat de NOA.
Ultraviolet este cam greu pt. primavara, Omnia Jade nu prea persista, Boss e prea lesinat...

Oricum ar fi mergi pe varianta EDP.

Eu as alege: Moschino si Noa ...fara dubii...ambele sunt Floral Woody Musk si persista bine.

Sa ne zici ce alegi, pana la urma...Spor !

Mergi la inceput